23 sept. 2013

O nouă specie se naşte la Severin: ultraşii familiei patronului

Ca s-o luăm cu începutul, n-am înţeles exact de ce la tribuna a doua de pe Stadionul Ion Oblemenco a fost înlocuită imaginea ultimei steme, cea cu leul, cu cea în dungi verticale de pe vremea lui Oblemenco. Ambele sunt stemele Ştiinţei. 

N-am înţeles de ce reprezentanţii Universităţii Craiova, care şi-a redeschis secţia de fotbal pentru a nu mai permite unor impostori să-i batjocorească istoria, nu au declanşat deja procesul prin care să revină la ultima stemă, care le aparţine, interzicându-i ospătarului să folosească această siglă cu care el nu are nici o legătură.

N-am înţeles de ce nişte idioţi au fost pe stadionul Ion Oblemenco şi au aruncat în noaptea de vineri spre sâmbătă cu vopsea galbenă peste stema veche. Te poţi război cu cine vrei şi îţi poţi motiva acţiunile ridicole cu tot soiul de aiureli, dar cum să spui că iubeşti Ştiinţa şi să comiţi blasfemia de a-ţi bate joc de vechea stemă a clubului, sub care echipa lui Oblemenco şi Balaci a câştigat pentru prima oară titlul de campioană? 

Sunt dezgustători ignoranţii care nu cunosc istoria echipei ai cărei ultraşi se pretind a fi. Ei sunt de fapt ultraşii familiei boovene. Ultraşii PUZ-ului. Ultraşi de meserie. 
Dezgustător.  

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...