19 sept. 2008

Extraordinar, senzaţional, inclusiv, fantastic !!!

Ziarul al cărui site tronează pe tricoul craiovenilor ne anunţă, în numărul său de azi, că domnu’ Minciunelu ar fi obţinut o victorie fără precedent în lupta sa cu forţele răului. Cică Adrian-cel mai mare barosan, ar fi reuşit de unul singur să îi convingă pe şmecherii de la FRF să scoată capii de serie la tragerea la sorţi din fazele Cupei României. Adicătelea, tocmai al nostru pezident, ar fi reuşit să facă în aşa fel încât Ştiinţa să aibă mai puţine şanse de a juca în optimi cu Dinamo, Steaua sau CFR.

Cum a câştigat el această crâncenă bătălie? Evident, şi-a dorit mai mult victoria şi, cu puţin noroc, a făcut o figură frumoasă. Mai concret, speriaţi de numele său, de temut în toată Europa fotbalistică şi nu numai, dar şi de personalitatea sa impunătoare, băieţeii din gaşca lui Mircea Sandu n-au avut încotro şi, ne spune Ediţia, au aprobat în Comitetul Executiv al Federaţiei cererea lui Minciunelu.

Nu mai comentăm informaţia în sine, nici n-am avea de ce de altminteri, suntem siguri că e reală şi lucrurile nici nu se puteau întâmpla altfel. Din contră, nu înţelegem tonul de senzaţional care răzbate printre rândurile ştirii !?! Ca şi cum s-ar mai fi îndoit cineva de relaţiile şi influenţa pe care le are în fotbalul mondial Ajică Minciunelu.

Apropo, la data de 22 septembrie, longitudinea astronomică a Soarelui va fi de 180 de grade, dar asta nu deoarece acesta ar fi momentul echinocţiului de toamnă, ci pentru că „preşedintele” i-a dat un telefon Sfântului Dumitru şi i-a cerut acest lucru. Ultimul, onorat că Ajică (foto, chiar în momentul în care discuta cu Sanctitatea Sa) are biroul chiar pe strada care-i poartă numele, i-a promis că propunerea va fi aprobată în Comitetul Executiv al Raiului.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...