23 sept. 2008

ACROBAT FĂRĂ PLASĂ

Gura de oxigen din Ialomiţa, venită după două înfrângeri consecutive, a readus, pentru moment, liniştea pe malul Jiului. Aceste rânduri vin ca o reacţie de frustrare faţă de neputinţa unei echipe demne de un altfel de prezent. Minciunelu ne-a îngropat speranţele în sărăcia care-l bântuie şi pentru care ne-a vândut Stelei anul trecut.

Ne rugăm la Dumnezeu ca mimul lui Becali să câştige la Loto şi aşteptăm iarna cu înfrigurare, pentru că doar o campanie adevărată de achiziţii poate salva speranţele noastre. Dinamo şi Timişoara nu ne-au lăsat nici un punct două etape la rând şi doar victoria nesperată şi parţial norocoasă de la Urziceni ne-a scos din „vrie”, ca să-l cităm pe amărâtul care ne conduce clubul.

Megalomanul cel parvenit a intrat într-un joc prea periculos pentru el. Minciunelu e acum pe sârmă şi trebuie măcar să-şi ţină echilibrul până la capăt. Pentru că dacă va aluneca, istoria îl va înghiţi ca pe un fir de praf de pe trofeele pierdute ale Ştiinţei.

În război deschis cu fanii, care l-au înjurat din nou, patronul de carton alunecă-n prăpastie şi e salvat în ultima clipă de câte o victorie eroică a strategului Napoli. Poate că Minciunelu va reuşi să prelungească această agonie în care Craiova se zbate sub conducerea sa, dar dacă Universitatea se va afunda prea mulţi ani prin mâlul de la mijlocul clasamentului, ospătarul care dă azi interviuri ar putea fi părăsit şi de ultimul om care încă îl mai protejează, probabil nu pe gratis: Ilie Balaci. Şi atunci va fi începutul sfârşitului.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...