5 apr. 2012

Să fie bine ca să nu fie rău. Miting.

Va fi un nou miting de protest, de astă dată la Craiova. Continuarea pe care au promis-o fanii. Cu singura menţiune că această manifestaţie nu va mai fi împotriva booveanului, aşa cum s-a anunţat iniţial şi cum au justificat şi câţiva membri ai galeriei de la peluza sud pe acest blog acum nu multă vreme, ci “împotriva FRF, LPF şi pentru renaşterea echipei”.

Fiecare cu cuvintele lui, însă cuvinte clare, Mărin Minciunelu şi Gabi “Blondu” Ţârcă au confirmat în direct în emisiuni că manifestaţia din Bănie nu va fi una în care să fie contestat jegosul chel de la Booveni care a distrus Ştiinţa. Minciunelu chiar a certificat că “am vorbit cu Gabi Blondu, şeful galeriei, şi mi-a spus că nu mă vor contesta pe mine, ci doar vor milita pentru Universitatea Craiova, deci îmi convine acest miting”.

Dacă informaţiile sunt corecte, manifestaţia ar putea fi extrem de utilă booveanului (nu spunem că asta e intenţia organizatorilor). Ce-ţi poţi dori mai mult decât ca însuţi “dujmanii” tăi precum Cârţu, Tilihoi sau chiar Solomon, ori figuri importante ca Minculescu sau Balaci, să fie pe stradă alături de suporterii “de bine” şi să mitinguiască pentru propria-ţi firmă (a familiei şi a copiilor copiilor tăi)?
Chiar fără să intenţioneze asta, un Solomon sau un Cârţu alăturându-se unui protest care a fost anunţat anti-boovean, dar care probabil îl va legitima şi mai clar pe acesta drept stăpânul Universităţii Craiova, ar fi ceva “de excepţie” pentru Mărin.

“Invitaţii de onoare” Balaci, Geolgău, Cîrţu, Tilihoi, Donose, Negrilă, Andrei Păunescu, Corneliu Stroe, Marcel Popescu şi Cristi Minculescu sunt câteva nume (unele dintre ele ne lasă reci) care vor veni la miting, spun organizatorii. Nume diferite, percepţii diferite. Oare pentru ce or crede aceştia, fiecare în felul său şi în limitele propriei percepţii a dramei Ştiinţei, că vin să protesteze?

Pentru Ajică e însă mai puţin important asta, ceea ce contează e prezenţa lor acolo. Evident, singurul care nu vine va fi el, acest erou neînţeles care vrea să ne facă bine cu forţa şi care, sărăcuţul, e contestat de suporteri pentru că deh, aşa e cu ul-traşii ăstia, are ei ceva cu patronii. Lucru care dovedeşte “fără tăgadă” (o expresie care-i place mult analfabetului), încă o dată, că el nu e implicat în aceste acţiuni, pentru că altfel ar fi fost şi el invitat şi poate chiar i s-ar fi dat o portavoce, să dea tonul scandărilor anti FRF şi LPF ori să ne citească o poezie lăsată de un cititor fidel la redacţia fiţuicii sale.


Ajică Mărin Minciunelu:
"N-am fost invitat şi nu-i nici o problemă. Într-un fel îi înţeleg pe ultraşi, au avut mereu ceva cu patronii. Cît despre faptul că vor veni şi foste glorii, eu cred că se duc pentru Craiova aia pe care dacă ar putea să o conducă ei, nu pentru Universitatea cu Mititelu patron".
...Trebuie să recunoaşteţi că tentativa de manipulare a diabolicului evazionist Minciunelu e cu adevărat fabuloasă!

Vineri seara va fi aşadar un miting “împotriva FRF, LPF şi pentru renaşterea echipei”. În percepţia noastră rudimentară, de răuvoitori inadecvaţi şi dujmani care au blocat de ani de zile performanţele boovene, renaşterea echipei se traduce prin “renaşterea firmei familiei lui Mărin, adică a copiilor copiilor săi”. Lucru care îi place de minune dezaxatului şi greţosului circar, altfel un diabolic manipulator şi un adevărat supravieţuitor, trebuie să recunoaştem. Pentru noi (dar noi suntem doar nişte oameni răi şi n-avem certificatul boovean de “suporteri adevăraţi”), “renaşterea echipei” mai poate avea loc doar cu condiţia obligatorie a dispariţiei acestui vierme paranoic şi a circului său infect.


Ajică Mărin Minciunelu:
"Am vorbit cu Gabi Blondu, şeful galeriei, şi mi-a spus că nu mă vor contesta pe mine, ci doar vor milita pentru Universitatea Craiova, deci îmi convine acest miting".

Am ajuns, iată, în situaţia în care ospătarul anunţă public că stă la taclale cu “şeful galeriei”, iar acesta îl asigură că nu va conduce un miting “inadecvat”. Până acum am auzit doar zvonuri despre întâlniri de taină dintre unele căpetenii ale fanilor şi Mărin. Dacă e reală afirmaţia bastardului, adică dacă reprezentanţii unei galerii care ar trebui să lupte prin orice mijloace ca acest cancer cu ochelari de sudor să fie eliminat pentru tot răul pe care l-a făcut, au timp de discuţii de acest tip cu groparul Craiovei, e tragic.

Noi suntem însă convinşi că la noul miting se va scanda şi “pleacă Minciunelu” (ca şi cum nenorocitul ar putea “pleca” de la srl-ul său, care se va confunda astfel încă o dată cu Universitatea Craiova).



PS. Pentru că n-am uitat şi nu vom uita, vedeţi aici doar câteva dintre motivele pentru care Mărin ar fi trebuit judecat în faţa prefecturii şi ar fi meritat să fi avut până azi parte de 100 de mitinguri a căror ţintă să fie chiar el, asasinul Ştiinţei.






Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...