16 feb. 2011

Ajică îl transferase pe Ceavi astă-vară

La începutul acestui campionat situaţia era neclară la echipa familiei Minciunelu. Din lipsă de mălai, Mărin a făcut un program de criză, cu echipa sa reunindu-se ultima, în timp ce deja alte formaţii erau de-aproape două săptămâni plecate în stagii de pregătire. Balaci a refuzat atunci propunerea dictatorului, făcută mai mult sau mai puţin la mişto, de a gira cu numele său prelungirea agoniei şi haosului.

A fost însă prompt la apelul tiranului celebrul antrenor din liga 15-a din Bahrein, mireasa Aurel, care n-a putut să-l refuze pe mirele Ajică. Noul secund al lui Mărin era plin de personalitate, astfel că booveanul îi făcea echipa de la portar până la ultima rezervă.

Sursele CRAIOVASPORT au povestit cum vara trecută satrapul chel îi chema pe jucători la biroul său de la Niuiorc, unul câte unul, le punea în faţă un A4 pe care erau desenate căsuţe cu formula de joc şi-i întreba unde se văd ei jucând în sistemul respectiv. La începutul campionatului în curs, Firţulescu s-a dus la el să se plângă că nu joacă şi că mireasa nu prea-l are la inimă. A fost chemat peste câteva zile, iar Minciunelu i-a arătat schema cu sistemul de joc şi i-a spus “vei juca mijlocaş central stânga, am încredere în tine că vei fi Xavi al Craiovei!”.

Derutat, pentru că el era obişnuit să sprinteze în bandă, Firţi a încercat să explice ceva neinteligibil, dar s-a lovit de poziţia fermă a tacticianului cu plasticu’ pe nas. Şi, ce să vezi, Ţicleanu s-a conformat şi Piticul a trebuit să joace unde l-a imaginat Mărin covercianu’.

Spre oftica lui Minciunelu, vom reveni cu alte întâmplări reale din viaţa sa de zi cu zi, una plictisitoare şi care se pare că trebuie umplută cu diverse activităţi, precum conceperea tacticii de joc împreună cu cancelaru’ sau intervenţiile la toate emisiunile posibile din România, de la studioul plin de curve al lui Capatos până la cel al lui Sa-muilă, Horea, sau chiar prezenţa în ProMotorul turnului de control Roxy Ciuhulescu.


Aurel Ţicleanu, iunie 2010:
“Nu cunosc prea bine lotul, dar vom avea timp suficient în Austria, în cele două săptămâni să ne cunoaştem. Trebuie să accept şi sugestiile patronului, eu nu am venit aici pe o poziţie de opozant al domnului Mititelu. Vâslim în aceeaşi barcă, soluţiile le vom găsi întotdeauna împreună. Am rămas impresionat de ceea ce am văzut în ultimele zile. Absolut toţi jucătorii din lot sunt priviţi de patron la fel ca propriul său copil. Ţine enorm la toţi şi, sincer, am început şi eu să mă molipsesc de la dumnealui.”




Ca să-nţelegeţi mai bine cum e cu Ceavi, CRAIOVASPORT vă face o simulare a dialogului dintre patronul-antrenor şi nedumeritul său jucător:

“Oooăăă, ce faci beee piticuleee? Hai încoa să vorbim la mine acia la birou!”

“Bună ziua nea Aji...”

“Bă chear vream să vorbim, că am un plan cu tine...”

“Pe termen scurt sau lung?”, întrebă Firţi, emoţionat şi curios totodată.

“Bă, de-acu’ nu mai joci în tuşe, te bagi mai pe miljoc aşea, să-i derutăm pe adversari!”, îi explică Mărin noua strategie.

Crezând că e o confuzie, fotbalistul încercă să spună ceva:
“Nea Aji, păi eu întotdeauna am jucat...”

“Ce-ai jucat bă...? Bă, tu de mâine eşti nou’ Ceavi!”, îl anunţă cu mândrie Mărin, lăsându-l pentru câteva clipe cu gura căscată.

