20 feb. 2011

Boovene, disperarea ta ne amuză teribil!

Demagogul rupt în cur de la Niuiorc, căruia până nu de mult (a se citi până nu a dezvăluit Piţi într-o conferinţă de presă) îi plăcea să pozeze într-un miliardar excentric, pe modelul idolului său din ghencea, se zbate în ghearele falimentului.

Ajuns peste noapte circar de primă mână la gesepeu, anonimul de la Booveni a simţit gustul mediatizării şi profită de echipă ca să-şi continue dictatura dementă pe care a instituit-o. Acum, după ce şi-a bătut atâţia ani joc de suporterii acestei echipe, jignindu-i şi umilindu-i cum i s-a năzărit, nu mai ştie de vreo săptămână cum să apeleze la ei şi să-i implore să-i mai dea o gură de oxigen. Megalomanul nu vrea în ruptul capului să cruţe oamenii care suferă pentru această echipă, pe care el a transformat-o într-o stafie, numind-o în nenumărate rânduri “echipa mea şi a familiei mele”.

Aşa că Mărin i-a dictat cancelarului un articol pe care să-l posteze pe siteul fiţuicii, în care abundă cuvinte cu “împroşcare”, “intoxicare”, “dezbinare” sau expresii ca “aşa-zise dezvăluiri”, “dezinformarea şi intoxicările care aduc grave prejudicii…”, “preocupaţi de a extrapola…”, “a pune beţe-n roate…”, “mijloace mişeleşti”, “atacul murdar” etc, toate astea fiind cuvinte extrem de des folosite de boovean şi uşor identificabile, pentru că vocabularul său limitat (şi acela mult îmbunătăţit în ultimii ani), îl trădează connaisseurilor pe bietul Ajică.

Mai mult decât atât, Mărin mai şi semnează articolul cu binecunoscutul său preudonim, Andrei Craioveanu (câteodată mai foloseşte şi Vlad Craioveanu). Booveanul e disperat şi aruncând dezastrul în care el se afundă în spatele unui ziar (aşa ceva numai Ceauşescu sau Kim Jong il mai puteau face), speră ca aceste texte manipulatoare să mai convingă ultimii naivi să cotizeze în portofelul său gol.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...