24 mar. 2011

Amice, eşti idiot?

“Spectatori au fost puţini, dar admirabili. Oamenii au dreptate, pentru că evoluţia noastră nu le-a dat speranţe şi e normal ca fanii să se îndepărteze. E păcat, jucătorii văd, că din cauza evoluţiilor slabe, am ajuns de la 20.000 de spectatori la 2.000. Trebuie să ajungem iar la 20.000, asta îmi doresc”.

Deja e prea mult... Ce să mai comentăm vizavi de inepţiile spuse de mireasa care-i făcea pantofii lui Neţoiu acum vreo 10 ani (când toată suflarea olteană îl ura de moarte pe Gigel) şi care se întoarce în genunchi, de fiecare dată, să-i lustruiască ciocatele de manelist şi lui Mărin? Are şi răbdarea o limită. Astfel de afirmaţii îţi distrug orice urmă de demnitate, sau, în cel mai bun caz, poţi avea norocul ca unii să te considere pur şi simplu idiot, aşadar cumva nevinovat.

Cum poate oare un fost fotbalist al Craiovei Maxima să se înjosească în asemenea hal, să coboare atât de mult ştacheta moralităţii şi a propriului respect de sine? Când nimeni nu mai vine la meci, când joci cu 1.000 de spectatori plictisiţi şi apatici în tribune (din care trei sferturi au intrat gratis), abia zărindu-i prin marea de scaune goale, când dezastrul către care imbecilul cu ochelari de plastic “călăuzeşte” clubul e de o evidenţă incontestabilă, cum poţi oare, oricine-ai fi, să scoţi pe gură astfel de vorbe?

Continuând pe aceeaşi linie, s-ar putea să auzim atunci când vom fi fost de mult trimişi în negurile ligilor inferioare, că de fapt ăsta e un pas bun, pentru că doar aşa ne putem reveni şi, evident, că nu trebuie să disperăm, pentru că ne aşteaptă un viitor luminos. Am încercat să facem haz de necaz, sau mai bine zis de tragedia Craiovei, dar nici măcar Caragiale, dac-ar mai fi trăit, n-ar mai fi avut forţa să glumească pe această temă. Chiar şi el şi-ar fi pierdut umorul…

E mult prea mult şi n-am făcut noi atâtea păcate încât să îndurăm atât. Oricâte rezultate ar fi făcut cu această echipă în trecut, NIMENI nu are dreptul de a o distruge sau a pune umărul la asta, în mod conştient.

Aiurică, eşti un om MIC!

PS. Aşteptăm pudibonzii să ne spună că am comis vreo blasfemie, sau să facă teoria chibritului despre căcatul în care se află un nume imens al sportului românesc, UNIVERSITATEA CRAIOVA. Fiţi voi respectuoşi, mimaţi voi ipocrizia bunelor maniere, noi nu mai avem puterea!

Cancerul a avansat... Craiova e-n agonie!

După ce l-a trimis pe Nilă în ghencea căreia i se supune de 5 ani, scursura booveană declară pentru Gazeta Sporturilor“din acest moment, orice jucător este de vânzare. Embargoul privind transferurile jucătorilor către echipele din capitală a căzut. Vând şi la Dinamo, şi la Steaua, oricui!”.

După ce notează declaraţia viermelui chel, gsp.ro afirmă că acesta era “vizibil afectat de decizia de a vinde un jucător la o echipă rivală din Bucureşti”. Semn că băieţii din presa centrală n-au înţeles încă nimic din teatrul jucat de ospătar. Sau că nici măcar nu-i prea interesează, ceea ce n-ar fi de mirare şi cu atât mai tragic.

Afirmaţia, şocantă doar pentru proşti, nu e nici o surpriză pentru noi şi, sperăm noi, pentru cei mai mulţi dintre suporterii Ştiinţei. Unii au fost mai naivi. Alţii au fost circumspecţi şi acuzatori de la început. Dar, indiferent din ce categorie ar face parte, toată lumea şi-a dat deja seama că această dejecţie umană nu ne mai poate aduce nimic bun. Cuvintele booveanului, care ne sfidează cu un tupeu fantastic pe toţi, “nasc o discuţie”, ca să-i cităm pe Sa-muilă şi colegii. Sau, mai bine spus, nasc mii de întrebări pentru cele câteva sute de mohicani care, din motive care nouă ne scapă, mai merg o dată la 2 săptămâni să cumpere bilete şi să-i bage bani în buzunar dictatorului care a distrus acest simbol.

Nu e prima dată când Mărin vinde jucători în bucureşti. Ionescu şi Bornescu sunt reali, au mâini, ochi, picioare şi respiră. Doar că el aşa a pretins, crezut până nu demult de mai mulţi sau mai puţini suporteri. Pentru că atunci a făcut tot posibilul să mascheze vânzările la steaua sau rapid, jucând eternele sale piese de teatru. La foc automat, Andrei Ionescu a fost făcut vinovat de trădare, acuzat că a preferat steaua Craiovei, că nu are caracter şi nici demnitate, că e doar un mercenar fără scrupule. Iar strategia a funcţionat. Mai târziu, când idolul din ghencea, Jiji ciobanul, a dezvăluit că de fapt Minciunelu a fost cel care l-a căutat şi i l-a propus pe fobalist, nimeni nu prea a mai avut urechi s-audă.

