15 iun. 2011

Săriţi, staff-ul de neprofesionişti va avea grijă de fotbalul românesc!

N-au fost buni la FC Booveni-ul care încă nu se ştie dacă va merge în liga a 3-a sau a 4-a, dar pot conduce echipa cea mai importantă a fotbalului românesc, naţionala. Victor Piţurcă este noul selecţioner al României şi staff-ul său îi include pe Eugen Neagoe, Gabi Boldici, Florin Marin, Martin Tudor, Marius Dima şi Ovidiu Costeşin.

În urma acestei veşti nu mai pot fi spuse prea multe, mai ales că Mărin ne intoxica pe la toate emisiunile pe unde era nevoie de circari ca el, că “indivizii” enumeraţi mai sus sunt doar nişte incompetenţi. O singură întrebare rămâne fără răspuns: oare bucătarul ras în cap o avea faţă de naţională...?

Un văr al doilea (poreclit Pepene Cantalup) al unui fost vecin de-al unuia dintre noi (cei de la CRAIOVASPORT), l-a contactat pe domnul preşedinte de brend Mărin Ajică, domnia sa făcând următoarele precizări, prin SMS:
“Deci dome, vă spun io că aşea ceva nu e poate! Deci Sandu Mircea e în eroare şi e neprofesionist la modu cum pune problema. Dacă el crede că cu bucătarii raşi în cap ai lu Piţurcă poate el freodată să facă performanţă, se înşeală! Deci vă spun io, că sînt tăbăcit, nenorocitu de Piţurcă vrea să-i ia el echipa naţională lu domnu Sandu Mircea! E o chestiune de fond, nu de formă, veţi vedea că timpu îmi va da dreptate... Vă spun io...!

Nişte neaveniţi îl atacă pe Mărin. Ajică, sună repede la Ivanovici!

Silvian Cristescu:
“Nu pot să spun ce am discutat pentru că e secret, dar am venit în calitate de martor în cazul plângerii făcute împotriva lui Victor Piţurcă şi a jucătorilor. E incredibil că în România se poate să dai bani cuiva şi apoi tot acela să te reclame la DNA. El crezând că scapă de datorie, ne reclamă pe la DNA. Nu vedeţi că toată lumea e vinovată, numai el nu?

Un asemenea om, care toată ziua stă pe canapea, trage vânturi şi vorbeşte la televizor ne-a făcut de râs regiunea. Probabil că trebuie să-i cer voie pe unde să circul prin Craiova, pentru că mi-a transmis ameninţări prin doi prieteni comuni, dar să stea el liniştit, să nu vin cu maşina lângă el pe canapea. Am văzut că tot vorbeşte de inteligenţa mea, dar eu am văzut notele lui de la şcoală în ziar. Făcea un 7 dintr-un 3 şi un 4. Să nu uite că atunci când a mers prima dată cu mine la federaţie nu-l cunoştea lumea, mă întrebau cei de acolo dacă am venit cu body-guardul după mine.”


Costică Ştefănescu:
“Se dovedeşte că toţi antrenorii care au trecut pe acolo s-au plâns de modul cum se comportă , pentru ca el nu înţelege fenomenul. Cred că e preşedintele care schimbă cei mai mulţi antrenori anual. Nu are discernământ să analizeze situaţia. De asta nu are rezultate, pentru că orice antrenor care stă 3-5 luni, o jumătate de an, nu are cum să obţină rezultate.

Dacă joacă Steaua cu Craiova, acum mi-e indiferent cine câştigă. Nu ştiu dacă vârsta mea, sau ce se întâmplă la Craiova în ultima vreme, mă face să mă depărtez puţin sufleteşte de grup. Faptul că a încăput pe mâinile acestui patron, care nu a reuşit să facă nimic în aceşti 5 ani, mă face să cred că astăzi Craiova nu mai reprezintă mare lucru pentru nimeni, și perspectivele sunt sumbre. Nu poţi să te gândesti la performanţă dacă nu există un potenţial, un suport financiar. Asta a fost neşansa clubului Universitatea, o echipă atât de iubită, de performantă, că nu a fost uşor sa domini fotbalul din România, în condiţiile în care existau Steaua şi Dinamo.

Regret profund situaţia în care se află azi Universitatea Craiova şi, mai grav, perspectiva în viitorul campionat!”


Propunem să se sezizeze fiţuica lui Mărin şi să le facă un linşeaj medieatic celor 2 răuvoitori, care se opun planului pe termen lung al lui Mărin şi-l blochează pe preşedintele cu ochelari de plastic!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...