17 nov. 2010

INCLUSIV: Imagini cu şocâtele lui Minciunelu

CRAIOVASPORT vi-l prezintă în inclusivitate pe individul care-l denigrează pe Victor Piţurcă. Acesta se numeşte Sony Torică, sau “şocâtele”, aşa cum îl porecleşte booveanul când vine pe la palat (noua denumire a Niuiorcului - ce dreaqu, doar idolu’ Jiji să aibă palat?)

La indicaţiile stăpânului său, Sony răspândeşte în stânga şi-n dreapta zvonul că Piţi ar vrea să plece la steaua. Totul a ajuns însă la urechile lui Piţurcă, iar managerul Ştiinţei a făcut publică abureala made in Booveni. Şocâtele face parte din “gaşca nebună” a lui Mărin, care-i mai include pe antipodu’ Borhot, cancelaru’ Vlad, valetu’ Lucică şi Spânul cel flocos.

Odată deconspirat chiar de ţinta sa, şocâtele va fi probabil şi mai înverşunat. Partea bună a acestei mizerii boovene e însă aceea că Victor Piţurcă ştie de cine să se ferească de-acum înainte. Deşi, aşa cum am mai spus, valetu’, cancelaru’, antipodu’ sau şocâtele sunt doar pionii, adevăratul coordonator din umbră al acţiunilor lor e un ochelarist chelios şi supraponderal, fost ospătar, gelos de moarte pe susţinerea de care se bucură Piţi din partea fanilor.


Pentru că prima poză cu şocâtele este mică şi neclară, CRAIOVASPORT vă arată o alta, primită de la prietenii acestui blog, în care gesepistul se vede ceva mai clar:


Mai jos aveţi o scurtă demonstraţie de slugărnicie, un pseudo-interviu luat de “reporterul” lacheu stăpânului său, în care personajul se preface a-i pune întrebări lui Mărin. De fapt, “interviul” este doar o făcătură penibilă, totul fiind comandat de Ajică, iar “întrebările” sunt rostite de şocâte doar pentru a-i “ridica la fileu” preşedintelui subiectele convenite dinainte.

44 de comentarii:

 1. ce mecla are socatele asta :=)))))))))))))))))

  RăspundețiȘtergere
 2. il cunosc pe tipu asta e omniprezent pe la toate evenimentele se baga mereu in fata eu am crezut ca e ceva pe la club..incredibil...

  RăspundețiȘtergere
 3. ba sorica esti penibil trebuia sa ti fi dat piturca o bucata

  RăspundețiȘtergere
 4. Nicolae Guta17 noiembrie, 2010

  OOOOHOOOHOOO Toni Siorica de la troaca :)) pffff asta e analfabet frate nu stie sa scrie si sa citeasca bine si voi il numiti ziarist??....

  RăspundețiȘtergere
 5. MA OPARITU ASTA SE IA DE PITI??

  RăspundețiȘtergere
 6. ce mai sobolan :))))))))))))

  RăspundețiȘtergere
 7. fraieru tine degetu mijlociu spre gura, e invatat cu astea...sa iti dam Uniunea Europeana milogule!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. mititelule tu si soarecele tau vreti sa il sapati pe PITURCA nu?

  RăspundețiȘtergere
 9. Mihai Dorneanu17 noiembrie, 2010

  Nu inteleg nimic din toate astea.De ce are nevoie un patron de echipa sa faca asa prostii.Daca nici pe Piturca nu il lasa sa isi faca treaba la Craiova Mititelu trebuie neaparat sa plece si sa elibereze echipa asta pentru ca o chinuie de prea mult timp.

  RăspundețiȘtergere
 10. presimt ca daca nu isi vede de treaba de aici o sa i se traga lu marin.cat sa il mai rabdam pe nebun ca deja e prea mult????????

  RăspundețiȘtergere
 11. nu pot sa cred cat de mare e fudulia lui mititelu si dorinta lui de a fi in prim plan! piti i-a pus echipa pe picioare si i-a adus peste 20000 de oameni platitori la meciuri, asta insemnand cam 50 000 de euro incasari pe meci in conditiile in care anul trecut n-avea bani nici de rovigneta de la autocar, iar el sufera ca nu mai este in prim plan. incredibil! ma miram eu sa se schimbe asa peste noapte...