“…Cine?”, întrebă uluit Piticul.

“Ceavi bă, eşti iextraterestru!”

“Nea Aji, da’ mie-mi place de Ribery...”

“Taci bă dreaqu’ din gură, dacă io am zîs că eşti Ceavi, eşti Ceavi! Acu’ ăştea e la modă, iextratereştrii. Şi tu mai şi aduci cu ăla... să-ţi mai dai aşea cu gel, că eşti leit Ceavi!”, îl puse la punct Mărin şi ieşi până afară să vadă cine mai trece pe stradă, cu-n deşti în cur şi fredonând “tiki-takaaa...”, aşa cum văzuse el cu o zi înainte la gesepeu că făcea idolul său.

Minciunelu, sabotat de Manivelă

Ca să ne arate de ce l-a dat afară pe Piţurcă, Mărin a publicat acum câteva zile vreo 10 foi nu foarte citeţ scrise, semn că la Niuiorc nu mai sunt bani nici pentru încărcarea cartuşului imprimantei. Acuzele sunt hilare, de la celebra absenţă de la locul de muncă în vacanţă, când oricum Piţi poate dovedi că a muncit în folosul clubului, urmărind jucători…, până la faptul că la lunca Jiului Piţurcă deschisese un veritabil cazinou, sau la neplata salariilor fotbaliştilor, deşi ar fi fost “disponibilităţi financiare”. Unde-or fi fost oare “disponibilităţile”…, în conturile evazionistului Mărin aflate sub sechestrul fiscului?

Considerăm că nu merită să mai insistăm pe inepţiile inventate de Ajică. Lăsând însă la o parte bazaconiile şi chiar maniera agramată în care a fost redactat textul, ne-au sărit în ochi câteva dovezi ale faptului că avocatul dinamovist Bielă-Manivelă era destul de “afectat” în momentul în care a compus aiurelile. Pentru că după o lună de când “munceşti” la hârtiile respective, să faci atâtea greşeli e ori o dovadă incontestabilă de prostie, ori efectul consumului de etnobotanice.


[…] În urma efectuării cercetării disciplinare, din probele administrate, a rezultat că domnul Piţurcă Victor a absentat nemotivat de la locul de muncă în perioada 07.12.2010 - 11.01.2010, […]

Explicaţie: Probabil că la Mărin timpul se scurge invers, adică din prezent spre anul 0 al erei noastre. Aşa se-ntâmplă când nu-ţi dă nimeni o cană cu apă...




[…] Fapta constând în neplata datoriilor salariale către jucătorii şi antrenorii echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA în perioada noiembrie 2010 - decembrie 2011, […]

Explicaţie: Mărin s-a gândit că dacă tot a venit Piţi cu bani de-acasă, n-ar fi rău să rezolve salariile până-n decembrie 2011. Dacă tot s-a apucat...




[…] În urma cercetării disciplinare a rezultat că dnul Piţurcă Victor nu a supravegheat activitatea jucătorilor şi antrenorilor echipei de fotbal FC UNIVERSITATEA CRAIOVA în cantonamente, în perioada 24.09.2011 – 07.12.2010 […]
[…] De asemenea, salariatul a permis fumatul şi consumul de băuturi alcoolice în cantonamentul echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA, în perioada 24.09.2011 – 07.12.2011. […]

Explicaţie: Timpul o ia din nou înapoi, de această dată din viitor spre prezent... Deja totul e posibil, mai ales că şi Chiron a intrat în peşti şi dnulPiţurcă e ca şi terminat!

[…] Având în vedere că salariatul a prestat activitate aproximativ 3 luni în anul calendaristic 2009, […]

Explicaţie: Piţurcă ăsta e de-a dreptul paranormal. Chiar dacă noi nu ştiam, el presta activitate pe-aici încă din 2009... Şocant! Avea dreptate domnu Minciunelu să-l dea afară, e prea dubios! 

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...