18 mai 2011

Asociatia Suporterilor Olteni organizează un miting duminică

"Asociaţia Suporterilor Olteni" organizează duminică, 22 mai, între orele 14-16, un miting de protest unde sunt aşteptaţi toţi cei care suferă din cauza situaţiei în care se află echipa noastră. Ne vom întâlni la ora 14, pe strada A. I. Cuza, în faţa Universităţii din Craiova, de unde vom pleca în marş spre Minerva, traseul fiind următorul: Universitate - Primarie - str. N. Plopşor - Minerva. Mitingul se va încheia la ora 16. Toţi cei care nu sunt resemnaţi vor fi acolo, pentru a elibera echipa de cei ca Mititelu.

Epoca patronilor precum acesta, Neţoiu sau Staicu trebuie să apună. Ştiinţa trebuie să redevină ce a fost. Renaşterea echipei nu se poate face decât în jurul lucrurilor care ne-au făcut unici în ţară, pasiunea şi numărul suporterilor. Este timpul ca vocea noastră să devină din ce în ce mai puternică şi ca acţiunile noastre să fie luate în seamă de toţi factorii de decizie din oraş. Duminică, ora 14, toţi la Universitate.... "Ştiinţa trebuie să renască!".

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...