11 feb. 2011

Minciunelu visează noaptea zornăit de cătuşe

În jurul gâtului gros şi slinos al ospătarului, laţul se strange tot mai tare. Disperat de sărăcie, diabolicul tiran e-n stare de orice pentru a mai face rost de câţiva creiţari cu care să-şi prelungească agonia. Ultima ţeapă pe care şmenarul de la Booveni a dat-o statului e legată de mult discutata deturnare a celor peste 400 de mii de euro pe care echipa familiei sale trebuia să-i primească de la ligă, din drepturile TV.

Cum conturile bancare ale SC Fotbal Club U Craiova SA (societatea comercială despre care booveanul ne spune că este Universitatea Craiova) erau blocate pentru celebrele datorii, iar liga era terţ poprit, lucrurile ar fi trebuit să fie destul de clare: încă de acum 2 săptămâni, fiscul trebuia să înceapă cu această sumă recuperarea datoriei de milioane de euro.

Împreună cu avocatu Bielă-manivelă şi cu cancelaru’ ciorbar, perversul Minciunelu a pus la punct o înşelătorie care în mod normal ar trebui să-i aducă urgent un dosar penal, dacă în această ţară mai există legi şi ele se mai respectă măcar din când în când. Aşa cum se cunoaşte, booveanul s-a folosit de o prevedere legală, solicitând banii de la ligă pentru plata restanţelor salariale către fotbalişti, antrenori şi alţi salariaţi ai clubului, depunând la instituţia condusă de Mitică o listă cu salariile restante pe care intenţionează să le plătească din aceşti bani. Prin respectiva adresă către LPF, Mărin se angaja ca banii să fie viraţi către salariaţi conform acelui grafic.

O altă înşelătorie tipic booveană, pentru că oamenii nu şi-au primit decât o mică parte din drepturile cuvenite, sau chiar nimic. În urma dezvăluirilor făcute chiar de Victor Piţurcă, fiscul s-a sesizat şi, în urma anchetei, a constatat ceva mult mai grav: ţeparul Minciunelu a emis o factură pe o altă societate decât cea îndreptăţită să primească aceste drepturi. Astfel, pe lângă SC Fotbal Club U Craiova SA (firma care patronează echipa familiei boovene), hipopotamul unsuros mai deţine o societate numită SC FC U Craiova SA, înfiinţată probabil tocmai în scopul de a crea derută şi a-l ajuta să-şi desăvârşească ingineriile economice deprinse de la mentorul Dinel. Cei de la LPF nu au sesizat diferenţa şi au căzut în capcana lui Mărin, virându-i banii într-un cont al firmei-clonă şi permiţându-i astfel impostorului să-şi continue şirul nesfârşit al înşelăciunilor. Cercetările continuă!

Pentru toate ilegalităţile pe care le-a făcut, şarlatanul megaloman merită cu siguranţă priponit. Vom vedea însă dacă viciatele instituţii ale statului român vor avea de această dată curajul de a lua măsuri cu un colaborator de nădejde al deneaului, sifon prin excelenţă şi experimentat turnător de gogoşi, că doar asta e specialitatea sa. Dacă mai au o fărâmă de moralitate, instituţiile statului ar trebui să se sesizeze şi să intervină în acest caz clar de evaziune fiscală, pentru că toţi trebuie să fim egali în faţa legii. Firma brutarului şi a familei sale n-ar trebui să aibă parte de un regim preferenţial faţă de o societate comercială a unui cetăţean de rând, care-şi plăteşte taxele pentru că nu e un rechin imobiliar, parvenit peste noapte şi stăpân de ziar cu care să şantajeze judecătorii şi pe oricine deţine vreo funcţie publică şi i-ar putea leza în vreun fel interesele financiare respectând legea.

Sursele CRAIOVASPORT au confirmat însă că evazionistul Ajică îşi consumă în această perioadă ultimele zvârcoliri de disperare, conştientizând în puţinele clipe de raţiune că sfârşitul se apropie. În plin scandal cu răsculata Lenuţa şi cu o secretară care-l suge şi de ultimul mărunţiş, booveanul aude noaptea, în vis, zornăit de cătuşe şi după ce se trezeşte panicat şi năduşit şi-şi dă jos ochelarii de plastic, urlă cât îl ţin boşogii: “Ajutor Alinutzooo, dujmanii vor să mă distrugăăă!”

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...