16 ian. 2011

Mireasa şi marioneta, preşurile booveanului

Mireasa Aurel (aşa cum s-a autointitulat vara trecută Ţicleanu), batjocorită de Mărin la ce oră din zi şi din noapte i s-a sculat, a redevenit brusc compatibilă şi a revenit la locul faptei, gata să-şi ia porţia de mu… ncă. Şi, ca să ştim o treabă, Ajică a chemat-o şi pe marioneta Ghiţă, care revine sub comanda booveanului pentru a 17-a oară, sau ceva de genul ăsta... dacă numărăm din 2 în 2.

Mireasa Aurel:
“Colaborarea cu Adrian Mititelu a început acum un an. Contractul nu s-a încheiat de atunci. La un moment dat, a crezut că are variante mai bune decât mine şi m-am dat la o parte şi i-am cerut lui Mititelu să încheiem colaborarea, dar el a avut un moment de mărinimie şi mi-a spus că nu încheiem colaborarea şi rămânem sub contract până la final. Adrian Mititelu o să fie un fel de Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, el va avea drept de veto.

Şi alţii au fost daţi la o parte şi uite că nu se dau. În meciurile pe care echipa le-a disputat sub comanda mea am fost superiori adversarilor. Sub comanda lui Piţurcă, echipa a terminat în genunchi, un punct în ultimele şapte etape. Nu comentez ce a spus Ilie Balaci. Toţi componenţii Craiovei Maxima şi-au câştigat pe teren dreptul de a spune ce vor fără să fie întrerupţi de nimeni”.

Traducerea CRAIOVASPORT:
Colaborarea cu majestatea sa Ajică a început acu’ un an, . Contractu’ nu s-a încheiat, că nu a avut bani să-mi ofere ca să-l reziliem amiabil şi situaţia era cam încurcată. La un moment dat, deşi era mulţumit de mine că nu ieşeam din cuvântu’ lui, Mărin a crezut că are o variantă mai bună şi ca să nu-i plece jucătorii liberi de contract mi-a dat cu flit şi a apelat disperat la Piţurcă. Norocu’ meu că ăla era profesionist şi Mărin nu a putut suporta o astfel de situaţie, să nu mai facă el echipa şi să nu mai decidă tot. Acu’ a strigat la mine să vin imediat înapoi şi iete-mă aci. Majestatea sa Minciunelu o să fie un fel de Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, sau aşa ceva, zisei şi eu o denumire pompoasă de-mi veni în cap să-i dau o limbă stăpânului şi să îşi dea şi oamenii seama cum o să fie orânduirea de-acu’ înainte. Are drept de veto, cu o zi înainte de meciuri noi propunem primu’ unşpe şi el cu cancelaru’ fac sheme tactice noaptea şi dimineaţa ne dau verdictu’ final prin SMS.

Când stăpânu’ a zis să mă dau la o parte, eu l-am ascultat ca un căţel, că ştiţi că eu am multă personalitate. Acu’ alţii nici nu vor să se dea, fac aluzie la Piţurcă. El face pe al dreacu’, nu e la fel de slugoi ca mine. Şi ce, sub comanda lu’ Piţurcă echipa era în genunchi, că plimba mingea tot meciu’ şi juca ofensiv. Io eram mult mai bun, că pe timpu’ meu ne apăram şi cu Brăneştiu’. Nu de-alta, da’ aveam experienţă de mare tactician în spate, că doar am fost şi eu dat afară de la unii din liga a 3-a din Bahrein. Mă dau şi io antrenor, că oricum toată lumea ştie că împăratu’ Ajică făcea echipa cu cancelaru’ şi mi-o trimiteau prin SMS. Balaci mă umileşte constant, acu’ a dat-o pe-aia cu foamea-n gât. Dar nu cometez ce a spus, oricum îşi schimbă în fiecare zi părerea şi mâine ar trebui să cometez iar. Trăiască Şefu’ şi compatibilitatea!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...