25 iun. 2010

„Ion Oblemenco”, bun doar pentru burdihanul booveanului


Ştiinţa s-a antrenat ieri pe „Ion Oblemenco”, acolo de unde nu a dat-o nimeni afară vreodată. Ajică se plânge că „răuvoitorii” au îndepărtat Ştiinţa de acasă, dar el îşi plimbă bine-mersi burdihanul hidos pe unde asudau cândva Balaci, Cârţu, sau Gică Popescu încercând să construiască un palmares pe care să se tolănească un mititel.

În timpul antrenamentului, condus de „profesionistul” Tăbârcă, Ajică a uitat că nu e prin imaşul de la Booveni şi, luându-şi atitudinea de mafiot, respectiv cu ochelarii pe chelie şi cu mâna în cur, s-a năpustit pe teren spre stupefacţia jucătorilor, angrenaţi într-o miuţă. Dacă Dina, Prepe şi Dănănae îi cunoşteau metehnele ghiolbanului, mare i-a fost suprinderea „octogenarului” Henry Antchouet, care nu pomenise nici prin jungla din Gabon asemenea intervenţii grobiene.

Mai târziu, la jocul-şcoală programat ca antrenorul „de culoare” cu ochelari să-şi facă o primă impresie despre achiziţiile sale preţioase care i-au secătuit visteria, am putut admira lufturile lui Dina, care nu-şi poate etala talentul pe „Ion Oblemenco”, stadion obişnuit cu jucători de clasă şi care nu suportă ştifturile promovate în prima echipă chiar de posesorul lor. Dacă suporterii sunt batjocoriţi în continuare prin surghiun la Severin, Ajică păşeşte când vrea ochelaru’ lui pe „Ion Oblemenco”, acolo unde pretinde că a băgat milioane de euro într-o spoială la vestiar şi două terenuri, la inaugurarea cărora doar Obama a scăpat neinvitat pentru a-i aprecia „grandioasa” investiţie.

Între timp, colea mai spre Ardreal, Paszkany a construit aproape din temelii un stadion de Liga Campionilor şi nu a mai dus CFR-ul pe la Turda sau Gherla pentru a cerşi la municipalitatea Clujului, un oraş mult mai potent. Başca, a mai câştigat două campionate şi trei Cupe în trei ani şi a bătut şi AS Roma chiar pe „Olimpico”. Degeaba însă, el nu are proiect viabil ca booveanul, care trebuie să prindă un amărât loc de cupă europeană peste vreo 250 de ani, când se va naşte generaţia de olteni cu trei picioare, călăuziţi de Adrian al XV-lea. Că, de, Universitatea nu e a noastră şi a copiilor noştri, ci a neamului mititel în vecii vecilor!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...