29 iul. 2013

SENZAŢIONAL: Prezenţă-record la mitingul pentru echipa familiei! Coană Ioaniţoaie, hai repede cu un editorial!!!

Cu promisiunea că vom încerca să vorbim din ce în ce mai rar despre ospătarul dezaxat, de care vom uita definitv în curând, mai spunem că după ce săptămâna trecută a anulat acţiunea cu invadarea stadionului pentru un antrenament al cocalarului Gigy Aditză şi al nepotului Buşu, azi greţosul personaj s-a făcut din nou de râs în încercarea de a organiza un miting pro - FC Averea Familiei Boovene. 

Facebook-ul a fost invadat de share-uri despre manifestaţia fanilor de la Stadionul Ion Oblemenco, dar la ora la care Mărin spera ca mii de oameni să-i strige numele la stadion au venit doar câţiva trişti la vârsta pubertăţii. Pentru a nu fi de-a dreptul ridicoli, nici măcar înregistratorii lui Piţurcă nu şi-au făcut apariţia.

Aşteptăm însă un editorial al coanei Ioaniţoaia, probabil impresionată de atmosfera fabuloasă de la miting.

Mărin şi-a trimis spionii în Serbia. Badea, trezeşte-te!

Ştim, Bănia a fost mereu un oraş în care au prosperat gunoaie precum şocâtele Toni Şorici, acum infiltrat pe la Digisport Craiova. Nu ştim dacă Pavel Badea a trăit în Craiova în ultimii ani, dar este incredibil cum fostul fotbalist al Ştiinţei nu poate proteja echipa de oamenii lui Muicelu. E absolut şocant să vezi un interviu cu Lincar, primul de fapt din stagiul de pregătire din Serbia, realizat exact de unul dintre oamenii de casă ai ospătarului, sclavul analfabet Toni Şorici.
 
Dacă atât de ridicat este nivelul naivităţii lui Pavel Badea, cel care a permis ca otrăvitorul Şorici să se apropie de Ştiinţa, atunci e clar că Universitatea Craiova este din nou vulnerabilă.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...