30 mai 2011

FC Booveni, azvârlită iar în lupta politică pentru că n-are Mărin bani de curent

Campionatul s-a terminat şi momentan booveanul nu mai are cui să-i facă echipa. Aşa că în afară de băgatul degetului în cur, deget pe care-l foloseşte zilnic pe post de sondă ca să vadă cum îi mai miroase hăndelu’ în respectiva zi, plimbatul prin parcarea de la Niuiorc ca să pară “jmecher” în faţa taximetriştilor care-l ironizează discret în aşteptarea clienţilor, ospătarul paranoic Ajică Mărin Minciunelu n-a mai rămas decât cu plăcerea de a comanda articole în fiţuica specială.

Sub titlul “Caracatiţa PDL şi-a pus tentaculele pe FC Universitatea Craiova”, booveanul încearcă printr-o nouă manipulare în fiţuica falimentară să convingă lumea că e victima oricui, numai a sărăciei şi prostiei sale fără egal nu. Tot Universul complotează, se pare, împotriva lui Mărin, de la ligi sau federaţii din fotbal, comisii, adversari, arbitri sau “dujmani răuvoitori care-l blochează”, până la autorităţi locale sau suporteri.

Ca să ne convingă că ospătarul e războinicul care luptă cu toată lumea pentru binele nostru, fiţuica sa de şantaj a primit ordin să-şi reia rolul activ în campania electorală. Ajică vrea să se bage cu japca în rândurile opoziţiei politice, pentru a profita apoi de pe urma unui posibil succes al acesteia la viitoarele alegeri. Aşa cum nici Geoană nu-i ceruse ajutorul în 2009, dar Mărin s-a băgat în seamă şi l-a chemat pe la cantonament să se pozeze cu fotbaliştii convocaţi de urgenţă pentru poza de grup, la fel nici acum nu i-a cerut nimeni ajutorul penibilului analfabet.
Şi cu ce-ar putea să ajute ridicolul bufon boovean respectiva forţă politică, mai ales că fiţuica sa nici nu mai apare pe la chioşcurile din Craiova, iar imaginea dementului megaloman e atât de proastă încât o laudă din partea lui e un deserviciu. Ne ferim să comentăm prestaţia politicienilor, dar e atât de clar cum diabolicul Mărin vrea să profite de valul de antipatie faţă de actualii guvernanţi pentru a cerşi apoi taberei opozante servicii în situaţia în care aceasta va ajunge la guvernare.

Mai ţineţi minte cum publica booveanul poze pe prima pagină a fiţuicii sale cu actualul preşedinte ţinând în mână chiar fiţuica falimentară (cică-i făcea reclamă) şi cu valetul Mythu urcând pe scene electorale în centrul Craiovei şi făcându-i cadou lui Băsescu tricouri cu Universitatea Craiova inscripţionate cu numele său şi numărul 1? Şi atunci, ca şi acum, Mărin se dădea după cum bate vântul, căutând să intre cumva în graţiile celor care-i pot facilita diverse avantaje.

Perversul Mărin ştie că oricum n-are nimic de oferit în lupta politică, dar se bagă în ea şi târăşte şi numele de Universitatea Craiova acolo în speranţa că “susţinerea” pe care nu i-a cerut-o de fapt nimeni va face o nouă putere să treacă peste infracţiunile sale şi poate chiar să-i facă vreun cadou. Indiferent de faptul că Mărin l-a cumpărat pe Corneliu Stroe, pentru noi e foarte trist cum INSTITUŢIA UNIVERSITĂŢII DIN CRAIOVA lasă un manipulator ordinar şi un escroc notoriu să târască numele acestei prestigioase instituţii de învăţământ în mocirla luptelor politice şi a intereslor personale. E revoltătoare apatia cu care rectoratul Universitatăţii asistă la murdărirea propriului nume de către un neica Nimeni cu nişte ochelari de plastic, un fost debarasator de mese care s-a ras în cap ca să pară interlop.

În ultima manipulare booveană, fosta atletă Natalia Andrei de la DJTS este numită de către fiţuica de şantaj “marionetă aruncată în bătălia pentru distrugerea clubului” pentru că n-are Mărin bani să-şi achite facturile la curentul electric.

Noutăţi din uichendu’ boovean

Aleargă Dina a furat sacoul lui Borcea şi s-a’nsurat
Celebrul “futbolist” a luat-o de nevastă pe Andra Băluică, “aşea-zisă Pisi”, despre care ziariştii scriu că e mare fotomodel şi prezentatoare. Am gugălit vreun sfert de oră (e drept, n-aveam ce face...), dar n-am reuşit să dibuim unde şi ce prezintă respectiva duduie... Fotomodel o fi, că nu e greu să zici brânză-n curu’ gol... Mai ales dacă are tati caşu’ pă el.

Îmbrăcat în sacoul lui Borcea, “fotbalistul” a făcut senzaţie la cununia civilă, mai ales că la poza de grup, alături de el au mai fost Florinel Costea, venit direct de la o partidă de golf în curte la palat şi Valerică Găman, care părea că tocmai evadase dintr-un cămin de nefamilişti din floreasca.



În loc de gesepe, Petrică a dat pe falca lu’ Adi Popa. Cu pumnu’.

Uscăţivul Adi Popa a fost şi el pe la poliţie în uichend. Ca să facă plângere că a fost bătut de Petrică. Nu ăla care dă pe gesepe, celălalt, care dă-n fălci. Petrică e un marţafoi cu aere de interlop, aciuat pe lângă biroul lui Mărin. Ăla care nu-l lăsa pe Piţurcă să intre la cantonament.
Cică nea Popică ar fi fost la cumpărături şi când să bage plasa cu ceafă de porc în portbagaj, l-a “apostat” Petrică şi i-a dat de l-a julit.
Fiţuica zice că sanchi, Popa ar fi venit peste ziarisştii lu’ Mărin să-i caftească, şi Petrică doar l-a dojenit cu-n dos de palmă pe vrăjmaş. Minciuna fiţuicii nu stă-n picioare, mai ales că din informaţiile noastre slugile booveanului nu lucrează sâmbăta, aşa că fostul director de marketing n-avea cu cine se certa. Cert e că până să sune la 112 şi să se-arate colegii lui Garcea (că deh, când e vorba de un personaj ca Mărin se-nvârt 2 zile până să vină la faţa locului), Petrică deja se-nchisese în Niuiorc şi urmărea relaxat ultima producţie cu sexy Brăileanca.  



Firţulescu ne-a dezvăluit că dinamo-steaua s-a jucat la Băileşti

Firţi a dat şi el o fugă pân’ la finala cupei, la Băileşti. S-a aşezat la coadă la bilete şi cum localnicii luau toţi la tribuna cu spurcaţi, din inerţie piticul a nimerit în acelaşi loc. Întrebat care e treaba cu echipa favorită a lui Roşcaca, olteanul nostru a zis că el n-a fost la Braşov la meci, ci la Băileşti.
PS. În imaginea din dreapta se vede cum Firţi sărută cu foc un bucătar. Bine că nu era ras în cap, altfel nu mai făcea “noul Ceavi” performanţe în veci.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...