20 oct. 2013

Muie cu friptură

Mulguţa. Lărguţa. Craiolguţa. Clone. Moralitate. Echipe adevărate. Curve. Mentalitate. Prostituţie. Trădare. CUVINTE mari şi grele. Dar GOALE.

Noi nu facem jocurile lui mititelu, am scris şi de Găbiţa pe Poştă, n-aţi văzut?
Noi nu putem să-l suportăm pe mititelu, îl contestăm neîncetat  şi ne dorim cu toţii să-l vedem mort. Am scris şi cu spray-ul pe ziduri de el, n-aţi văzut?
Noi susţinem doar jucătorii, dar suntem împotriva lui mititelu, n-aţi văzut cum îl înjurăm la meci?
Ba da, am văzut. Am tot văzut...

 
Printr-o imensă nedreptate a istoriei, adică printr-o indolenţă criminală a autorităţilor locale, coroborată cu nepăsarea timp de mulţi ani a Universităţii din Craiova, clubul NOSTRU a ajuns să fie reprezentat de tot felul de profitori, lista lor terminându-se cu un diabolic debarasator de mese de la Booveni. Când în sfârşit oraşul tranchilizat de minciunile şi ameninţările ospătarului a început să se trezească şi i-a retras impostorului dreptul de a-şi mai bate joc de noi toţi, acesta a învrăjbit suporterii şi i-a cumpărat pe cei care aveau deja preţul afişat. Pe cei pentru care totul se negociază, pentru că la ei totul e de vânzare.

Iată, dragi prieteni, cine sunt liderii celor care vă numesc trădători, vânduţi, curve, prostituate.



Sunt imagini care dezgustă şi care vorbesc de la sine despre starea deplorabilă în care se află galeria de la peluza sud, altfel plină de moralitate şi de mentalitate ultra$. Sunt imagini care compromit definitiv şi irevocabil orice acţiune a unor oameni care au coborât atât de jos nivelul. Sunt personaje care au dat fularul şi steagul pe reportofoane. Sunt falşii profeţi ai unui prezent trist. Sunt ceea ce noi, cei care iubim sincer Ştiinţa, nu vom fi niciodată. Sunt ce poate fi mai urât pe un stadion. Sunt cei care ne garantează un viitor negru, mizer, nedemn de Universitatea Craiova.

Galeria de la peluza sud e, din păcate, o imagine dezolantă. O imagine făcută ţăndări. Dar prea mult timp a stat gunoiul sub preş. Reportofoanele” au ajuns la propriu în subordinea celui care le spunea pe 24 februarie 2010 că dacă FRF nu ne lasă la Severin, nu jucăm niciunde”. Atunci FeReFeul era rău că nu-l lăsa pe Mărin la Severin.

Unde e lupta cu adevăratul vinovat, unde sunt protestele şi acţiunile împotriva brutarului care a mutat echipa din oraş şi a retrogradat-o, care i-a batjocorit istoria şi i-a umilit suporterii? Reportofoanele” erau ultima şansă a ospătarului şi şi-au negociat la sânge poziţia. Acum sunt ocupate cu PUZ-ul unei mlaştini şi au o luptă foarte importantă de dus… cu proţapul. S-a ales praful de cruciadele lor, s-au pierdut printre grătarele de la Periniţa.

Ne e greaţă de sloganurile goale ale unora pentru care Universitatea Craiova e un mijloc de supravieţuire. Totul e fals la ei, totul e minciună, manipulare, profit. Şi pentru unii, nu prea mulţi, e pură ipocrizie şi obsesia propriei imagini. Narcisism, laşitate şi cruntă nepăsare faţă de drama Craiovei.

“Înapoi în Booveni. Arzi în flăcări. Pleacă mititelu. Mititelu, eşti o mizerie. Muie mititelu.”
Ce porcării…
Friptură cu mititelu.  
Muie cu friptură.


PS. Mulguţa. Lărguţa. Craiolguţa. Sticluţa… Periniţa.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...