23 sept. 2017

Familia Mititelu a pierdut prin sentință defintivă, irevocabilă și executorie MARCA Universitatea Craiova

Fostul ospătar și brutar devenit om de afaceria pierdut definitv și irevocabil procesul cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova, prin sentința dată aseară  de ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE.


Sentința în procesul pentru "MARCĂ" s-a dat în anul 2015, la Tribunalul București.
Dar familia Mititelu mai avea 2 căi de atac: APELUL la Curtea de Apel și RECURSUL la Înalta Curte.


Fără să poată accepta că nu mai poate minți și pretinde că firmele sale au vreo legătură cu Universitatea Craiova, Mititelu e disperat că își va pierde și ultimii sclavi și nu mai știe ce să mintă.

Intrând aseara în direct la o emisiune TV a postului Digi, brutarul a încercat o manipulare ordinară printr-o minciună șocantă: 
deși totul este extrem de clar, deși toate datele din dosar sunt publice și oricine e interesat le poate verifica și se poate convinge ușor, Mititelu i-a mințit pe toți cei din studio și le-a spus că acest proces ar fi doar pentru nume, nu pentru MARCA de notorietate națională "Universitatea Craiova", care include reprezentarea grafică a celebrei steme cu leul, denumire, culori, etc...

Incredibil, dar minciuna inventată în grabă și din disperare de Mititelu nu a fost contrazisă de nimeni, cu excepția lui Mihai Rotaru, care a intrat în direct și a vorbit în numele societății care finanțează echipa de fotbal, în asociere cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova, asociere care-i conferă identitate echipei de fotbal care joacă azi în Liga I.

Pentru că presa sportivă din România a decăzut într-atît de jos încât sfidează orice urmă a bunului simț și de dragul circului lasă orice șmenar să spună orice prostie vrea la televizor doar de dragul ratingului, vom relua noi, încă o dată, pe scurt, filmul acestui proces prin a cărui sentință de vineri seara se consfințește pentru totdeauna că UNIVERSITATEA CRAIOVA este UNA SINGURĂ, iar familia impostorului Adrian Marin Mititelu a încercat în tot acest timp să fure identitatea clubului de fotbal atât de iubit de olteni.

În anul 2013, brutarul și copiii săi dădeau în judecată OSIM și Clubul Sportiv Universitatea Craiova, cerând anularea siglei oficiale a Științei, cea originală, care conține leul încadrat de 5 cercuri concentrice și scrisul CRAIOVA în partea superioară.

În cadrul aceluiași proces inițiat de familia Mititelu, Clubul Sportiv Universitatea Craiova a fost cel care a adus probe în instanță și a cerut la rândul său anularea siglelor înregistrate de brutar și constatarea faptului că srl-ul brutarului care se pregătea să intre în faliment încearcă în mod fraudulos să se pretindă a fi continuatorul echipei de dinainte de 1990.

După 2 ani de proces, de probe depuse și de dosare studiate de către judecători, în anul 2015 instanța a dat sentința în urma căreia JUSTIȚIA ROMÂNĂ a dat dreptate Clubului Sportiv Universitatea Craiova și a reținut că familia Mititelu a înregistrat cu rea credință marca Universitatea Craiova la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, iar siglele înscrise la OSIM de brutarul de la Booveni au fost anulate.
Aceasta este sentința Trinunalului București din 12.11.2015:





Stemele (mărcile) Fotbal Club Universitatea Craiova, înregistrată cu nr. 40335/21.12.1999 și FC Universitatea Craiova, înregistrată cu nr. 120455/9.10.2012, pe care familia Mititelu le înregistrase la OSIM au fost anulate, iar numărul acestora se poate vedea mai jos:

Cea de a doua stemă modificată și mutilată de Mititelu (în dreapta)
e cea pe care a folosit-o echipa brutarului în toamna lui 2013

Judecătorii au explicat foarte clar, în motivația sentinței, faptul că familia Mititelu a înregistrat cu rea credință la OSIM mai multe steme, deși știa că nu le aparțin și că nu sunt continuatorii Clubului Sportiv Universitatea Craiova.


TRIBUNALUL București


Proștilor care ar mai putea crede minciuna de azi a lui Mititelu, le reamintim că în acel moment brutarul recunoștea public că familia sa pierduse atunci MARCA Universitatea Craiova, contestând decizia în interviuri acordate ziarelor și pe propria pagină de facebook.


Familia Mititelu a făcut apel la sentința Tribunalului București, dar în anul 2016 l-a pierdut și pe acesta, prin decizia nr. 44 din 8 iunie 2016 a CURȚII DE APEL.  
Sentința Tribunalului era astfel confirmată a doua oară, rămânând valabilă. 



Apoi a făcut recurs, ultima cale de atac posibilă, una extraordinară, la ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE. Vineri 22 septembrie 2017, sentința Tribunalului a fost confirmată a treia oară, iar familia Mititelu a pierdut definitiv.

http://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery%5B0%5D.Key=id&customQuery%5B0%5D.Value=300000000519275


Din acest moment, în mod definitiv, irevocabil și executoriu, Adrian Marin Mititelu și familia sa nu se mai pot da drept Universitatea Craiova în fața nimărnui.  
Marca Universitatea Craiova aparține Clubului Sportiv Universitatea Craiova, al cărui președinte este Pavel Badea, iar ea nu va mai putea fi vreodată înstrăinată în mod legal.

