25 iul. 2013

BREICHING NIUZ: Mărin vrea să ne omoare!

Mărin, echipa familiei şi banii lui Gherghe
„Arena Ion Oblemenco stă să cadă. Am jucat ilegal acolo. De ce nu spuneţi că spectatorii de la tribuna doua ar putea să moară dacă acea zonă se va prăbuşi? Oricum, nici nu se pune problema să ne întoarcem pe «Ion Oblemenco», suporterii din Craiova nu merită să aibă echipă”.

Câţiva ani mai târziu... iulie 2013:
„Voi câştiga 100%, pentru că nu am cum să pierd acest proces. Am cerut reintegrarea echipei şi dreptul de a juca pe «Ion Oblemenco»”.


Incredibil, după ce ne-a salvat viaţa mutând mutantul FC Booveni la Severin, Mărin nu mai are milă de noi şi se pare că acum vrea cu disperare ca echipa sa şi a familiei sale să joace pe stadionul Ion Oblemenco şi să ne omoare! 
Ajutooor! Să vină DeNeAuuu’!!!





Dar până ajunge DeNeAu’ să ne salveze, ne mai amuzăm cu Mărin:
una dintre manipulările pe care Mărin a dat ordin acoliţilor săi să o propage pe siteuri, forumuri ori facebook, este aceea că UNIVERSITATEA CRAIOVA este echipa PSD-ului, iar politicul nu are ce cauta în fotbal, în timp ce echipa familiei sale trebuie susţinută, pentru că a securizat palmaresul :)))
Ia priviţi ce făcea echipa familiei, dimpreună cu fiţuica falimentară, nu demult (şi ăsta e doar un exemplu):




 

Impostorul e-n agonie… HAI CRAIOVA!

În timp ce Ştiinţa se pregăteşte în Serbia şi a mai câştigat un amical, Bănia asistă fără voia ei la ultimele scenete ale spectacolului grotesc pe care ospătarul Mărin încearcă disperat să-l mai regizeze. Cancerul fotbalului craiovean e în pragul sinuciderii, nici măcar acţiunea de a asalta stadionul Ion Oblemenco nereuşindu-i şi fiind obligat să abandoneze planul. El simte că îi mai poate păcăli pe tot mai puţini dintre olteni, iar planurile sale diabolice se năruiesc cu fiecare zi care trece.

Olguţa s-a trezit şi nu-i mai face jocurilor booveanului: primăria s-a retras din procesul dintre familia lui Mărin şi forurile fotbalistice interne şi nici nu îi donează dezaxatului milioane de euro din bugetul oraşului pentru o bucată de mlaştină pe care acesta s-a făcut stăpân prin mijloacele specifice mafiei imobiliare din România ultimelor două decenii.

Aşa cum se ştie, CRAIOVASPORT nu s-a numărat printre “susţinătorii” Olguţei Vasilescu. Nu doar pentru că nu avem încredere în politicieni, ci mai ales pentru că actualul primar al Băniei a avut iniţial o apropiere nesănătoasă şi nocivă faţă de ospătarul care a retrogradat după ce în prealabil îşi mutase echipa familiei lui din Craiova. 

Probabil cunoscându-l mai bine între timp, primarul Băniei şi-a schimbat, sperăm definitiv, atitudinea. Olguţa ne-a surprins total, evident în mod plăcut, şi pare decisă să redea Ştiinţa oraşului şi suporterilor şi nu putem să nu fim de acord şi să aplaudăm acest lucru. Ce va urma vom vedea, dar dacă ŞTIINŢA va renaşte oamenii care au contribuit pozitiv la asta vor rămâne în istorie.

În aceste zile ferbinţi de iulie, o rază de speranţă vine dinspre Serbia.  
FORZA ŞTIINŢA!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...