12 feb. 2011

Minciunile ordinare ale unui demagog diabolic...

19 martie 2007,
“Craiova nu va mai retrograda niciodată în Liga a II-a. Poate peste 40 de ani. A fost un accident în 2005 şi nu se va mai întâmpla niciodată atât timp cât voi rămâne aici”.


6 mai 2009,
“Sunt convins că nu se va ajunge la retrogradarea noastră şi că la vară vom juca în Europa League, să moară Cârţu de oftică. Carţu este un antrenor mediocru, echipele lui joacă cel mai prost fotbal din Liga I. Voi lăsa prin testament copiilor ca niciun Cârţu să nu mai antreneze vreodată Universitatea Craiova”.


11 februarie 2011,
“Dacă cumva retrogradăm, Piţurcă va fi ţapul ispăşitor pentru asta. El e vinovat pentru asta. Şi dacă retrogradăm, ce? Îi dau echipa lui Piţurcă? Ce sînt eu de vină pentru asta? Nu, vând 7-8 jucători şi fac rost de bani şi-o iau de la zero, fac iar altă echipă”.


NO COMMENT!

Mărin e puţin cam căcat pe el

Booveanul i-a propus lui Piţurcă 1.200.000 de euro + cesionarea drepturilor federative ale lui Bărboianu pentru ca acesta să renunţe la litigiu. Întrebat de Naum dacă e adevărat, Mărin a fost luat prin surprindere şi a ezitat vreo 15 secunde, pentru că nu ştia dacă să mintă sau să spună adevărul, după care a răspuns “da, e puţin cam adevărat”.

Cu această nouă acţiune disperată, balonul de grăsime şi prostie recunoaşte de fapt că nu are dreptate şi că ştie în sinea lui că va pierde atât litigiul cu fotbaliştii, cât şi pe cel cu Piţurcă. Ajică e puţin cam căcat pe el, altfel de ce ar accepta cineva care are toate atuurile de partea sa şi pe deasupra şi adevărul, să cedeze un jucător şi o sumă atât de mare de bani. Milogeala booveanului ne arată clar că se ştie cu musca pe căciulă şi că minte cu perversitatea-i caracteristică atunci când spune cu nonşalanţă că “Piţurcă nu a investit mai mult de 6-700 de mii de euro. Hai, poate să mai fie încă 2-300 de mii care nu-mi ies mie, că nu găsesc chitanţele”.

Chiar dacă minciunile ordinare ale unui impostor la fel de ordinar nu ar merita nici măcar comentate, nu rezistăm tentaţiei de a ne pune o întrebare simplă: cum e oare posibil să nu ştii dacă s-au cheltuit sau nu 2-300 de mii de euro. Cu chitanţe sau nu, o sumă atât de mare e imposibil să-ţi poată scăpa, pentru că nu durează mai mult de jumătate de oră până aduni salariile care li s-au plătit fotbaliştilor în acest timp şi datoriile achitate către diverşi creditori. Doar un mitoman prin excelenţă ca Minciunelu poate rosti cu atâta seninătate o astfel de propoziţie, sfidând inteligenţa oricui îşi găseşte răbdarea de a-i asculta intoxicările.

Oferta ospătarului era oricum o nouă tentativă de cacealma, pentru că drepturile federative ale lui Găman şi Bărboianu ar fi sub sechestrul fiscului dacă aceştia ar reveni sub dictatura sa, ei fiind eliberaţi din infern tocmai de actele semnate şi parafate de boovean. Mai mult decât atât, întrebat de unde ar fi luat cei 1.200.000 de euro când el nu are după ce bea apă, sărmanul a mărturisit că banii ar fi venit chiar dintr-un eventual transfer al lui Găman. Aşadar, perversul megaloman are tupeul de a cere cuiva pe care l-a scuipat şi umilit prin gesturile sale ordinare, să renunţe la legitima acţiune reparatorie (pe care i-a cerut-o inclusiv galeria) şi să-l ajute pe el să-şi continue tirania şi să batjocorească milioane de suporteri. În mintea şarlatanului de la Niuiorc, toţi sunt nişte ţicleni şi geolgăi gata în orice secundă să fie terfeliţi de Zeul cu ochelari de sudor.

Sictir Mărine, mititica te-aşteaptă! Şi nu e vorba de Alinutza.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...