21 iul. 2011

Mamă, te iubesc, dar nu ca pe mine (Fostă „Mamă, te iubesc, dar nu ca pe Știința”)

Mamă, te iubesc, dar nu ca pe mine

Fostă „Mamă, te iubesc, dar nu ca pe Știința”

Am iubit-o ca pe mama. Deși, dacă stau să mă gîndesc bine, n-am mers niciodată pentru doamna Radu patru zile pînă la Bistrița să-i cumpăr zahăr vanilinat. Nici n-am primit interdicție să intru în apartament timp de un an pentru că am încercat să aprind o lumînare în sufragerie. Era geloasă pe simțămintele mele curate pentru Știința. În invidia ei, m-a acuzat pe nedrept de consum de stupefiante cînd mi-a găsit o mînă de gazon uscat păstrat amintire de la promovarea în A din 2006 de pe stadionul din Tîrgu Jiu.

O singură dată m-a lăudat pentru activitatea mea de ultras. Eram în legendara brigadă Teste Matte (capete nebune) și îmi pusesem wallpaper pe calculator o poză cu bannerul. Doamna Violeta Daniela, pornită într-o acțiune de capturare a rufelor de pe balcon, și-a aruncat ochii spre monitor. Ochii îi scăpărau de mîndrie și mi-a spus cu drag: „Așa, mamă, fă teste la mate și mai lasă meciurile ălea!”.

Am auzit de sute de ori de la ea și domnu’ Radu: „Bă, mai lasă galeria că o să-ți dai cu pumnii în cap după!”. Nici nu-mi pot imagina care a fost proporția dintre satisfacție și părere de rău din sufletele lor cînd am ajuns cu căpățîna bandajată de la pumnii altora. Dar, acum, doamna Radu de la doi e cea mai mîndră mamă. Singurul ei fiu s-a mutat la București și a mai fost doar la cîteva meciuri. Probabil, peste două săptămîni, entitatea care-i fura din porția de dragoste va pieri. Din păcate, ea nu știe că, după desființarea Universității care va echivala (sper) cu demisia lui Adrian Mititelu, va apărea sigur un nou club în divizia D. Unul susținut și financiar de fani, deci și de mine. Mami, pregătește pachetele pentru conductorii de tren! Fiul tău va fi patron.

Claudiu Radu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...