  RăspundețiȘtergere
 12. in a 2-a poza (asta mai mare) a iesit mult mai bine decat in prima (aia mai mica). prima poza e de-a dreptul groaznica, daca intra vreo gravida pe aici si o vede face naiba avort spontan :)

  RăspundețiȘtergere
 13. marine fmm de nesimtit sunt suporterii catei aa??? sa urinez pe tine de jegos catel e ala care iti pune intrebari infectule nu suporterii care fac sute de kilometri ca sa fie langa echipa si sa te vada pe tine antrenand bai kkt cu ochi!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 14. mititelu e o scursura1 echipa UNIVERSITATEA CRAIOVA trebuie neaparat sa dispara din maineile acestui oligofren odata pentru totdeauna. daca nu mai bine sa retrogradeze sau sa o mute unde mortii lui vrea sa nu mai auzim de el niciodata.Suporterii Universitatii Craiova sunt prea multi si prea adevarati ca sa merite sa suporte un asemenea individ sa le distruga numele acestei echipe.........Acest om se pare ca este irecuperabil incep sa ma conving total ca nu mai avem ce sa speram cu acest om in fruntea clubului nostru............

  RăspundețiȘtergere
 15. EU PANA LA PROBA CONTRARIE NU CRED CA MITI A INCERCAT SA IL LUCREZE PE PITI.DUPA CE O SA MA CONVING CA E REAL ACEST LUCRU MAI DICUTAM,DAR ATUNCI VA FI SI SFARSITUL LUI MAARIN..

  RăspundețiȘtergere
 16. oare muicelu ishi da seama ce se va intampla daca incearca sa-shi mai bata inca o data joc de noi??

  RăspundețiȘtergere
 17. ma mir ca nu mai zice mititelu acuma si de ina voinea si de gazeta de sud sau de altii;placa aia cu dusmanii lui etc.acum cine ce dusmani ii mai vor raul cine il obliga sa faca aceste manevre oculte si sa il puna pe idiotul ala sa spuna asa lucruri despre d-l piturca?

  RăspundețiȘtergere
 18. Sirbu Bogdan17 noiembrie, 2010

  MITITELULE eu, am crezut mereu, indiferent ce conflicte ai avut, cu galeria, ca nu esti un baiat prost.vrei neaparat sa ma convingi de contrariul?

  RăspundețiȘtergere
 19. va respect si stiu ca sunteti bine intentionati, da' nu cred o iota din ce spuneti voi aici.DE CE ar face mititelu ceva de genul acesta ever??????????????ar trebui sa fie bolnav psihic sa vrea sa distruga ce a creat piti la craiova=echipa care joaca cel mai bun fotbal din liga1.daca mai luam 5-6 fotbalisti nu jucatori-da' asta presupune cateva investitii de la miti, si cu piti pe banca vom fi f.puternici.inca o data intreb DE CE ar face miti cat de nebun o fi asa ceva???????imi pare rau dar nu pot sa cred pana nu vad si sunt sigur ca nu o sa vad asa ceva.

  RăspundețiȘtergere
 20. hai sa avem rabdare sa nu mai dam verdicte pentru ca e posibil sa ne inselam si sa nu fie decat o neintelegere la mijloc.sa asteptam sa se termine turul si sa vedem ce se va intampla in perioada de transferuri si apoi sa ne dam cu parerea.daca piti isi stabileste achizitiile si mity ii da bani de transferuri si apoi facem un retur de exeptie ce mai spunem?hai sa nu mai dam verdicte premature pls!

  RăspundețiȘtergere
 21. mititelule,mititelule......

  RăspundețiȘtergere
 22. ce pla mea ati pus ba video ala abia uitasem de latura asta a brutarului :(

  RăspundețiȘtergere
 23. PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI!17 noiembrie, 2010

  PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI!PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI!PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI!PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI! PITI!

  RăspundețiȘtergere
 24. ucv blue fans17 noiembrie, 2010

  mititelu, m... mititelu!!!!

