3 apr. 2011

Planul diabolic al bovinei care-a îngropat Craiova

Mărin vrea să falimenteze actuala societate comercială despre care ne spune că deţine clubul nostru. Căcatul chel încearcă să mute pe o altă firmă activele, conştient că a sa FC Booveni va retrograda. Planul său este să dea vina pe cine poate pentru acest dezastru, începând cu Piţurcă şi terminând cu suporterii, liga, federaţia, Dragomir, Sandu, mafia bucureşteană, Yakuza, Chiron, poluare…

Tiranul cu ochelari de plastic intenţionează să scape şi de jucători precum Florin Costea, Prepeliţă, Dănănae, Lung, Stoica, Ologu, etc, sluga ţicleană aruncând special pe piaţă informaţia acum câteva zile, tocmai pentru a obişnui lumea cu ideea, iar lucrurile să nu şocheze atunci când se vor întâmpla.

Spre tristeţea noastră, a tuturor, drama fotbalului craiovean va continua însă. Pentru că impostorul agramat şi megaloman nu intenţionează sub nici o formă să ne cruţe de dictatura sa dementă. Din contră, el vrea să strângă cât de mulţi bani mai poate de pe breleanţii care i-au mai rămas, pentru ca apoi să ţină FC Booveni câţiva ani prin ligile inferioare, cu un lot alcătuit în proporţie de 80-90% din păcălicii de la Primăvara. Adică ăia care joacă pe 750 de RON pe lună şi nu şi-au mai primit banii de când s-au copt strugurii anul trecut. Evident, totul împănat cu declaraţii optimiste despre noul plan pe termen lung, date şocâtelui Şorici – reporter la gesepeu, în care Mărin va promite un titlu în câţiva ani, de îndată ce va primi el nişte bani de la Fondul Proprietatea...

Ajică speră că falimentul ar putea spăla de datorii sereleul său, iar faptul că n-ar mai putea lua licenţa pentru lipsa continuităţii aceleiaşi persoane juridice va reprezenta scuza perfectă pentru a rămâne încă vreo 3 ani în afara ligii 1. Mărin va arunca evident în spinarea cuiva rezultatele de anul ăsta, aşa că alenatorul cocoşat de compromisuri e cobaiul perfect. El se va despărţi de Craiova, din păcate pentru coana Ileana (o să vă explicăm în curând de ce).

Că booveanul nu mai are nici o şansă să scape de retrogradare, pentru că în mod normal nu mai poate primi licenţa, o ştie cam toată lumea. Cei care au o minimă viziune înţeleg şi că FC Booveni nu va putea să se salveze nici măcar pe teren, fotbalistic. Ultima clasată a umilit ieri echipa lui Minciunelu, care la cum joacă ar retrograda şi din liga a 2-a. La ce te poţi aştepta de la nişte fotbalişti neplătiţi cu lunile, care sunt mai mult cu gândul la viitoarele lor destinaţii şi cum să evite vreo accidentare pân’ la vară?

Şi nici nu sunt de condamnat fotbaliştii, tocmai pentru că ei sunt nişte mercenari, aşa cum am mai spus-o. Şi asta nu doar la noi, ci oriunde-n lume. Mărin a încasat caşcavalul de la idolu’ Jiji pentru Mimi Costea netrădătoru’, dar nu le-a plătit salariile “băieţilor”. În cazul în care vreunul se gândeşte să depună memoriu, cu fondurile puse la dispoziţie dinspre ghencea Ajică îl aduce imediat cu salariul la zi şi îl bagă apoi în stabor, în biroul de la Niuiorc, cel pătat prin toate colţurile cu slobozul care n-a mai încăput în gura Alinutzei.

Aşa că jucătorii nu pot decât să aştepte, mai ales că oricum au primit asigurări că la vară vor fi lăsaţi să plece. Evident fără să li se mai plătească atunci vreun salariu restant, pentru că vor fi obligaţi să renunţe la ce mai au de primit ca să scape de infernul boovean. Dar “aşteptarea” lor nu înseamnă decât că ei vor face figuraţie pe teren încă 11 etape, chiar dacă Minciunelu va prelua rolul de antrenor fără să se mai ferească şi va încerca să-i “mobilizeze” atât prin ameninţări cu cafteala, cât şi prin minciuni despre nişte prime în caz că-l scapă de matineu.

Bineînţeles, asta dacă nu va interveni neprogramarea pentru vreo datorie neplătită, iar FC Booveni nici nu va mai ajunge să dispute toate meciurile care au mai rămas.

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...