12 aug. 2010

Tu vrei banii noştri, noi nu te-am uitat/Sperăm să pleci, patron de kkt

Apelul disperat al lui Mărin nu a avut rezonanţa scontată. Nici nu avea cum şi unde, cu excepţia mesajelor ticluite la dictare sau din sclavie de argaţii din dotare pe blogu lu şefu’. Steagul alb, care în fapt duhneşte şi ascunde mizeria în care a târât booveanul echipa cea mai frumoasă din România, întins languros printr-o epistolă greţoasă lansată pe adymarin punct ro, nu a adus nici entuziasm, nici compătimire în rândul suporterilor. Poate doar ceva înflăcărare, dar nu în direcţia scontată de groşteiul cu ochelari, care crede că poate şterge umilinţa pe care ne-a pricinuit-o prin readucerea echipei la Craiova şi apelul patetic început în cel mai ipocrit stil posibil prin folosirea pluralului: „echipa noastră”.

În continuare, Mărin ne povesteşte cum întâlnim noi o „echipă foarte puternică”, uitând şi completarea, adică modul cum a transformat Iancu pe AEK Bragadiru într-o echipă care evoluează constant în cupele europene, în timp ce noi ne-am pricopsit cu un ospătar trădător şi megaloman. În continuare, naratorul ne prezintă dorinţa noastră nespusă de a ne adjudeca victoria: „Victoria ne este necesară mai mult ca oricând, avem nevoie de cele 3 puncte ca de aer”. Păi măi, nea Mărine, victoria sau măcar egalul ne erau necesare şi la îndemână în ultimele etape ale campionatului cu Napoli, dar tu ai preferat să stai capră şi să trimiţi Steaua şi Vasluiul în cupele europene.

Apoi, ne explică domnul „waiter” cum ar trebui noi să ne demonstrăm dragostea pentru Ştiinţa, „umplând stadionul la acest meci”. Nimicul de la Niuiorc a ajuns să ne testeze nouă ataşamentul faţă de echipă, dar ne-am prins imediat că disperarea de a încasa o sumă de frumuşică din bilete pentru a prinde un concediu la mare pe ultima sută de metri l-a îndemnat la aceste mesaje hilaro-scârboase. De altfel, am explicat în materialele anterioare acest aspect.

„Duminică, echipa noastră, Universitatea, va disputa un meci extrem de important contra unei echipe foarte puternice. Victoria ne este necesară mai mult ca oricând, avem nevoie de cele 3 puncte ca de aer. De aceea, vă rog, dacă într-adevăr iubiţi acest club, să veniţi şi să umpleţi arena „Ion Oblemenco“ pentru a-i sprijini pe Ţicleanu şi compania în câştigarea acestei dificile partide. Vă rog din suflet, lăsaţi speculaţiile şi bârfele şi fiţi alături de echipă, are mare nevoie de voi”, debitase blogheru’ Mărin.

Într-un preambul al revederii cu patronul nostru drag şi iubit pe „Ion Oblemenco”, suporterii i-au dat un indiciu pentru stadiul în care se află relaţia „cordială” dintre fani şi preşedinte, înşirându-i un pomelnic al faptelor brave săvârşite de el în anii de domnie, să sperăm vremelnică, în cadrul clubului.

„Dacă a adus înapoi Universitatea la Craiova ce vrea, să-i mulţumim? Nici nu trebuia să plece! Nu-l vom ierta niciodată pentru ce a făcut. Vom continua să-l acuzăm de managementul prost de la club, de ratarea calificării în Europa League, de înfrângerile cu Steaua. Vom protesta până când Mititelu va realiza cu adevărat o performanţă, o calificare în cupele europene, o Cupă a României… Altfel, nu ne va închide gura!”, i-au transmis suporterii de la Sezione prin intermediul adevărul.ro.

Ospătaru’ Ajică este mort de frică :))

Intuind că există posibilitatea ca o parte a celor care vor fi prezenţi duminică la stadion să nu îi scandeze cu patos numele, decât însoţit de… ceva cu Uniunea Europeană, Mărin a încecat să-şi ia măsuri de protecţie. A solicitat cât mai mulţi poliţişti şi jandarmi şi apoi s-a ocupat de partea psihologică, răspândind zvonul. I-a dictat imediat valetului o ştire pentru siteul fiţuicii falimentare şi după ce Nelu flocosu’ a corectat stupidul text, Vlad stelistu’ a căutat o poză cu galeria pe goagăl şi a postat avertismentu’.

Deşi adversară e Timişoara, iar suporterii din cele 2 oraşe sunt prieteni, siteul fiţuicii prezidenţiale şi falimentare ne anunţă ameninţător că Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Timişoara, va fi supervizat de 500 de reprezentanţi ai forţelor de ordine. Astfel 300 de jandarmi, 100 de poliţişti şi 100 de agenţi de pază vor superviza ordinea şi disciplina în şi în afara stadionului. Se pare că mai lipsesc doar vreo 20 de tancuri, 5 elicoptere de luptă şi câteva avioane de vânătoare.

Ca să ştie hahalerele care vor veni la meci cu gânduri necurate şi bineînţeles inadecvate, ce le aşteaptă dacă nu vor respecta indicaţiile booveanului. Acestea prevăd ca după fiecare fază, spectatorii să strige în cor numele preşedintelui şi ale membrilor familiei sale, iar dacă ai lu’ Ţicleanu dau cumva gol să îngenuncheze pe betonul stadionului şi să facă smeriţi 3 plecăciuni.

Pentru că panica preşedintelui i-ar putea afecta inspiraţia în alcătuirea echipei, CRAIOVASPORT îi transmite acestuia încurajări înaintea duelului cu sârbul Petrovici.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...