26 mar. 2011

Echipele de la matineu se distrează cu FC Booveni

Echipa care toamna trecută reuşea să-şi subordoneze adversarii, are acum cel mai prost joc din Liga I şi cel mai probabil va retrograda şi pe teren. Breleanţii lui Mărin au scos cu greu un egal cu divizionara secundă Alro Slatina, după o prestaţie jalnică. Slătinenii au dominat amicalul de la Craiova şi chiar puteau câştiga la scor. Cel mai bun om al trupei boovene a fost mumia Hotoboc, în timp ce stelistul Mimi Costea a egalat în ultimele minute ale partidei, dintr-o lovitură de la 11 metri dictată de milă de arbitru.

Booveniul se afundă tot mai mult şi a ajuns să evolueze mai slab decât o echipă de pe locul 6 din liga a 2-a. Alenatoru’ a amânat mult timp schimbările în masă specifice meciurilor amicale, tocmai pentru că era disperat să egaleze viitorii parteneri de competiţie de la anul (asta dacă Slatina nu reuşeşte cumva să promoveze şi refuză să fie colegă de serie cu trupa lui Mărin), în timp ce oaspeţii au rulat mult mai devreme tot lotul, Papură căutând să-şi menajeze jucătorii pentru derby-ul de miercuri, cu Poli Iaşi.


Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...