9 aug. 2013

Mărin vrea banii voştri, săriţi cu câte 7 euro că-i trebuie pentru reportofoane!

Şucărit din cale-afară că Olguţa a înţeles la timp golăneala sa şi banii publici nu vor mai ajunge în contul boovean, Mărin s-a sfătuit cu nişte colaboratori cu reportofon şi vrea să-i prostească pe proşti. Stăpânul echipei copiilor copiilor, adică inventivul şi foarte adaptabilul ospătar Mărin s-a sucit: FC Brutăria nu mai e a familiei sale... trebuie doar ca lumea să-i dea nişte bani!

Disperat, Ajică se jură pe Alinuţa că o să le dea FC Brutăria celor care vor avea milă de el şi vor dona câte 7 euro pentru familia sa. Hai să vedem câţi retardaţi vor fi gata să pună botul la prosteala sărmanului impostor. Vor fi oare mai mulţi sau mai puţini decât cei care cumpărau acţiuni de la Dinel Staicu acum vreo 11 ani, sperând în prostia lor că vor fi acţionari la clubul care nu mai era de mult al lor, ci al unui şir de samsari fără scrupule.


Iată şi comunicatul:

“Bună,

În prezent, FC Brutăria Booveni-Severin-Peroşani se află în insolvenţă şi, din cauza acestui aspect nu s-a putut face transferul a 25% din acţiunile clubului către toţi suporterii adevăraţi, însă conform înţelegerii cu domnul preşedinte al echipei familiei chestiunea va fi rezolvată până la sfârşitul anului, acesta garantând cu un jurământ pe mormântul mamei sale. Vă rugăm să ne credeţi că scopul acestei asocieri este acela de a aduna cât mai mulţi bani pentru a putea lupta cu dujmanii de rea credinţă care ne blochează de ani de zile.

Cei care vor dori să contribuie trebuie să completeze o cerere şi să achite o taxă modică de 7 euro, bani ce vor fi securizaţi imediat de domnul Ajică Minciunelu pentru a nu intra pe mâna vreunui neavenit.

Consiliul Director al acestei asociaţii de bine vă asigură că această iniţiativă este o chestiune de fond, nu de formă, iar cei care nu vor dori să contribuie şi nu vor veni să achite urgent taxa vor fi chemaţi în judecată şi daţi pe mâna DeNeAului.


Hai ceau!”

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...