14 feb. 2011

Staţi liniştiţi, a intrat Chiron în peşti !

Toţi suporterii echipei familiei lui Mărin pot sta liniştiţi. A confirmat la gesepeu chiar booveanul, care s-a arătat surprins de ignoranţa lui Naum. Oricum, Piţurcă e terminat, cu Mărin s-ar mai putea lupta muritorii, dar cu Chiron ba...

“Deci zodia peştilor a avut şeapte ani de nenorociri şi de necazuri. Acuma a intrat Chiron în peşti, toţi dujmanii mei vor avea probleme mari cu mine!”, a dezvăluit Mărin, plin de mândrie.

“Cine... Chiron... cine-i Chiron?”, l-a întrebat Naum, pe jumate intrigat, dar în aceeaşi măsură bucuros, simţind că e pe cale să apară un nou subiect care va ţine capul de afiş cel puţin 2 zile şi pe care cu siguranţă că mâine îl va aborda pe larg Sa-muilă.

“Eaaa... dacă nu ştiţi chestiile ăştea, ce să vă mai zic... ”, l-a pus imediat la punct Ajică pe mai tânărul său companion de discuţii televizate.

“Doamne iartă-mă, dar vă spun şi eu de lucruri pe care nu le ştiţi...”, se apără fostul comentator al turului Franţei.

“Deci peştii... urmează cinci ani superbuni pentru peşti!”, întări booveanul, ca să le intre bine-n cap duşmanilor ce-i aşteaptă.

“Aha, dar Chiron e o planetă, sau ce e... e o...”

“Vă rog io interesaţi-vă! Deci şeapte ani au fost de chin şi de necazuri şi de probleme...”

“Şi-acuma, pentru c-a intrat Chiron în zodia peştilor, urmează cinci ani de lucruri bune...”, repetă Naum, ca să vadă dac-a prins ideea.

Şoferul Auraş e patronul clonei FC U

Societatea pe care impostorul boovean a înfiinţat-o ca să creeze confuzie şi să inducă în eroare partenerii de afaceri prin prescurtarea denumirii Fotbal Club în FC, îl are patron pe şoferul lui Mărin din anul 2006 şi derulează alte tipuri de activităţi, deşi are acelaşi cod CAEN: „activităţi ale bazelor sportive”. Satrapul care pentru bani a mutat anul trecut echipa din Craiova, a folosit în 2009 respectiva firmă-clonă ca să scape de datorii şi să păcălească membrii comisiei de licenţiere. Faptul că firma a fost trecută în acte pe numele omului de casă al evazionistului (şofer şi portar la Niuiorc), arată că este o societate de sacrificiu, cu un rol important în ingineriile economice imaginate de ochelarist, dar gata să fie îngropată după ce aceasta îşi va fi îndeplinit menirea.


SC Fotbal Club e înfiinţată în anul 2002 şi este practic sechestrată. Anul 2010 a fost unul “prolific”:

- se instituie sechestru de catre ANAF - DGFP DOLJ, asupra partilor sociale detinute de Adrian Mititelu, la baza titlului executoriu 30.037/29.03.2007 prin procesul verbal de sechestru al bunurilor mobiliare nr. 270.204/09.04.2010 in dosarul de executare nr. M20.678/2007

- se instituie sechestru asupra partilor sociale detinute de Adrian Mititelu la SC Fotbal Club U Craiova, potrivit procesului-verbal de sechestru bunuri mobile nr. 270.253/09.04.2010, in dosarul de executare nr. M20.678/2007, in baza titlului executoriu nr. 30.037/29/23/2007

- se instituie sechestru asupra partilor sociale detinute de Joavina Gheorghe Sorin la Fotbal Club U Craiova, potrivit procesului-verbal de sechestru bunuri mobile nr. 270.205/09.04.2010, in dosarul de executare nr. J238/2007, in baza titlului executoriu nr. 30.037/29/23/2007

Firma ospătarului a încercat în fiecare zi din ultimii mai bine de 5 ani să păcălească autorităţile financiare, indiferent că este vorba despre cele ale Ministerului Finanţelor sau de direcţia de specialitate a Primăriei Municipiului Craiova. Expert în inginerii financiare, cu diploma neoficială căpătată în anii de stagiatură pe lângă mentorul Dinel, evazionistul Ajică nu a plătit impozitele, contribuţiile la sănătate şi CAS-urile, organele fiscale punând în total 11 popriri pe bunurile şi conturile societăţii.

Numele lui Craioveanu, folosit pentru intoxicări

“Nu am declarat niciodată - aşa cum a apărut într-un ziar din Bucureşti - că «Piţi ia jucătorii de la Universitatea, asta este urât». Nici vorbă de o asemenea declaraţie, cum să-l atac eu pe Piţi?! Eu n-am nimic cu Victor Piţurcă... Jucătorii care au părăsit Universitatea, Găman şi Bărboianu, sunt majori, deciziile luate de ei îi privesc, e problema lor, eu nu am implicat numele lui Piţi în această poveste”.

Asta a spus Gică Craioveanu despre declaraţiile inventate Doru Gheorghiu (ăla căruia-i tremură vocea când se dă la el vreun patron mai agresiv) şi preluate instantaneu de fiţuica booveanului, cea care însă nu a catadicsit nici până astăzi să scrie vreun cuvânt despre SECHESTRUL PUS DE FISC PE DREPTURILE FEDERATIVE ALE JUCĂTORILOR, ca şi cum acest lucru nici nu ar exista.

Cine e Doru Gheorghiu? Un anonim. Individul e total netalentat, dar rătăcit prin presa sportivă de la buCUReşti şi promovat cu insistenţă prin emisiuni de probabil cel mai corupt maimuţoi de la televiziuni. Un maimuţoi care de ani buni nu-l are deloc la inimă pe Piţurcă pentru că a refuzat să cotizeze.
Mai e ceva de spus?

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...