4 iul. 2011

Circul FC Booveni s-a reunit

După ce a repurtat o victorie de răsunet, reuşind să se împrumute la CEC şi să plătească găzduirea de 10-12 euro la saitul fiţuicii sale de şantaj, Mărin a mai avut un eveniment astăzi. FC Booveni, circul familiei Minciunelu, s-a reunit chiar de ziua Americii (se pare că Obama însuşi a trimis un semeseu de felicitare şi de încurajare pentru omologul său Minciunelu).

Şi, deşi nu mai era nevoie, la stadion a mai venit un circ. Cel de-al doilea ameninţa să-i ia prim-planul potentului patron de la Booveni, aşa că Ajică a luat rapid atitudine. În poza de mai jos puteţi vedea cum Mărin face ordine şi-i pune la punct pe “dujmanii răuvoitori” de la Safari Circus, care de azi încolo se vor adăuga la lista vinovaţilor din cauza cărora FC Booveni nu poate câştiga liga campionilor. Evident, boschetarul chel e ajutat de văru’ Lubeniţă, cunoscutul om de cultură şi de spirit din Cetatea Banilor… srl.


Plin de furie că apariţia celuilalt circ risca să nască postări ironice în CRAIOVASPORT şi poate şi în presa care l-a făcut celebru şi pe care o acuză că îl “linşează medieatic” deşi aceasta îl promovează într-un mod greţos, Mărin l-a asmuţit pe eminentul său văr asupra inadecvaţilor:
“Bă Lube, ce face ăştea acia bă, vrea să pască elefanţîî pe stadion, să nu mai poate Buşiu să s-antreneze?”

“Ajică......... j... bgl... jzg... iete o maimuţă... ă... hă, hă... ce mijto!

“Bă prostule, pă’ ăştea sînt dujmanii mei, vrea să mă blocheze să dau interviuri şi tu te joci cu maimuţele lor? Nici tu nu ieşti ce credeam io că ieşti...”

“Ăăă, dăăă... ajea e Aji... jgb... gâă... leu’ lu’ ăjtea... ăă... kzm... să cacă aci la noi... ăăă... sgr... djgr... pe teren acia... Ăăă... măduchio... ăăă... bgj... să-i gonesc... ăbgj... brb...

“Aşea Lube, pe iei! Băă porcilor, pă voi vreţ să mă blocaţ să nu promovez peste 2 ani în Beu? Cancelare, fă legătura la Horică…”


…Peste 2 minute:
“Alooo… Domnu’ Minciunelu, ce se întâmplă acoloşa domnu’ Minciunelu? Ce problemă mai aveţi, am auzit că v-a invadat jivinele…”

“Da dome... Deci domu’ Horia, aşea ceva nu se poate, vă rog să mă credeţi! A venit acia unii cu circu’... dujmani... A adus 15 camioane, pline cu 70 de animale, fel şi fel de nebunii, porci, maimuţe, şerpi, leoparji şi alte orătănii şi vrea să me-a ei mie echipa, ca să-m distruga viaţa! Ăşta e linşeaj animalic...!”

“Cum domne... cu circu’? Senzaţional... domnu’ Minciunelu, hai că asta e bombă... e tare asta... ia spuneţi domne, ce se-ntâmplă? Înseamnă că vă distraţi acolo dacă e cu circu’… Ia spuneţi, canguri au adus? Ha, ha, ha… ce tare a fost asta… ha, ha, ha… ziceţi că nu sînt tare!”

“Cum să mă distrez dome, sînteţ în eroare... Vă rog io, nu duceţ în derizoriu afirmaţiile mele... Deci dujmanii vrea să mă blocheze... e aceiaşi gaşică care mă blochează de ani de zile... n-are rost să-i mai enumăr... Poate mă loaţ în derâdere, da’ Piţurcă, cu Solomon, cu Cămătaru şi cu Doru Măgaru a trimis circu’ acia, special ca să nu-i lase pe copiii ăştea să facă performanţă... L-a pus pe Mărinică Dincă care să le dea autorizaţie...
Când să dau şi io interviuri la toate posturile televiziunilor, apărură ăştea cu circu’ şi fugiră toţ cameramanii sa-i filmeze, de mă lăsară sîngur aci, dor Şorici ce mai îm punea din întrebările ălea de-i dădui io ordin să mă-ntrebe... Vă rog să mă credeţi, aşea ceva nu se poate...”

“Domnu’ Minciunelu, io nu cred domne că e Cămătaru cu Solomon în spatele la acţiunea aceasta cu circu’... Poate Piţurcă...”

“Dome, deci porcii ăştea din camarila care mă blochează vrea să mă şicaneze... Crede că dacă rage leii acia şi grohăie porcii mistreţ mă poate face ei să renunţ, dacă nu mai pot să dau interviuri... Se înşeală amarnic... Asta e echipa mea şi a copiilor copiilor mei...”

“Domnu’ Minciunelu... să depăşim acest moment... pe cine puneţi antrenor până la urmă?”

“Cum dome pe cine... pă’ copiii ăştea s-a pârguit aşea... joacă singuri, vă rog să mă credeţi... ce nevoie mai am io de antrenor acuma? Ce tot îi daţ cu antrenoru’, n-am încercat cu atâţa antrenori şi n-a fost ce credeam io că e? Io am vrut să aduc antrenor, da le-am spus să stea cu telefonu’ deşchis că când e nevoie le dau semeseu’ cu suspendarea şi se pare că n-a mai vrut să stea să-i maimuţăresc nici celebrii antrenori Jeri şi Stângă…”

“Păi şi credeţi că aveţi vreo şansă aşa, fără antrenor...?”

Ieaaa... iea-te la ăsta bă… Băe Horea băe… Pă’ io nu ştiu ce-am de făcut? În maxim 17 ani promovăm în Liga 1 şi în maxim 63 de ani le va fi la toţi foarte greu cu noi, veţi vedea că timpu’ îm va da dreptate! Ete, dacă vreţ antrenor, îl pun pe Dorel antrenor, că e mai puriu aşea, ascultă ăştea de el...”

“Adevăru’ e că în Liga 2 merge...”

“Ce dome, ce Liga 2? Pă vă spun io că acuma e mult mai frumos în Liga 2, va fi o serie inedită, dacă ştieam anunţam de la începutu’ campionatului că avem obiectiv retrogradarea... Toţ suporterii mă susţin, m-am plimbat io pe stradă şi mă loa lumea în braţă, mă pupa, că cică e mult mai frumos aşea în Liga 2, că cică în Liga 1 face fel şi fel de manevre grupu’ infracţional condus de Mitică Dreagomir... care veţi avea mari surprize în curând... îi arestează pe toţ deneau’...”

“Domnu’ Minciunelu, dar dacă nu vă programează la primele etape din Liga 2 din cauza datoriei la nenorocitu’ de Piţurcă?”

“Dome, vă spun io că e un complot... Le e frică de noi şi vrea să ne distrugă, să me-a ei mie echipa... S-a speriat toţ că io spun la lucruri pe nume... Şi orcum pe noi nu ne interesează Liga 2... o să jucăm în liga comunală, că şi-aşea n-am bani nici de Liga 2 şi dacă mă supără neaveniţii o să construiesc io un stadion de 5 stele la Booveni, în epicentru’ oltenizmului, să moară de oftică grupu’ infracţional!”

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...