21 ian. 2014

FC Calu’ SRL 2014 şi bocitoarele cu continuitate



Echipa familiei lui Mărin e pe cale de dispariţie. Ca broasca de Galapagos. 
Se pregăteşte să-i ia locul o altă firmă, una nouă, pe numele bodyguardului Calu. Continuitate. Important e doar ca srl-urile să fie controlate de ospătar şi ca liderii PUZ-ului să-şi primească raţia de mâncare la Periniţa. 

De un ridicol absolut, străjerii lui Mărin se dau de ceasul morţii pe reţelele de socializare. Au luat tonul ăla tâmp de impotenţi privitori ai nenorocirii. Cerşesc milă şi compătimire. Nu mai urlă că o să-l gonească ei pe Mărin. Pe care-l urăsc şi-l contestă neîncetat, dar ce să vezi, el îi blochează de ani de zile. Acum sunt doar trişti şi spun că nu e nimic de făcut.

Nici ei nu mai cred ce spun. Nu dau share şi linkurilor care dovedesc impostura ospătarului. Ca nişte bolşevici veritabili, nu vorbesc despre ce nu le convine. Aproape au devenit muţi. Muţi şi trişti.


Pagina care ne-a blocat comentariile după ce am postat o poză cu plodul cocalar dirijând peluza PUZ. Poza era reală.

21 de comentarii:

  1. baietii e tristi21 ianuarie, 2014

    vor sa fie ridicoli pana la capat .

    RăspundețiȘtergere
  2. mititelu e in ambulanta si astia il jelesc :))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mami cu tati21 ianuarie, 2014

    Unde e mami stema Craiovei?
    La nenea Adi Mititelu si la Gogoaseee! Yupiiii !!!
    Bravooo mamiiiiiiii!
    Da aia cu dungi nu e mami tot stema Craiovei sau tati are doar fanioane din astea noi? Si daca facea mami nenea Piti si cu peluza sud echipa aia cu Apa mai ales ca palmaresu de fapt nici nu exista cum ziceau si prietenii lu tati pe inegistrari?
    Pui prea multe intrebari mami! Treci imediat la culcare!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. bah vere se scrie "mummy" .
    unde e mummy continuitatea?

    RăspundețiȘtergere
  5. C R A I O V A .... exista!! mititelu si sustinatorii lui tristi au ajuns in ambulanta ahahahahahahahahahaaaa

    RăspundețiȘtergere
  6. Broscoiu de galapagos22 ianuarie, 2014

    Esti in eroare se scrie MOMMIE :=))

    RăspundețiȘtergere
  7. sa vina ou , sa vina ou , sa vina ou la new york !!

    RăspundețiȘtergere
  8. pai normal ca v a blocat ce ati fi vrut sa destabilizati ultrasii familiei ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe ierbarul galerieri peluza sud '97-'07, ultras stiinta, primele 2 articole care-mi apar sunt unul cu mami si unul cu tati, cel cu unchiul tati este prea plictisitor ca sa poata fi citit, iar cel cu unde e mami mi se pare putin cam trist pt un ultras cu statut de detinator de mentalitate pe stadion, dar mai ales pe formurile nationale si internationale, chiar si in supercelebra revista supertifo. Eu cred ca stadionul ar trebui sa ne dea o perspectiva in viata si sa ne faca s-o privim altfel la nivel social, nu sa ne coboram la nivelul de a ne imbraca copiii in compleu cu echipa de fotbal si sa-i dresam sa spuna si sa faca lucruri al caror sens nu-l inteleg. Trebuie sa-i lasam pe ei sa aleaga. Suntem ultrasi, nu triburi de maimute. Lasati-o mai ieftin cu cliseele ieftine.

    RăspundețiȘtergere
  10. bai frate nu stiti ce vorbiti moare Stiinta noastra draga si voi vorbiti de rasu' de mititelu, ca asta a fost si staicu si netoiu si altii, ati tradat, plecati unde e mai bine pizdelor, in 2 ani daca ia altu echipa de la andrici, unu ca mititelu, ce faceti inviati extensivu sau electro ? terminati cu prostiile stiinta e doar una care nu se stie cat va mai fi

    RăspundețiȘtergere
  11. baca nu mai are bani mititelu e cu perfuziile in cap

    RăspundețiȘtergere
  12. hai sa va spun una:gabi blondu si gasca lui de milogi fac planuri de zor cum sa treaca de partea adevaratei echipe a craiovei ,ochelaristu nu mai are ce sa le dea si sa i imultumeasca pe toti ca aia vpor si ei nu e de ajuns doar sa ii dea lu blondu de mancare la perinita la vecinu siclitaru.

    RăspundețiȘtergere
  13. moare ma-ta ba baga-mi-as pula in rasa ta de distrus !!!!!
    sa iti futem familia de milog ati stat cu mana intinsa pe la new york si pe la perinita si acuma ne spuneti noua despre ce sa vorbim? sugeti pula terminatilor privirea jos,la nivelul caracterului vostru!! cand va tocmeati cu piturca era buna si fc apa craiova dar cand ati vazut ca nu va iese nimic la afacerea aia ati trecut la mititelu ca a promis ca va cinsteste cand ii iese puzu.. abia astept sa va vad ce faceti cand nu va mai exista echipa familiei boovenilor! oricum vad ca ati lasat tonu jos nu mai sunteti asa inversunati vreti sa va lasati o portita ca poate-poate .

    MUIE MITITELU SI SLUGILE LUI !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. "frate" sa ii spui lu blondu , lu postasu si lu mititelu ba jegule sau daca vrei si lu lazio sau lu "gogo" . mars de aici .

    RăspundețiȘtergere
  15. PIZDELE SUNT TRISTE ......BOOVENIUL E CU MAINILE PE PIEPT :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  16. Aloo baietii cu reportofoane cand ne spuneti ba cum era cu clona APA CRAIOVA pe care faceati planuri cum sa o sustineti ???????????????

    RăspundețiȘtergere
  17. baaaaaa ia fiti atenti ca a dat Ou comunicat sa ne spuna ca daca o fi sa ia cineva bani pe intrare la petrecerea pizdelor nu sunt ei ci niste simpli suporteri adica Baca si Mititelu :)) il publica pizda deontoloaga Lazie pe ultras stiinta....ba astia nu se mai satura sa fie penibili asta le lipsea PIZDELOR PUZ petrecere :)

    RăspundețiȘtergere
  18. muie tristii22 ianuarie, 2014

    sa ii lasam in pace pe tristi ca ii omoara nebagarea in seama la fel ca pe ajica

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca ati ajuns sa va luati si de filmuletu cu Nefiru si fetita lui e clar. Imi vine sa vomit cand ma uit la voi

    RăspundețiȘtergere
  20. nefiru...asa ca uitasem cum il cheama pe baiatu ala care isi maimutzareste bebelusul pe tot facebook-ul.. saracul de el

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.youtube.com/watch?v=cuecQHQHW50
    bietul copil.......cand va creste mare si va vedea imaginile astea va fi traumatizata. un terminat crede ca ii face un compliment si ii scrie acestui parinte iresponsabil ca fetita lui 'va face istorie in peluza'.....unde, intre blondu postasu ou si gogoasa?baaa trezeste-te,ai un copil de sex feminin!sa iti pui fetita sa iti pupe hainele tine de spitalul 9.pana unde poate merge schizofrenia.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...