15 sept. 2013

Breiching Niuz: Lubeniţă i-a furat portofelul lui Badea, Mărin se prezintă şi la Motru! :))

Înaintea meciului cu Universitatea Craiova, căcăciosul ospătar boovean le-a mai dat reportofoanelor” şi ultraşilor tip hipster” o veste bună, în direct pe gesepeu, televiziunea care-i face constant sex oral lui Mărin: “Sunt convins că această echipă va rămâne familiei mele, am copii deştepţi, am familie puternică... O să ducă mai departe această echipă, va rămâne a mea. 

Nici nu ne îndoiam că va fi altfel, şobolane. Ne bucurăm enorm că am scăpat de tine! (dar noi suntem inadecvaţi şi de rea credinţă şi dacă vrei poţi să ne reclami DeNeA, la ambasada SUA, la ONU şi la NATO).

După meci, circarul de la FC Severin şi-a trimis lacheii la atac. Astfel, badigarjii Calu şi Petrică (ăla care nu-l lăsa pe Piţurcă să intre la cantonament), portarul Andrei Preda de la peluza sud (care acum câţiva ani îl înjura la portavoce de morţi pe Ajică) şi alte distinse personalităţi au sărit la gâtul lui Pavel Badea şi Silvian Cristescu. 
Eruditul Lubeniţă, care în toate imaginile părea să facă pe împăciuitorul luându-l pe Badea în braţe ca să-l protejeze, a avut însă de departe cea mai importantă misiune. El i-a şutit portofelul samuraiului, ca să asigure bugetul pentru următoarea deplasare a lui FC Booveni.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...