8 ian. 2011

Mărin şi miniperformanţa

Până acum, aţi aflat cu toţii deja că Mărin e un mic Napoleon. El se pricepe la orice, de la fotbal, politică şi brutărie până la presă, afaceri şi “chestiuni” juridice. Dar ce nu ştiaţi, este că booveanul este şi un inovator. El a lansat de curând un nou concept în fotbalul profesionst: “miniperformanţa”! Planuri măreţe, pentru că de şase ani el ne-a obişnuit cu “ciuciuperformanţa”...


Ajică Minciunelu:
“Este o invenţie venirea lui Jerry Gane sau Nicolo Napoli la Craiova, noi avem antrenor. Nu văd motive de rupere a contractului cu Piţurcă. Eu sunt optimist, cred că putem obţine o clasare bună în Liga I, putem să facem o miniperformanţă, avem toate atuurile să prindem un loc de cupă europeană. Avem jucători foarte valoroşi, cei mai adevăraţi suporteri, putem crede în acest obiectiv.

Am o simpatie deosebită pentru Mutu, îmi pare rău că nu dispunem de lichidităţi suficiente să îi facem o ofertă. Ar putea reveni pentru o perioadă de şase luni sau chiar un an în România”


Traducerea CRAIOVASPORT:
Ce dreaqu’ vorbiţi bă acia de Geri Gane şi Nicolo Napoli? Io am am antrenor bă, pe Piţi, când regret că l-am adus, când nu văd motive de rupere a contractului (oricum nici n-aş putea să-l rup, da’ îi dau calde că sînt la mâna lui). Hai, gata, că tot io am aruncat vrăjeala asta pe piaţă, ca să am de ce să spun că nu e adevărat şi să am ce să neg, ca să par băiatu’ bun, care e de bună-credinţă şi de fapt e de partea lu’ Piţi. O bag şi pe aia cu optimizmu’, că io sînt cel mai mare optimist dupe lume, sînt chiar convins că facem o miniperformanţă… Ce, nu sună mişto miniperformanţă? Conceptu’ ăsta îl lansai io acuma, că io sînt filozof, lansez nişte teorii de-l las cu gura căscată pe Sa-muilă!

Deci avem toate atuurile să prindem o cupă europeană. Păi ce ne lipseşte, în afară de câteva chestiuni minore, cum ar fi bani de salarii, bani de transferuri, plata datoriilor la stat să nu retrogradăm. Fleacuri… Ce dacă n-am fi avut bani nici de cantonament dacă nu găsea Piţurcă pe un suporter să plătească el, ietete marea problemă unde ierea… Hai sictir răuvoitorilor, că io zic că puteam chear să luăm campionatu’ şi să ne batem pentru Ceampion Lig! Mai ales că avem cei mai valoroşi jucători din Europa. Şi să mai dau o limbă în cur şi la suporteri, ete zic că sînt cei mai adevăraţi, dă-i dreaqu că e proşti, a uitat când i-am interzis la dinamo sau când am mutat echipa pe la Severin să mai fac rost de nişte bani.

Deci io dacă nu ieream aşea sărac, o ardeam pe Pamela Anderson în locu’ la secretară (Pamelo, dacă citeşti declaraţia asta a mea, dă un mesaj la 074478362X!) şi îi cumpăram pe Mesii şi pe Cristiano Rolando. Da aşea, dacă am nişte probleme cu caşcavalu’, o să mă mulţumesc să vă aburesc că îl transfer pe Mutu. Borceo, Gigi, Porumboaie, ţineţi-mă că-l transfer pe breleant!

Ăăăă…, de fapt nici pe “il Fenomenu” nu pot, întrebai acuma contabilu’ cum stăm pe partea economică şi îmi spusă că su… flă vântu’ prin conturi. Mare ghinion mai are şi Mutu ăsta, asta erea şeansa vieţii lui, să lucreze cu mine. Cum ar veni, să fie colaboratoru’ meu. Nici nu ştie ce-a pierdut. Păi la ce club din Europa asta mai aştepta el să-şi ia slariu’ câte 5-6 luni? Deci dacă dispuneam de nişte lichidităţi, îi făceam o ofertă imediat lu’ Mutu. Erea bomba bombelor, bomboana dupe coliva mandatului meu.

Piţi n-o să mai poată folosi nici extracomunitarii de la Craiova din cauza datoriilor imense către stat, da’ io vorbesc de adus jucători din Serie A. Ştiu că o să ziceţi că aberai acia, da’ trebuea să zic ceva şi de Mutu, că văd că ăsta e subiectu’ zilei şi dacă nu comentam şi eu ceva pe această temă nu mai mă băgaţi în direct. Şi io trebue să apar mereu, că sînt vedetă mare.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...