10 feb. 2014

Şorici e-n Antalya. Geolgău, chiar nu eşti în stare...

În ultimele 24 de ore am avut confirmarea că la Universitatea Craiova lucrurile sunt totuşi departe de ceea ce ar trebui să fie. Bătută la scor la capitolul imagine” de diabolicul şi ingeniosul boovean, ale cărui manipulări grosolane au făcut multe victime în rândul ignoranţilor sau proştilor, conducerea Ştiinţei persistă în greşeală.

Dacă am crezut că ne putem bucura că oamenii ospătarului nu mai au acces în măruntaiele echipei, ne-am înşelat. Ei bine, Toni Şorici, sluga infectă şi analfabetă a booveanului, se află în Antalya. Prezenţa acestui vierme în cantonementul Universităţii se pare că s-a încercat a fi ascunsă, din moment ce numele şocâtelui n-a apărut printre cele ale ziariştilor care urmau să meargă în Turcia cu Ştiinţa, iar ordinul pe unitate la Digi e ca ştirile” despre Craiova care vin din Antalya să nu fie semnate. 

Nu ne interesează să aflăm de ce Şorici nu e cu FC Booveni în “cantonamentul” din parc sau pe marginea vreunui teren sintetic din Craioviţa, cu Gigi Muicelu şi Gogoaşă, ci pe malul Mediteranei, unde se antreneaclona Universitatea Craiova

Domnilor din conducere, vă rugăm să vă revizuiţi atitudinea! Nu e posibil ca în sânul Ştiinţei, pe banii Ştiinţei, să fie tolerate şi adăpostite ajutoarele de nădejde ale booveanului, vectorii de manipulare ai acestuia, oamenii care-l ajută şi îi fac jocurile contribuind în mod criminal la propagarea demagogiilor  acestui asasin al fotbalului craiovean. 

Ospătarul e în aceste zile la curent cu tot ce se întâmplă la Ştiinţa, iar perversul cu limba ascuţită Toni Şorici e în contact permanent cu fotbaliştii, picurând intrigi în fiecare minut şi culegând informaţii ce pot fi folosite împotriva Craiovei.

Domnule Geolgău, până când trebuie să vă mai tolerăm pasivitatea” aceasta care ne aduce aminte de perioada în care îi acopereaţi mizeriile boovenului? Cum aţi permis unei zdreanţe fără caracter cum e Toni Şorici şi despre care toată lumea ştie că e unealta ospătarului, ochiul şi timpanul acestuia, să-i fie plătită excursia” în Antalya şi să fie astfel lăsat să pătrundă în intimităţile clubului, pentru a-l informa permanent pe boovean cu diverse mizerii care-i pot servi ca subiecte de propagandă?  Dacă puteţi fi loial 100% intereselor Ştiinţei, atunci demonstraţi-o, altfel plecaţi din conducerea clubului!

Avem o curiozitate: oare investitorii Andrici şi Rotaru ştiu aceste lucruri, şi anume că pe banii lor ospătarul Muicelu îşi trimite oamenii săi cei mai fideli şi mai periculoşi să le însoţească fotbaliştii, 24 de ore din 24?




Toni Şorici, un personaj care se potriveşte de minune presei de azi, făcută în cea mai mare parte de oameni cu limba ascuţita gata să intre adânc în cururile de samsar care trebuiesc linse. Priviţi cum, în absenţa de la faţa locului a lui Gabi Blondu şi a grupărilor fidele Booveniului, jurnalistul care-l slujeşte pe ospătarul Mărin urlă Ştiinţa! în momentul în care circarul boovean se aruncă în genunchi, ca să dea senzaţia că este acompaniat de suporteri. Vocea şocâtelui e inconfundabilă.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...