23 dec. 2010

Poftă bună, ospătare!

Ca un ultim atac la Piţi înainte de sărbători -sau poate îşi mai face timp şi de altele dacă se plictiseşte şi secretara nu întreţine bine atmosfera-, Mărin a profitat de festivitatea de la stadion, când pentru copiii de la grupele de juniori a venit Moş Crăciun. Adică aceştia au primit nişte plase cu dulciuri de la Consiliul Judeţean Dolj.

Manipulator desăvârşit, Mărin nu s-a putut abţine nici acum să-şi sublinieze statutul de dictator şi a ţinut să transmită încă o dată, crede el subtil, cine e stăpânu’... cine e jupânu’. Plăcintarul a comandat un tort, pe care a scris sub numele său cuvântul “patron” şi sub cel al lui Piţurcă… “antrenor”. Booveanul a uitat că Piţi e managerul clubului, aşa că l-a retrogradat la funcţia pe care ni-i prezenta şi pe Cioroianu, Mogoşanu, Stângă, etc, nume mari în antrenorat, ale unor secunzi de altfel “plini de personalitate”. Aşa că Minciunelu s-a recomandat drept “ză boss”, în timp ce Piţurcă e doar “un biet coci”.

Ca să-i răspundă pe măsură la aroganţă, în spiritul sărbătorilor, şi CRAIOVASPORT le-a dăruit un tort ospătarului şi piţipoancei care-l alintă Măry. Al nostru e de ciocolată!

Mărine, să vă simteţi bine şi la anu cât mai puţine ejaculări precoce şi cât mai mult caşcaval, că şi aşea e cam nemulţumită Alinutza şi ameninţă că depune memoriu şi devine liberă de contract! Hai ceau!

Ajică Minciunelu:
“Am vrut să arăt că încă n-am murit, eu conduc clubu!”

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...