6 iun. 2016

ALEGERI 2016: Numai vă clonaț!

Nu facem comentarii politice, dar măcar dintr-un punct de vedere a fost un weekend amuzant:
la Craiova, orașul în care ospătarul Mititelu și "suporterii" din subordinea sa tot anunțau de 3 ani masacrarea primăriței dușmance la alegerile din 2016, votul a fost unul covârșitor în favoarea "CraiOlguței".

Ce s-o fi întâmplat cu suporterii Booveniului?
Oare unde au fost dușmanii "clonei", unde au fost "adevărații", unde au fost sutele de mii de FCU-iști când 61% dintre craiovenii care au venit la vot (cu buletine scanate, fără vrăjeli) au pus ștampila pe "monstrul" Olguța???

Nu spuneau ei că pe Vasilescu au făcut-o primăriță Mititelu și peluza lui, în frunte cu Ou, Gabi Blondu și Gogoașă? Că altfel nu ar fi câștigat în 2012, dar acum, fiindcă a refuzat să-i dea bani publici stăpânului lor, o să fie pulverizată de la primărie de adevărații booveni?


Și ce să vezi, la Bucale, orașul celor care ne dădeau lecții de anti-comunism și ne numeau "pesediști", acolo în orașul dinamoviștilor, al steliștilor, al rapidiștilor, al gesepeului, al prosportului, al sportpunctroului, al digisportului, al proteveului, a câștigat... cine credeți...
Nuuu, nu se poateee... A câștigat Firea de la... PeeSeeDeeeee!!!

Păi cum dragi gesepiști, s-a clonat și Bucureștiul?

PS.
Nu dorim să comentăm rezultatul alegerilor, dar e foarte hazliu să constatăm cum Mititelu și galeria sa personală s-au făcut din nou de râs.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...