Universitatea Craiova nu va mai avea de acum patroni, deoarece Clubul Sportiv Universitatea Craiova este de drept public.
Doar cine primește girul acestuia se poate considera deținătorul mărcii și al identității Științei, nicio altă societate nefiind autorizată să folosească simbolistica aparținând Clubului Sportiv sau o simbolistică asemănătoare acestei mărci cu notorietate pentru a crea confuzie sau a induce în eroare.




Ce face în acest moment Mititelu?
Minte cu nerușinare că de fapt acest proces nu ar fi fost pentru marcă (adică stemă, culori, denumire) ci doar pentru numele de Universitatea Craiova, lucru oricum imposibil, pentru că numele este parte a unei mărci și nu te poți judeca doar pentru o bucățică dintr-o marcă.

Ce încearcă Mititelu e o aberație totală de care râde și un copil de 10 ani. 
Nu se poate ca numele de Real Madrid să aparțină cuiva, stema altcuiva, iar palmaresul, această noțiune abstractă reprezentând prestația unei echipe de-a lungul istoriei să aparțină și el altcuiva.
Deținătorul mărcii este evident cel care are dreptul de uzufruct asupra acelei proprietăți intelectuale, iar palmaresul nu este decât o noțiune generică ce nu poate fi oricum despărțită de marca în sine.

Dar minciuna acestui dement se poate verifica în doar câteva secunde, accesând linkul cu dosarul de pe portalul ÎNALTEI CURȚI DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE, unde veți vedea cu toții despre ce e vorba, indiferent că sunteți ziariști neinformați și neprofesioniști, suporteri manipulați sau trădători contra-cost. 



Chiar și analfabeții Gogoașă, Blondu și brigada lor de vânduți care pentru câteva mii de lei încearcă prin forță să țină lumea de partea lui Mititelu sau în orice caz departe de adevărata Universitatea Craiova, înțeleg exact despre ce e vorba, pentru că ICCJ scrie clar: obiectul cauzei este "MARCA"!  
Nu numele Universitatea Craiova, nu mingea de la piciorul leului, nu coama acestuia, nu scrisul CRAIOVA din antetul stemei, nu altceva, ci MARCA, curpinzând evident toate elementele care o compun.


Ce este "Marca"? 
O știm cu toții, cei care avem un mimim de cultură generală și școala făcută la timp, dar pentru cine nu are nici liceul terminat vine DEX-ul să o explice clar și pe înțelesul tuturor: "emblemă, semn distinctiv, stemă, blazon!"

Definiția MĂRCII în dicționar

În legislația care reglementează proprietatea intelectuală, cuvântul MARCĂ înglobează toate însușirile caracteristice unui brand, cuvântul acela pe care brutarul îl folosea în exces acum niște ani, foarte mândru că îl descoperise.
Ca și în cazul celor de la CSA Steaua, marca include toate însușirile care definesc un club, adică stemă, nume, culorile echipei și orice alte caracteristici care definesc acel club și sunt parte a brandului.

Aveți mai jos totalitatea caracteristicilor care definesc MARCA, explicate chiar pe portalul Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (Legea Mărcilor, 1998):



Elementele care definesc o MARCĂ, explicate pe portalul O.S.I.M.


Mititelu nu mai are ce pierde și din acest moment impostura lui e doar un circ ieftin. 
Totul e mai limpede decât ar putea fi, iar aberațiile sale nu mai pot fi luate în seamă de nimeni.
Vor rămâne probabil cu el doar vânduții care trăiesc de pe urma sa, liderii Blondu, Gogoașă, Poștașu, Chipeșu, Charlie și gruparea pe care ei o controlează și pe care au oferit-o brutarului spre vânzare, Praetoria, singura care în acest moment mai susține mizeria încercată de brutar, cu echipa înființată în 2017.

Cu toate stemele sale falsificate anulate de instanță și cu procesul pentru marcă pierdut definitiv, Mititelu a mai creat o clonă în vara acestui an, înaintând o cerere la OSIM pentru o altă siglă modificată, cea pe care o și folosește în acest moment pentru a încerca să inducă în eroare oamenii că noul său srl ar avea vreo legătură cu Universitatea Craiova. Stemă pe care va trebui să nu o mai poată folosi din acest moment, pentru că are elemente asemănătoare cu stema CS Universitatea Craiova și este folosită cu scopul de a crea confuzie.

Noua stemă contrafăcută de familia Mititelu a fost înregistrată la OSIM în 2017
pe numele "Comunitatea Suporterilor FCUC", cu adresa la biroul familiei Mititelu
din Str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova 

Așa cum se întâmplă și în cazul CSA Steaua, este de acum treaba avocaților Clubului Sportiv Universitatea Craiova să ceară și să obțină despăgubirile de imagine pentru perioada în care familia Mititelu s-a folosit de însemnele sale fără drept și cu rea intenție, sau dacă de acum va continua să mai facă acest lucru.


Ca să eliminăm orice urmă de îndoială suporterilor olteni sau posibilitatea ca presa care îl promovează în frunte cu Gazeta Sporturilor să mai manipuleze și să mai facă jocurile brutarului Mititelu, aveți aici linkul cu întregul verdict al dosarului nr. 3734/3/2013 privind MARCA Universitatea Craiova și la care Mititelu a făcut apel și apoi recurs, ambele tentative ale sale fiind respinse de Justiție!
(sentința Tribunalului București este postată chiar pe site-ul ziarului Ediție Specială, al cărui proprietar e Mititelu).

Aveți mai jos și un colaj al suporterilor Științei de pe forumul craiova-maxima.ro, care scoate în evidență toate etapele în care familia Mititelu a pierdut procesul pentru marca Universitatea Craiova.



Din acest moment, sentința pronunțată de ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE este definitivă, irevocabilă și executorie!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...