  RăspundețiȘtergere
 25. daca ajicu isi mai bate din nou joc de milioanele de suporteri ai stiintei o sa il blestem si pe el si pe toata familia lui sa se aleaga prafu de ei!!!!!!!! exista un Dumnezeu si nu isi poate mititelul acets ajoc de noi cum vrea ,totul trebuie sa aiba un sfarsit cum a avut si un inceput!

  RăspundețiȘtergere
 26. Stiti ceva?Nu va mai framantati aici important e ca toti suntem alaturi de Piti si niimc rau nu ni se poate intampla pentru ca nu are cum acest patron indiferent cat de urat caracter ar fi sa treaca peste vointa atator oameni.Trebuie totusi sa traiasca si el in acest oras,nu?Ca doar nu o sa imi spuneti ca se va muta in America....

  RăspundețiȘtergere
 27. Doamne nu putem avea si noi o clipa de liniste......Ce blesteme sunt pe capul acestei echipe de ispasit ca sa nu avem liniste si sa ne putem bucura si noi asa cum toti suporterii echipelor din occident se bucura ???Nu pot sa cred si nu vreau sa cred ca se va intampla un nou scandal la Craiova.

  RăspundețiȘtergere
 28. marele presedinte credeti voi ca nu e consitent ca el va pleca odata cu piturca? eu cred ca isi da seama,ca nu e baiat prost.daca era asa de prost nu face avere, ce dracu.eu cred parerea mea ca omu stie ce se va intampla daca il da afara pe piturca:se da singur afara.

  RăspundețiȘtergere
 29. FAC UN APEL LA TOATA LUMEA:fratilor ce ne costa sa avem rabdare sa vin vacanta dintre tur si retur si eu sunt sigur ca Piti a gasit cel putin jumate daca nu pe toti jucatorii pe care vrea sa ii aduca.Va spun eu ca o sa fie bine, haideti sa venim toti la meci sambata sa incurajem echipa...

  RăspundețiȘtergere
 30. RAMANE PITI, RAMANE miti. PLEACA PITI, PLEACA miti.Simplu, nu??????

  RăspundețiȘtergere
 31. Leu albastru pana la moarte18 noiembrie, 2010

  de acord cu cel de mai sus :rabdare si tuttun.nu mai sariti asa ca arsi sa incercam macar noi sa nu ne pierdem cumpatul daca avem un patron asa de intotocheat la minte.vom vedea ce va fi pentru ca e clar care e opinia cvasigenerala si daca face ceva e imposibil sa mai scape de data asta.
  ps.oricat de mare manipulator ar fi si orice ar pune pe spanu si pe aia de la ziar si pe sobolanu asta de sorica sa scrie sau sa spuna.nu va mai avea nici o sansa,dar pana atunci sa il lasam in pace.

  RăspundețiȘtergere
 32. TOTI LA MECI CU BISTRITA CHIAR DACA AM PIERDUT ACASA SI NU NE AM CALIFICAT IN CUPA NU CONTEAZA JUCAM UN FOTBAL FRUMOS!SPER SA FIM MINIM 14-15 MII!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 33. EU sunt un suporter al acestei echipe de peste 30 de ani.Am vazut multe si sunt satul de multe.Recunosc, Piturca m -a readus la stadion , pentru ca renuntasem sa mai vin , pur si simplu nu puteam sa mai suport...Ma asteptam la o euforie generala cand Piti a acceptat sa preia aceasta echipa, dar nu imi imaginam ca totul va lua aceasta amploare si va fi asa de frumos.Cred eu ca nici Mititelu nu se astepta.Nu pot sa spun ca ii e ciuda sau e gelos cum afrmati aici, ar fi nedrept sa zic asta pentru ca nu stiu si nu cred si sper sa nu fie asa. Pentru ca 1.daca ar fi asa inseamna ca nu mai avem nici o scapare si 2.ar insemna ca avem de dus o lupta "de gherila" cu un om mult mai rau decat netoiu sau staicu la un loc.Sunt ferm convins ca daca ar fi apucat aceste vremuri, cu aceste sume care se castiga din drepturi tv,participari in cupe europene etc, netoiu daca ar fi din nou la Craiova nu ar mai face ce a facut acum 10 ani.Cat despre staicu, daca ar fi avut un om ca Piturca alaturi si la ce forta financiara avea, am fi fost campioni ani la rand.Nu va cer sa ma asculatai sau sa faceti ca mine, dar pot sa va spun ce o sa fac EU:vreau sa ma bucur de aceste clipe sa pot sa visez si sa sper si sa nu le stric cu aceste suspiciuni,poate indreptatite.Dar vreau sa nu irosesc aceste momente,tocmai pentru ca daca se vor adeveri aceste lucruri, avem de dus o lupta grea si poate destul de lunga,dar pe care nu avem cum sa o mai pierdem.Piturca ne-a invata ce inseamna demnitatea,munca si pasiunea pentru ceea ce faci.Iar cand toate astea le faci cu profesionalism,nu cred ca se poate intampla ceva rau!Haideti sa lasam deoparte aceste suspiciuni!

