24 ian. 2014

Sinistra comedie booveană se chinuie să continue

Mărin s-a zvârcolit în ultimele zile cu o disperare dementă. El are nevoie ca de aer de un prost. Circul său e ameninţat cu falimentul definitiv. Dobitoacele din autocarul scos la vânzare au nevoie de o minciună mai credibilă. Reportofoanele au ameninţat şi ele că se transferă.
Şi Mărin a mai găsit un prost. Vă vine sau nu să credeţi, acesta este Marin Condescu, baronul Gorjului. Urmărit penal, regele târnăcopului s-a adăpostit la Niuiorc.

“Da, am format echipa de tehnicieni, Emil Săndoi este antrenor principal și dăm drumul la treabă. O să ne antrenăm în Capitală în prima fază, după care vom analiza toate posibilitățile și vom găsi o soluție, au fost cuvintele târnăcopului mahmur.

Susţinut forţat şi aberant (de teama unor greve) cu fonduri uriaşe deversate anual de un stat complice, adică de noi toţi, mineritul a născut baroni locali cu dosare penale. Oligarhi ai cărbunelui care fac legea în oraşe de provincie.

Condescu e un fel de Zeu în Târgu Jiu. Taie şi spânzură, asta când nu e beat. Are maşini şi proprietăţi de lux fără să fi avut vreo afacere. Pe banii statului roman, transferaţi prin tot felul de tertipuri în aşa-numite bugete sindicale. O veritabilă reţea mafiotă.
Cum era aia cu implicarea politicului în fotbal? Dar cu antrenatul şi jucatul prin bucureşti? Cum era aia cu susţinerea echipelor cu bani de la stat?

Dacă nu punem declaraţiile de ieri ale “târnăcopului” pe seama obnuitei sale alcoolemii ridicate, echipa familiei se va transforma în echipa minerilor! Ia naştere astfel clubul de fotbal al minerilor din România. Pentru peluza PUZ va fi floare la ureche, ei oricum erau de acord şi cu APA Craiova.

Acum 2 decenii, minerii lui Cozma şi Condescu asaltau bucureştiul la ordinul lui Ion Iliescu şi omorau în bătaie studenţi. Acum vor să-şi răscumpere crimele, pretinzând că le salvează echipa. De fapt, la mijloc e un srl al unui bolnav psihic, fără vreo legătură cu Universitatea Craiova, după cum însuşi impostorul mărturisea în faţa unui judecător la un moment dat.

Cât va dura până când ospătarul îl va demasca pe târnăcopul inadecvat, care vrea de fapt să-i ia echipa? Vom vedea, circul abia şi-a redeschis porţile. Ajică nu suportă să ne lase fără, vrea neapărat să ne distreze. :))

Pentru un timp cel putin, factura pentru mesele de la Periniţa o va achita Condescu. Nu de alta, dar vânzătorul de frigidere ajunsese la fundul sacului. Deasupra Niuiorcului începe să se ridice fum alb: HABEMUS PROSTUM! 

Trăiască peluza PUZ, mentalitatea şi continuitatea! Trăiască echipa minerilor! 

PS. Oare lui Condescu îi vor spune că-i place sticluţa, sau nu vor muşca mâna care-i hrăneşte?

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...