16 nov. 2010

Cine e sluga perversă care lansează fumigene la comandă?

Lucrurile despre care CRAIOVASPORT vorbeşte de ceva timp evoluează pe zi ce trece. La început doar nişte suspiciuni subiective, acestea tind să devină nişte certitudini odată cu trecerea timpului. Chiar şi managerul Ştiinţei, omul care a readus lumea la stadion şi în care toată Craiova are încredere totală, începe să înţeleagă şi să vobească despre ele. Minciunelu are câţiva lachei pe care îi foloseşte pentru atacurile la adresa lui Piţurcă. Antipodul Dan Borhot, între două beţii, disponibilizaţii stelişti Vlad cancelaru’ şi valetu’ Lucică, dar şi un individ care mai nou răspândeşte zvonuri despre o eventuală plecare a lui Piţi la steaua. Bănuielile noastre se îndreaptă spre un anumit personaj care a gravitat mereu în jurul echipei, dar îl vom deconspira cu ajutorul vostru, imediat ce vom avea mai multe detalii.


Iată momentul din timpul conferinţei susţinută astăzi, în care Victor Piţurcă vorbeşte despre “petardele” lansate de Mărin prin intermediul argaţilor săi:

Un reporter idiot: “…Să-şi ia gândul steaua de la dumneavoastră?”
Victor Piţurcă: “Părerea mea e că asta e o prostie sau e vreun zvon lansat încă o dată şi voi avea o discuţie, că am auzit că a fost zvonul ăsta lansat de un băiat care e pe la Mititelu... Eu spun public chestia asta, eu repede o rezolv. Am auzit că pe la meci, nu ştiu cine a zis, unu’ care e pe aici, lucrează la gsp, mi se pare că băiatul ăla de-acolo… Aşa am auzit eu şi voi avea o discuţie cu Adrian. Nu poţi să spui că Victor Piţurcă vrea să plece la steaua. Nu există nici o condiţie ca eu să mă întorc la steaua, este imposbil, chiar dacă plec de la Craiova”.


Cine e perversul lansator de zvonuri, “băiatul care lucrează la GSP” ?

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...