  RăspundețiȘtergere
 34. Nu ma intereseaza ce rezultate mai reusim in acets tut.normal ca as vrea sa batem tot,dar am o incredere totala in d-l piturca si stiu ca orice decizie va lua va face totul pentru echipa.Din partea mea poate sa vande pe cine crede ca nu ne mai e de real folos si sa aduc ape cine crede ca e bun pentru ce vrea el sa jucam de la anul incolo.

  1000% alaturi de VICTOR PITURCA!!!

  RăspundețiȘtergere
 35. gretos personaj acest pseudojurnalist.nicodata nu l am suportat mereu mi s a parut ca eu un pupincurist

  RăspundețiȘtergere
 36. si piti are de pieerdut daca pleaca acum de la craiova.nu da bine sa pleci oin doar 4 luni de la 2 echipe.chiar daca noi vom ramen sa luptam pana vom reusi sa il indepartam pe mititel de la echipa noastra,nici din punctu de vedere al lui piti lucrurile nu ar fi roz.chiar daca el vinde 2 jucatori pentru a isi recupera investitia, ca a vagat peste un milion de euro pana acum in plata salariilor restante la fotbalisti pe aproape un an,totusi cred si sper ca nici pentru el nu e bine sa renunte,indiferent ce piedici ii pune mititelu:asa ca rugamintea noastra pentru piti este NEA PITI RAMAI SI LUPTA CHIAR DACA MITITELU VREA SA PLECI!NU PLECA SI LUPTA PENTRU CRAIOVA SI PENTRU NOI!TE SUSTINEM CU TOTII!

  RăspundețiȘtergere
 37. Dragi cititori ai acestui blog,eu am o parere un pic nuantata:
  mititelu este dator la Piturca,pentru ca ultimul a adus bani de acasa ca sa plateasca datoriile la fotbalisti.Asta a fost si scopul "presedintelui" sa il aduca pe Piturca si asta sa ii plateasca datoriile si sa il scoata basma curata dintr-o situatie imposibila.Unde mai pui ca Piti e un antrenor de valoare unanim recunoscuta si foarte exigent ceea ce a imbunatatit mult si jocul echipei si a adus publicul pe stadion.Nu e un secret,lumea crede in Piti,increderea e totala.
  Din pacate marele presedinte nu isi poate stapani pornirile si revine la vechile obiceiuri, asa ca...nu stiu ce ar putea urma in viitor.Poate ne lamuresc prietenii de la Craiovasport.

  RăspundețiȘtergere
 38. victor piturca18 noiembrie, 2010

  ba sorica asta e o lichea

  RăspundețiȘtergere
 39. pe Piti l-au suspendat rahatii aia de la comisii 4 luni fmm de cretini de la lpf!!!!

  RăspundețiȘtergere
 40. l-au suspendat pe Piti hotii aia de la comisii da nu conteaza facem tiki-taka si scoatem puncte si de la anu batem tot

  RăspundețiȘtergere
 41. STIATI CA...?18 noiembrie, 2010

  daca tot sintem la rubrica STIATI CA:
  stiati ca soric asta a fost inainte de a se face el mare reporter a fost vanzator de branza in piata???
  poate va mai interesati de cine a fost acest distrus sluga minusculului presedinte

  RăspundețiȘtergere
 42. TONI SORICA - marele jeg

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...