29 iun. 2013

Mărin, băgat la 380. Chemaţi o salvare la Niuiorc!!! Sau nu... :)))

"Micapi", anunţă că e posibil ca Mărin să nu se mai poată folosi în manipulările sale de imnul ompus de Adrian Păunescu. Marius Tucă se alătură şi el nesfârşitei liste a "dujmanilor" care vor fi reclamaţi la Ambasada SUA!

Conform Micapi, Ajică "a dezvăluit numele persoanei care i-a propus să cedeze 51% din acţiunile clubului patronat de el. Este vorba de jurnalistul Marius Tucă, cel care reprezintă interesele familiei Păunescu, după decesul marelui poet.
Adrian Păunescu este cel care a compus versurile imnului Universităţii Craiova, în 1983 – după rezultatele excepţionale ale juveţilor în cupele europene. Este de aşteptat ca Marius Tucă să nu-şi dea acordul ca Adrian Mititelu să folosească în continuare Oltenia Eterna Terra Nova pe stadion, la începutul meciurilor".


Dacă acest lucru se va întâmpla, iată care va fi reacţia ospătarului: 
"Deci acest imn mie nici mu me'a plăcut niciodată aşea de mult, vă spun io. Da' dacă am văzut că suporterii erea aşea ataşeaţ de el, l-am pus şi io înainte de meciuri. Vă rog să mă credeţ că este o demagogie, imnul adevărat e ăla al lu' Tudor Gheorghe! Marius Tucă e un infractor, vă spun io că va avea mari probleme, am informaţii că deja Deneau' îi pregăteşte un dosar".





ProSport: Mititelu, părăsit de Gică Craioveanu!
Unul dintre oamenii chemaţi de Adrian Mititelu să-l ajute la formarea noii echipe a fost Gică Craioveanu. Acesta a ales însă să susţină proiectul primăriei.

GICĂ CRAIOVEANU:
"Această echipă ar beneficia de un sprijin extrem de important, al primăriei. Şi, văd că e foarte important, ar avea palmaresul clubului până în 1994, adică are toate trofeele câştigate. Din câte am înţeles, sunt şanse mari ca echipa Craiovei să joace în sezonul următor în Liga a II-, sub numele de CS Universitatea Craiova. Şi mie mi se pare că poate fi considerat un fel de club mamă, dacă pot să-i spun aşa. Sunt sute de mii de oameni care duc dorul acestei echipe, iar Oltenia nu-şi poate permite luxul să mai stea încă un an fără ea.

Adi a pus mult suflet la Craiova, mulţi bani şi noi îi datorăm ceva lui Adrian. Am înţeles că ar vrea să înscrie echipa în liga a 4-a, a 5-a. Ar fi prea mulţi ani de aşteptare ca să promovăm. Ştiu că îi va fi greu să vadă altă echipă la Craiova, dar asta e situaţia. Până la urmă nici nu poate fi interpretat că e vorba despre altă echipă, eu o consider echipa la care am jucat din 1991 până în 1994"
, a mai declarat Craioveanu pentru Digi Sport.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...