11 iul. 2013

Statuia Libertăţii din Niuiorc, securizată de Mărin!

Breiching Niuz: Mărin a înregistrat Statuia Libertăţii la Osim!
 

După ce în toamna anului trecut (2012), în timp ce se plictisea îngrozitor prin clădirea aflată acum sub sechestru pentru datorii la CEC, falitul dezafiliat Mărin s-a gândit că dacă tot nu are bani să mai întreţină penibilele spectacole de circ, măcar să arate lumii că are hârtii prin sertare şi a înregistrat pe la Osim o pleiadă de steme cu lei şi titulaturi gen “Echipa de fotbal Universitatea Craiova” :))), preşedintele Niuiorcului loveşte din nou cu o bombă care zguduie opinia publică mondială!

Ei bine, inspiratul şi potentul om de afaceri boovean (ATENŢIE: singurul om de afaceri din lume care nu are nici o afacere!) anunţă triumfător că a mai sacrificat câteva milioane de lei vechi şi a înregistrat la Osim nici mai mult nici mai puţin decât...: “brendu” Statuia Libertăţii!!! 

Cităm din Fiţuica Falimentară Electronix:
"Având în vedere că în ultima vreme s-au creat numeroase speculaţii cu privire la Statuia Libertăţii, domnul Ajică Mărin Minciunelu aduce opiniei publice următoarele clarificări:
Grupul de acţionari ai concernului SC Cetatea Banilor City & Booveni SA deţine dreptul de înregistrare la OSIM pentru marca ce are strictă legatură cu Statuia Libertăţii din celebrul oraş Niuiorc, vizitat de domnul Ajică când era domnia sa mai tânăr.


Precizăm că orice încercare de folosire a acestei mărci atrage inculparea penală pentru mai multe infracţiuni şi este pedepsită de lege".


Astfel, noua organigramă a Statuii Libertăţii este următoarea:
Director general: Vlad Roşcaca (cancelaru'!)
Secretar general: Hihel Preoteasa (nepotu' poliglot)
Director executiv: Marcel Vrăjitoru (de lângă Oz)
Director administrativ:  Sorin Lubeniţă (eruditu')
Drector de comunicare: Geony Flocosu' (până începe planu' pe termen lung cu Statuia, celebrul om de piar o mai caută puţin pe Elodia)
Şef departamet juridic: Moise Toiag (urmaşul lui Dănuţ Manivelă, acesta conduce cel mai solicitat departament din corporaţia booveană - este de aşteptat ca noul proprietar al Statuii Libertăţii să aibă mulţi dujmani).Iată ce a declarat noul proprietar al Statuii Libertăţii, care se pare că deţine palmaresul monumentului:

“Deci io de mic iubesc Statuia Libertăţii, vă spun io! M-am sfătuit cu nişte colaboratori şi vă rog să mă credeţi, îm pare rău că nu am făcut mai de mult acest pas. Deci am făcut şi greşeli, că m-am loat dupe unu’ şi dupe altu’... unu’ zicea că nu am io cum să iau Statuia Libertăţii, că e a americanilor şi alte nebunii, altu’ că ce, de une mă pricep io la statui...  

Da’ acu’ sînt tăbăcit şi ştiu ce am de făcut. Veţi vedea că timpu’ îm va da dreptate, chear dacă circulă fel şi fel de demagogii cum că sînt sărac şi n-am bani de statuie... Deci aceste acuze nu are nici un temei şi o să vedeţi că am un plan pe termen lung cu Statuia, chear dacă a apărut fel şi fel de neaveniţ care mă contestă... da’ aşea ie-n oraşele mari... aţ văzut că şi la steaua şi la dinamo e la fel...

Vă spun io, am auzit că primaru’ din Niuiorc a făcut fel şi fel de atacuri mârşeave şi dezinformări, marca GdS. Vă rog să mă credeţ că acest Blumberg nu me-a dat nici o cană de apă şi abea aşteaptă să dau greşi să me-a el mie statuia! Pă’ io am înregistrat de câteva zile la Osim statuia şi iel a şi sărit la gâtu meu... Deci s-a antepronunţat şi este neprofesionist la modu’ cum pune problema... Pă’ iel nu vrea sa-m dea nici o şeansă?!

Deci vă mai spun o dată: Statuia Libertăţii ie a mea şi a copiilor copiilor copiilor mei, loaţi-vă gându sau făceţi-vă altă statuie... Dacă mi se întâmplă ceva, copiii mei ştiu ce au de făcut!


TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...