30 mar. 2011

Zi-le Aiurele…


Cum privesc fanii Craiovei plecarea lui Mihai Costea la Steaua?
Suporterii nu sunt supăraţi. Şi-au dat seama de situaţia în care este Universitatea Craiova acum şi au înţeles mutarea. Transferul lui Mihai a fost o necesitate. A fost ca un sacrificiu pentru a salva grupul.

Totuşi, Mihai Costea nu se află acum într-o formă senzaţională...
El se va trezi. Sunt sigur de asta. Mihai va da multe pentru Universitatea până la vară şi veţi vedea că va ajuta echipa să rămână în Liga I.

Florin cum a reacţionat la auzul veştii că fratele său va juca în Ghencea din vară?
S-a bucurat pentru el. Florin e convins că Mihai va merge la un club unde îi va fi mai bine din multe puncte de vedere.

Florin cât mai stă la Ştiinţa?
Florin Costea va pleca în vară. E foarte greu să-l mai ţinem. El a făcut multe pentru această echipă, iar presiunea e prea mare pe el acum. Lumea nu înţelege că Florin de acum nu mai e cel din urmă cu un an şi are nevoie de timp pentru a reveni la forma din trecut. Florin Costea, Silviu Lung junior, Dănănae şi Prepeliţă vor pleca din vară.

De ce faceţi aceste mutări acum?
Jucătorii de acum ai Universităţii Craiova sunt împreună de cinci-şase ani. Ei trebuie să plece spre alte zări, să-şi arate calităţile şi la alte echipe, chiar din străinătate.

Şi cine va veni în locul lor?
Avem destui fotbalişti buni la echipa a doua şi la juniori care sunt sigur că vor face faţă cu brio cerinţelor de la Craiova....Că vă vine să credeţi sau nu, ăsta e un interviu acordat de sluga lui Mărin celor de la Prosport. Lipsit de orice urmă de demnitate şi de simţ al penibilului, mireasa Aiurel e dovada că atunci când nu ai caracter, poţi să invoci orice performanţe, pentru că rămâi doar un om mic.

Portavocea lui Minciunelu, adică a distrugătorului spiritului Ştiinţei, ne spune cu mult tupeu că “suporterii nu sunt supăraţi pentru plecarea lui Costea în ghencea”, pentru că acesta a fost “un sacrificiu pentru a salva grupul”. Nu ştim despre care grup vorbeşte cel concediat din ligile inferioare ale cămilelor, pentru că tot el ne dezvăluie şi că în cel mai scurt timp urmează ca şi Florinel, împreună cu Prepelu’, cu Dănă şi cu Silvică junioru’ să ia calea pribegiei. Şi atenţie, “ei trebuie să plece spre alte zări, să-şi arate calităţile şi la alte echipe, chiar din străinătate. Adică ei se vor alătura probabil “noilor proiecte” ale rivalelor tradiţionale. Nu e problemă, atunci nu mai sunt trădători, doar îi vinde booveanu’.
Probabil că Aiurel se referă la grupul format din “destuii fotbalişti buni de la echipa a doua şi de la juniori, care sunt sigur că vor face faţă cu brio cerinţelor de la Craiova”

Aşa că hai la fotbalişti, impostorul demagog care ne apără de dujmani are tarabă plină!

Mititelu, transformat de brigada Praetoria în șef de galerie

IMAGINI  INCREDIBILE ! Mititelu ia microfonul și începe să bolborosească ceva... Nu știe ritmul, dar îl ajută peluza plătită. Microfonu...