21 nov. 2013

Ajică “n-are servici” :)))

După cum ştim cu toţii, Mărin e multifuncţional. El e chelner, brutar, jurist, antrenor, procuror, patron de zeci de firme falimentate sau insolvente, scriitor de mesaje pe siteuri şi forumuri sub diverse pseudonime, om de fotbal, analist politic, înregistrator de zeci de simboluri şi denumiri la OSIM, băgător de degete în cur, sau multe altele, n-are rost să le mai enumerăm... Şi, cum stăpânul etern al echipei familiei sale e un excelent manipulator, una din îndeletnicirile sale zilnice e să scrie articole în propria-i fiţuică.

 Mii de fani s-au îngrămădit la ultimul meci al lui FC Booveni
Astfel, publicistul Mărin a scris un articol de înfierbântat reportofoanele înaintea următorului meci al Ştiinţei, cel cu FC Booveni, probabil ultima ocazie în care circul familiei sale mai poate să se desfăşoare în lumina reflectoarelor. Pentru că altfel, la ultimul meci de la Severin, pe stadionul unde Mărin muta srl-ul familiei sale acum câţiva ani şi unde ameninţa că dacă nu e lăsat de FRF să joace nu mai joacă niciunde deoarece suporterii din Craiova nu  merită echipă de fotbal, au fost vreo 14 spectatori.

Luat de val, Andrei Craioveanu (aşa se semnează Ajică atunci când îl apucă talentu’), care foloseşte toate ticurile de limbaj din intervenţiile telefonice în mii de emisiuni, gen “Badea şi compania”, “există premise”, “investiţia făcută de Universitatea Craiova”, etc…, a uitat că s-a apucat să scrie un articol şi, la un moment dat, a început să-şi aşterne propriile-i idei demagogice ca şi cum ar i-ar da interviu şocâtelui Şorici. :)))

În plin “articol”, Mărin se trezeşte dându-şi singur interviu:  “Deşi, personal, cred că….. Opinez că…..” :))))) 

Mărine, concentrila că râde de tine răuvoitorii şi neaveniţîî!!!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...