9 nov. 2010

Ajică, ia vezi ce zice Mitică!

Fiţuica falimentară, cea care obişnuia să ne prezinte non-stop puncte de vedere ale preşedintelui LPF, evident de fiecare dată declaraţiile fiind pro-Minciunel la rugăminţile chelului, nu mai are aceeaşi promptitudine în a prezenta ultimele luări de poziţie ale lui Mitică. Dragomir, a făcut o scurtă analiză a echipei antrenate de Victor Piţurcă, concluzionând: “La Craiova, sunt 3-4 fotbalişti, restul sunt sportivi”.

Punctul de vedere contravine evident intereselor lui Mărin, care dă undă verde doar publicării materialelor despre cât de bun conducător era el şi ce echipă invincibilă a făcut. De ceva timp, Ajică ne cam suge-rează că orice antrenor adevărat (cum e în cazul nostru Piţurcă) nu are prea multe de făcut, pentru că el i-a pus la dispoziţie un lot extrem de valoros, care doar din cauza ghinionului nu a câştigat în fiecare an eventul. Iar dacă nu are inspiraţie în alcătuirea primului 11, nu ar fi rău ca antrenorul să mai treacă din când în când şi pe la Niuiorc, acolo unde probabil că Mărin se plictiseşte îngrozitor.

Cauza bruştei sincerităţi a “oracolului din Bălceşti” e prietenia cu Victor Piţurcă, aceasta atârnând mai greu decât milogeala booveanului de a mai pune furtunul şi pe imaginea lui. Cu prietenul Piţi la Craiova, Mitică e forţat să fie sincer şi nu mai poate abera despre ce mare echipă a făcut Mărin şi cum se va lupta aceasta pentru a câştiga Champions League în următorii 50 de ani, după ce se vor maturiza copiii.

Cu cuvintele lui, Corleone spune acum ce am spus şi noi de atâta timp: fără investiţii nu se poate realiza nici o mare performanţă, iar actualul lot al Universităţii Craiova nu e unul cu care să se poată câştiga trofee. Doar Piţurcă e garanţia viitorului la Craiova, profesionalismul lui şi întăririle din iarnă fiind condiţia obligatorie a continuării ascensiunii.

Dumitru Dragomir:
“În afară de 3-4 fotbalişti, restul sunt sportivi. Are un portar care e supertalent, dar îl ţine rezervă. Am auzit că vrea să-l înveţe să iese din poartă ca lumea, Piţi are o impresie despre Silviu Lung extraordinară. Găman - talentat, Prepeliţă - talentat, dar nu se regăseşte, Costea - talentat, dar nu joacă, fundaşii laterali... Dar acolo... eu vă spun, dacă nu era Piţi antrenor Craiova retrograda anul ăsta. Eu am văzut-o jucând de două ori...”

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...