14 ian. 2011

Impostorule, vei primi ceea ce meriţi!

Am hotărât să redăm un articol de pe un alt blog. Pare dur, dar nimic nu e mai dur acum decât tragica realitate a Ştiinţei noastre. Poate că unii, mai sensibili sau mai pudibonzi de fel, ne vor condamna că împrăştiem scrierea. Cei care se ştiu aşa, să nu citească. Dar ştim că sunt puţini. Inexistenţi de puţini. În rest, doar suferinţă. Disperare. Lacrimi de neputinţă. Blesteme.

PS. Mărine, ăsta e doar începutul. E doar o adiere, un alint. Te vor ajunge blestemele milioanelor de inimi albastre şi răstignite. Ai pierdut lupta cu Universitatea Craiova! Chiar dacă tu încă nu ţi-ai dat seama…


De capul meu (Kamikaze): Secretul lui Mititelu

Din ’97 pînă în 2009 nu cred că am pierdut două meciuri ale Craiovei pe “Ion Oblemenco”. Cu banii strînși din amenzi mi-aș permite o excursie all inclusive în Dubai sau poate chiar una la o vilă cu trei margarete de pe Valea Prahovei. Am vopsit sute de metri de pînză. Cred că de la diluant mi-au apărut pistruii. Am scăpat de Ilinca, Nețoiu, Dinel Staicu și acum îmi vine să-mi vărs mațele pe neamul lui Mititelu. Însă, pe o parte îl înțeleg. Este un tip oarecum normal cap avînd în vedere prin ce a trecut în copilărie.

Mă mir că nu a ajuns primul condamnat la moarte din perioada postcomunistă. Mă așteptam să mănînce creier flambat de copilă dimineața, măduvă de cerșetor la prînz și pulă de călugăr la cină. Este relativ un om normal. Are o familie – de cretini, e drept -, dar e o familie. Este el încă îndrăgostit de secretara de la Ediție Specială care e cu doi ani mai mari decît fiică-sa, dar nu e chiar rea tipa. Vrea și el să fie aplaudat, să fie apreciat, să-i zică și lui cineva “mersi”. În schimb, îl înjură toți. Cînd echipa joacă bine, suporterii îi strigă numele antrenorului, cînd joacă prost îl înjură pe el. De asta a și schimbat atîția antrenori, ba și suporteri cînd a mutat echipa la Severin. Doi din trei olteni l-ar omorî cu pietre mici, dar el tot crede că lumea îl apreciază și îl respectă fiindcă se ghidează după ce spun angajații lui de la Ediție Specială în comentariile articolelor, doar-doar și-or lua și ei salariul după șapte luni.

Nici acum nu sînt sigur dacă ar trebui să spun secretul. Mai ales în momentul ăsta. Nu jur că e adevărat fiindcă n-am cum să verific, da’ am auzit povestea din mai multe surse. Așa că vi-l spun și vouă. O fac în speranța că, copleșit de durere, își va pune în pula mea odată frînghia de gît.

Mama lui a fost ucisă în bătaie de ta-so. Cu biciul. Sub ochii micuțului Adrian.

Mărin îşi caută un secund... Cine are limba mai fină?

Managerul Victor Piţurcă a fost
suspendat de către consiliul de administraţie al falimentului boovean. Din care făceau parte valetu’ Lucică, văru’ Lubeniţă şi nepotu’ Gigel. Cine plm sunt ăştia nici nu contează. Nişte nimeni... Ei l-au împuternicit pe Mărin, tartorele şatrei, să hotărască soarta unui nume şi a simţămintelor a milioane de suporteri. Iar verdictul paranoicului a venit după consultări nocturne cu alţi 2 argaţi, cancelaru’ şi câinele avocat. Zilele se dilată pentru suporterii Ştiinţei. Timpul a rămas în loc şi nu vrea să mai curgă pentru ei. Încotro să curgă, oricum? Le e de ajuns tuturor cât au răbdat. Megalomanul nu mai poate fi tolerat de nimeni. Ştim de la început ce se va întâmpla.

Conducerea e stabilită în partea ei decizională, cea care contează. Va reveni în forţă cuplul Minciunelu – Roşca, spaima Ligii 1! În spatele lor vor fi valetu’ Lucică şi antipodu’ Borhot, cel care-i va veghea momentan de la distanţă, până va face rost Mărin de câteva mii de euro pentru biletele de avion şi pentru a se aproviziona cu câteva sute de navete de perfuzii. Perversul
Minciunelu ar mai putea încerca să ne arunce vreun nume din fotbal în ochi, dar vom vedea dacă cineva se va încumeta să se discrediteze într-atât încât să accepte să fie scos la înaitare de ospătar. Poate doar vreun om de casă ca Beldeanu sau vreun... Geolgău.

Tot ce-i mai lipseşte satrapului e un bufon pe care să-l trimită pe bancă, la mişto, pe post de secund al său. Iar perversul a şi lansat pe piaţă zvonul că Nicu Napoli ar putea reveni, ca să sondeze terenul. În cazul unei oferte, nu credem că italianul ar accepta. Dacă va răspunde la un eventual apel al diversionistului, după ce l-a umilit suspendându-l la fel cum a procedat acum cu Piţurcă şi mai ales că nici până azi nu i-a achitat salariile restante, Nicolo se va descalifica în ochii tuturor, arătându-ne că nu are nici un pic de personalitate. Dar tiranul agramat nu duce lipsă de variante pentru antrenori secunzi. Se vor repeta situaţiile penibile din perioadele Mogoşanu, Cioroianu, Stângă, Ţicleanu, dar probabil cu alţi protagonişti. Se mai găsesc doritori să joace un rol în spectacolul de circ boovean. Maimuţoiul Jean Vlădoiu s-a şi oferit deja să vină pe jos la Craiova ca să primească echipa pe foaie.

Sfârşitul e însă aproape. Sunt mari şanse ca FC Minciunelu Booveni să nu poată termina acest campionat. Sunt chiar şanse ca echipa familiei lui Mărin să nici nu poată juca vreun meci oficial. Datoriile sunt uriaşe şi e greu de crezut că mai există vreun cretin care să-l împrumute pe escroc.

Bună dimineaţa, Ilie!

Ilie Balaci:
“M-a deranjat foarte tare că toţi cei care mi-au fost colegi în Craiova Maxima au fost aduşi şi daţi afară după o lună, două. Mi-a lăsat senzaţia că au fost angajaţi la club ca să fie umiliţi”.

No comment.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...