Prinzând curaj şi văzând cât de uşor i-a reuşit manevra (chiar dacă asta a mai cuprins şi interdicţia de la meciul din groapă), ospătarul nu s-a mai întrebuinţat aşa de tare când a urmat cazul Bornescu. Pentru că prima dată a păcălit atât de uşor pe toată lumea, oamenii uitând că fotbaliştii sunt oricum TOŢI nişte mercenari şi fiind mai degrabă ocupaţi să-l injure pe Ionescu decât să localizeze adevăratul vinovat, Minciunelu nu s-a mai obosit psihic pentru a regiza o nouă piesă de teatru în cazul portarului. L-a dat pur şi simplu afară din vestiar şi după mai multe săptămâni de tratative cu Copos, l-a vândut ca pe nimic. În ceea ce-l priveşte pe “Gângio”, alt breleant autohton, Mărin l-a propus şi i l-a băgat pe gât lui Porumboiu fără să clipească. Pe Dorel l-a lăsat să se ducă la stână şi-apoi, a doua zi, jucând rolul patronului îndoliat, a cerut imediat un milion ca să uite de infidelitatea veteranului.

Acum, după ce şi-a clădit “apărarea” în duelul cu Piţurcă (evident în ochii proştilor) tocmai pe mincinosul “principiu” de a nu da rivalelor din bucureşti jucătorii de valoare ai Craiovei, cu atât mai mult pe cei olteni, megalomanul pervers s-a pişat exact pe proştii care l-au crezut. Până ieri, viermele chel urla că el nu dă jucători la bucureşti, pentru că el nu e Neţoiu. Vorbea despre cum ne-a pângărit Piţurcă şi blestema orice ziarist mai “curajos”, care-şi mai lua inima-n dinţi şi-şi permitea să-i pună vreo întrebare referitoare la un transfer al vreunui jucător de-al său la steaua / dinamo / rapid.

L-a dat afară pe Piţurcă, omul care-l salvase atât material cât şi ca imagine, exact pentru asta. Sau, ca să formulăm corect, acesta a fost motivul găsit pentru a începe scandalul cu managerul, înainte de sărbători. Ajică ne explica pe-atunci cum a venit Piţurcă la Craiova să ne distrugă, să ne vândă la rivale jucătorii cu sânge alb-albastru. Ne spunea că el mai bine moare în chinuri decât să comită acest sacrilegiu.

Acum, cică “a căzut embargoul”... Formularea e stupefiantă. “Martirul” Minciunelu, care-l înfiera pe Piţurcă şi asmuţea toată suflarea oltenească pe “Satana”, după ce a făcut circ pe toate programele vreo 4 luni, ajunge exact la vorbele lui Piţi. Fostul manager şi probabil singurul antrenor cu atribuţii reale al acestei echipe în ultimii 6 ani, spunea că soluţia pentru a ieşi din criza profundă de lichidităţi este vânzarea câtorva breleanţi pe unde s-o găsi, pentru ca apoi echipa să fie întărită în mod preofesionist şi să-şi poată lua licenţa. Dar ce făcea atunci ospătarul pervers? Profitând de sinceritatea tehnicianului, novice într-ale manipulării, Mărin a intrat rapid în rolul de salvator al comorilor olteneşti. Providenţialul Minciunelu, Sanctitatea Sa Ajică… scuipa flăcări pe nas şi-l răstignea public pe “mârşavul” Piţurcă.

Unde e acum şocâtele Şorici, sluga jegoasă a umflatului care lua jucătorilor interviuri la comandă prin cantonamente, întrebându-i ce părere au despre trădarea lui Găman şi Bărboianu şi dacă ei ar putea să se ducă la rivalii de moarte ai Craiovei şi să ne trădeze?

Adevărul e unul simplu, iar CRAIOVASPORT vi l-a spus de la bun început: adevăratul motiv pentru care Mărin a iscat scandalul cu Piţurcă şi a scăpat de antrenor a fost acela că nu mai suporta comportamentul decent şi mult prea normal, pe care Piţi îl silise prin contract să-l adopte. Nu mai suporta să nu facă el echipa, evident după consultări nocturne cu Roşcaca sau pe mess cu antipodul Borhot, după ce-i conecta cancelarul. Nu mai suporta să nu mai fie dictatorul paranoic, satrapul descreierat de odinioară.

Unii poate că nu vor crede nici în al 12-lea ceas. Li se va părea poate că nimeni nu poate să fie atât de prost încât să dea afară un antrenor care-i umple stadionul, care îmbunătăţise vizibil şi nesperat jocul echipei deşi nu el făcuse pregătirea şi nu stabilise lotul, care (şi aşa ceva e unic în lume!) îi plătea chiar şi salariile jucătorilor. Ei bine, există cineva şi acela este Ajică Mărin Minciunelu. Iar celor care mai pun la îndoială acurateţea predicţiilor CRAIOVASPORT, le mai dăm un pont: smintitul nu va pleca şi nici măcar nu i-a trecut vreo secundă prin cap să o facă. Toate aceste zbateri disperate sunt făcute cu unicul scop de a face rost de nişte bani pentru a-şi putea continua tirania.

Cancerul se extinde în corpul muribund al Universităţii Craiova



Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...