23 mai 2011

Diabolicul Mărin s-a umplut de hăndel

Booveanul s-a căcat din nou pe el… A vrut să-l împroaşte pe Piţurcă şi tot el s-a umplut şi mai rău de căcat. A crezut că montând un fişier audio în stilul inconfundabil al fiţuicii sale de şantaj, va convinge pe cineva că fostul manager al Ştiinţei e de vină pentru dezastrul în care a dus clubul. N-a reuşit însă asta, pentru că Victor Piţurcă nu e fals şi a spus şi-n această înregistrare ce spune de vreo 5 luni încoace pe la toate televiziunile. Cu singura diferenţă că exprimarea e mai liberă într-o discuţie privată, motiv pentru care auzim din 5 în 5 secunde diverse lucruri despre pula unui mesean şi gura lui Mărin (nu că n-am avea toţi astfel de fantezii).

“Dovezile indubitabile” de care vorbeşte ospătarul (fără doar şi poate autorul publicării înregistrării) nu există, pentru că pe înregistrare se vorbeşte aproape exclusiv despre cum să fie el înlăturat, ceea ce vrea toată Oltenia! Şi despre un nou început, fără el, spre disperarea lui!

Rămân doar câteva întrebări: cine a realizat înregistrarea montată ulterior de şocâtele Şorici la redacţia fiţuicii şi cum şi de ce a ajuns ea la Mărin.

Foarte ciudat e însă cum vobesc liderii de la peluza Sud despre noua echipă şi care ar fi strategia cea mai bună în legătură cu acest proiect, ba chiar apucându-se la un moment dat să facă şi lotul viitoarei echipe, deşi la mitingul care a avut loc câteva zile mai târziu tot ei au fost cei care au dat mulţimii tonul scandărilor cu “Noi nu vrem altă echipă”… Ce s-o fi întâmplat între timp?

Şi cum se explică acel comunicat al peluzei Sud de sâmbătă, prin care anunţau că ei nu vor participa la mitingul ASO, pentru că “nu sunt masă de manevră”, pentru ca apoi să vină şi ei şi chiar să conducă operaţiunea?

Puzzle-ul pare a se completa cu scandarea “Noi nu vrem altă echipă”, care i-a căzut la fix lui Mărin. Nici dacă ar fi comandat-o el n-ar fi ieşit aşa de bine, totul pentru ca apoi sluga Şorici să facă un material pe această temă în fiţuica booveanului. Astfel, iniţial Minciunelu îi numea pe cei de la ASO “aşa-zişi suporteri” şi apoi ne spunea că “o altă parte a suporterilor Ştiinţei (peluza Sud) au mirosit manevra prin care se încearcă săparea sistematică a singurei IUBIRI ALB-ALBASTRE, denunţând mitingul ce se “coace” în grupurile care urmăresc înlocuirea Universităţii Craiova cu un surogat”. Apoi, la finalul mitingului încheiat prematur, Ajică a publicat în fiţuica sa un material intitulat “Ştiinţa e numai una”, adică exact scandarea care-l unsese pe suflet (nu că n-ar fi numai una, dar NOI credem că e aia din inimile noastre şi nu hârtia din sertarul jegului chel).

Ca prin farmec, “aşa-zişii suporteri” erau acum “suporterii care au scandat ''Nu lăsaţi Ştiinţa să moară'' în faţa primăriei”, mai ales că “Fanii şi-au exprimat în mod repetat refuzul ideii înfiinţării unei noi echipe în Bănie”.

Indiferent cum a ajuns la Minciunelu înregistrarea (avem o presimţire că vom afla în scurt timp asta) şi deşi aceasta îl incrimnează şi mai mult pe boovean în ochii fanilor, Mărin a obţinut totuşi ceva de pe urma acţiunii sale. Diabolicul tiran a reuşit să dezbine pe toată lumea, pentru că interesul său e să nu se facă până la urmă un nou proiect şi deci nimeni să nu-i ameninţe rolul de circar-vedetă care-i place atât de mult. Iar după publicarea înregistrării, impostorul cu ochelari de plastic e posibil să se apropie de acest deziderat, pentru că e posibil ca Victor Piţurcă să se simtă trădat şi să renunţe la proiectul care ne-ar putea reda identitatea şi mândria.

O mare parte a celor care au ascultat înregistrarea sunt de părere că autorul ei este chiar Gabi Blondu, a cărui voce se aude cel mai puternic pe durata acesteia. Vom afla până la urmă cine a fost cel care a orchestrat această mizerie, dar până atunci un lucru e cert: cineva de acolo a făcut-o şi tot cineva de acolo s-a dus cu ea la ospătar, care a oprit-o contra-cost.

Sperăm doar ca reacţia lui Piţurcă să nu fie cea la care se aşteaptă booveanul şi să mai avem o şansă de a exista ca suporteri. Pentru că dacă Piţurcă renunţă, booveanul şi-a atins scopul.

FORZA  PIŢI !!!

Câţiva dintre liderii galeriei l-au înregistrat pe Piţurcă...?


Culmea, aceasta e prezentată aşa: "Aceasta inregistrare ambientala de 98 de minute produce dovezi indubitabile in ceea ce priveste implicarea lui Piturca Victor in distrugerea clubului FC Universitatea Craiova", deşi din înregistrare rezultă clar că Victor Piţurcă spune ce a spus dintotdeauna public, anume că-şi doreşte să scape Craiova de gunoiul boovean şi dacă suporterii îl vor sprijini, va merge până la capăt.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...