2 oct. 2017

Vândutul Gogoașă trebuie să meargă la pușcărie!

Așa arată Răzvan Ghionea, victima slugii lui Mititelu, pe numele ei Andrei Preda.
Dacă vândutul Gogoașă nu e protejat și nu e sifon la poliție, pentru așa ceva el va înfunda pușcăria.
Așteptăm un comportament demn din partea victimei acestei năpârci numite Andrei Preda.

Așteptăm ca Răzvan Ghionea să arate că mai are mândrie și curaj în el, și împreună cu daunele materiale pe care le va solicita să lupte pentru dreptatea sa și să meargă până la capăt împotriva celui care l-a atacat și lovit mișelește, pentru ca apoi să se poată lăuda și să folosească imaginea celui poreclit "Fire" ca pe un trofeu cu care să-i sperie pe cei mai slabi de înger.

Dacă Preda nu este și el tot un sifon al poliției, așa cum este stăpânul său Mititelu la procurorii DNA care încă îi țin pitite dosarele de evaziune, acoperindu-i infracțiunile economice de milioane de euro, atunci autoproclamatul interlop Gogoașă va merge în arest pentru că este un pericol public.

Ceea ce a făcut el nu are nicio legătură cu fotbalul sau cu statutul de suporter, ci cu apucăturile de lume interlopă și cu faptul că este un individ care pentru bani e gata să facă orice, inclusiv să-și mutileze prietenii, probabil mizând pe teama acestora de a reacționa.

Ne cerem scuze că suntem nevoiți să vă arătăm această imagine pe care am primit-o de la mai multe persoane și pe care Gogoașă o trimite peste tot ca să provoace panică și frică de el și de familia Mititelu, cea care îl plătește și îl comandă.

Așteptăm cu speranță o reacție de bărbăție din partea lui Răzvan "Fire" și așteptăm să vedem reacția poliției române și a procurorilor din Craiova față de Preda, unul dintre atârnătorii lui Vadik Gigi Zavera, zis Gigioc.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...