26 aug. 2010

Bine ai venit Piţi, suntem alături de tine!

Victor Piţurcă a semnat joi la prânz cu Universitatea Craiova un contract pe trei ani. Indiferent în ce condiţii a acceptat să preia echipa sau cât de mult a lăsat de la el fostul selecţioner, CRAIOVASPORT salută venirea celui care a realizat ultimul sezon performant cu Ştiinţa, în 1994-1995, îi urează mult noroc şi este sută la sută alături de el, ca de altfel milioanele de fani alb-albaştri de peste tot.


În ciuda rezervelor pe care le vom avea mereu faţă de patronul echipei, îl considerăm pe Victor Piţurcă singurul care în acest moment ne poate readuce speranţa după atâţia ani de suferinţă. Sperăm ca Piţi să nu fie o nouă victimă a planurilor diabolice urzite neîncetat de Mărin booveanul, care ar putea încerca încă o dată să-l imite pe idolul său din ghencea. Să umplem stadionul sâmbătă la meciul cu Sportul şi să-l ajutăm pe Victor Piţurcă să debuteze cu victorie la al doilea său mandat pe banca Ştiinţei! Să fie într-un ceas bun!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...