19 sept. 2016

Mititelu controlează în continuare autoritar Peluza Sud

Sorin Chipeșu... adjunctul mascat al lui Blondu, "fratele" lui Gogoașă și sluga lui Mititelu, a apărut la ziar.

I-a făcut publicitate "Gaeta" lui Ioanițoaia, locul în care sunt găzduite de fiecare dată manipulările scârboase ale ospătarului.
Alianța dintre bordelul presei sportive și circarul de la Booveni e deja de notorietate, curvele cu laptop fiind convinse că pot face audiență cu ajutorul mascăriciului chel.

Imediat după ce unele voci de la peluza sud au îndrăznit, în continuare sub anonimat, să spună o mică parte a adevărului despre ceea ce se întâmplă acolo, Mititelu a intrat în panică și i-a contactat de urgență pe cei care i s-au vândut. Așa a apărut un articol în GSP, în care Mititelu și Chipeșu conlucrează perfect împotriva "rebelilor".

Peluza PUZ rămâne astfel doar o anexă a lui Mititelu, o zonă care a devenit urât mirositoare odată ce milogii cu pretenții de interlopi care o conduc acum au acceptat să devină argații ospătarului, prin intermediul lui Claudiu Baca și al altor popândăi cu care Mărin se șterge la cur după ce îi lasă contra-cost să creadă că sunt și ei importanți.



Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...