1 iul. 2011

Fiţuica lu’ Mărin s-a dus pe carici…

Sclavul Şorici nu mai are unde compune materiale la comanda stăpânului său cu degetul în cur. Când booveanul care-şi dă aere de magnat intrând prin telefon în emisiuni ridicole conduse de măscărici care se pretind comentatori sportivi n-a mai avut bani să-i plătească găzduirea, fiţuica falimentară şi de şantaj a sucombat şi virtual, lăsându-l parţial pe şocâtele Şorici fără obiectul muncii.


Cu ultimii bani pe care-i are, Mărin încearcă să-şi satisfacă minimele necesităţii ale supravieţuirii personajului său sinistru, întocmind în acest sens o listă cu ordinea în care îşi va cheltui mărunţişul cel de pe urmă. Iată priorităţile lui Ajică (între care nu se regăseşte şi găzduirea fiţuicii, de doar câţiva euro lunar):

Factura la telefon! – cea mai importantă, pentru că e vital ca numărul său să fie în uz (nu e neapărat nevoie să aibă şi minute... îl sună Sa-muilii), ca să poată fi apelat de Horia Coruptovici şi alte prostituate din jurul muribundului fotbal românesc.

Parizerul pentru Petrică! – cei 2-3 badigarji sunt necesari ca aerul pentru fricosul Mărin.

Benzina pentru merţanul scos din când în când la licitaţie de mult prea îngăduitorul Fisc! - maşina de cocalar a booveanului (dacă n-ai merţan nu eşti în rându’ lumii!) e necesară pentru ruta casă – Niuiorc, (vreo 500 de metri), ca să facă impresie printre vânzătoarele de la non-stopuri, care privesc cu jind la burtosul cu mască de sudor care coboară din limuzână.

O mare importanţă în viaţa lui Mărin o are şi secretara Alinutza, piţipoanca de-o seamă cu fie-sa pe care balonul de untură plăteşte ca s-o bulească. Aşa că susţinerea financiară pentru coţohârla analfabetă, venită la oraş acum 6-7 ani direct de la prăşit ca să câştige o “pâine albă” (şi mai lipicioasă aşa) e de o importanţă incontestabilă. Suţinerea financiară” însemnând benzina pentru automobilul second pe care i l-a cumpărat Mărin şi costumele mulate de leopard” pe care  muista şi le cumpără din Sucpi (un fel de mol de la marginea Craiovei) şi cu care face senzaţie în discoteca de la Bratovoieşti, metropola natală a ştoarfei.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...