13 oct. 2008

Gunoierii



Valetul Lucian, primul om în club după preşedintele Ajică, are o misiune extrem de importantă în această perioadă, pe care cu orice preţ trebuie să o ducă la bun sfârşit. Convins că acesta este ultimul obstacol în calea marilor performanţe ale Universităţii, care la vară se va califica mai mult ca sigur în Liga Campionilor, omologul lui Iuliu Mureşan sau Meme Stoica duce o luptă la baionetă, caracteristică funcţiei de vicepreşedinte de club.

Nu vă speriaţi, „mai-marele clubului” - genială formularea, nu-i aşa?, nu ne reprezintă pe la vreo întrunire sau recepţie FIFA sau UEFA, nu ne apără cauza în faţa vreunei reputate comisii, nu e ocupat cu urmărirea vreunui jucător de mare valoare pe care Ştiinţa să-l transfere în pauza de iarnă, nu e pe cale să stabilească vreo colaborare cu vreun mare club al Europei, ci are o ţintă mult mai importantă: a făcut un comitet de urgenţă cu ţiganul Năzdrăvan, împreună cu care lucrează la un plan pe termen lung pentru strângerea gunoiului din jurul bazei „Ion Oblemenco”. Aşa ne anunţă, cu un discurs plin de însufleţire şi patos revoluţionar, adresa de site imprimată pe tricourile Craiovei, în lipsă de vreun sponsor dispus să-şi asocieze imaginea cu gentâlmenul Ajică:

«Mai-marii clubului Universitatea Craiova se luptă de ceva vreme să rezolve problema resturilor menajere aruncate lângă stadion de romii care locuiesc în apropierea arenei “Zoltan Crişan”. Din comoditate, etnicii îşi depozitează gunoaiele chiar în cei trei metri ce despart gardul terenului de cele ale locuitorilor din zonă. Pentru a pune punct situaţiei, conducerea echipei de fotbal a convocat la o vizită de urgenţă reprezentanţii autorităţilor locale şi pe unul dintre liderii romilor, Vasile Velcu Năzdrăvan.


Un comitet de urgenţă s-a reunit sâmbătă la stadionul “Zoltan Crişan” pentru rezolvarea problemei şi a fost format din vicepreşedintele clubului, Lucian Mitu, Mărinică Dincă, viceprimarul Craiovei, şi Marian Grigore, şef serviciu la Poliţia Comunitară Craiova, alături de consilierul pe probleme de romi ale prefectului de Dolj, Vasile Velcu Năzdrăvan.


„Se pare că e un obicei practicat de câţiva ani. Locuitorii de aici aruncă gunoaiele lângă stadion, dar trebuie să se şi dezobişnuiască. Este păcat, pentru că aici s-a dezvoltat o zonă foarte frumoasă, ce trebuie întreţinută. Cred că oamenii au confundat baza noastră de antrenament cu groapa de la Mofleni. Avem garanţii din partea oficialităţilor că se va trece curăţarea zonei cât mai repede posibil. Mulţumim pentru sprijinul acordat de Primărie în această problemă şi sperăm ca locuitorii din această zonă să păstreze curăţenia”, a declarat vicepreşedintele Universităţii Craiova, Lucian Mitu.»

De-a dreptul mândri de conducerea Ştiinţei, care este, iată, capabilă să rezolve şi astfel de probleme, de o dificultate extremă, nouă nu ne mai rămâne nimic de comentat sau de adăugat. Mai ales după „preţioasele explicaţii” date de acest „mai-mare al clubului”, paiaţa din lesa lui Minciunelu care a ajuns să dea interviuri în numele Universităţii Craiova.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...