19 ian. 2011

MAREA EVADARE: Din falimentul boovean scapă cine poate!

Echipa lui Mărin se pregăteşte să-şi i ia adio de la Liga I. Haosul şi sărăcia au pus stăpânirea pe un club în care Piţurcă reuşise să aşeze cât de cât lucrurile în ordine. În rândul jucătorilor mocneşte revolta, tensiunea e aproape insuportabilă, iar unii dintre fotbalişti chiar şi-au luat lumea-n cap.

Din Turcia, maimuţoiul de Reghecampf ne explică el cum Mărin “a avut grijă de Găman şi Bărboianu şi i-a crescut de la vârsta de 8 ani”... Habarnistul aterizat la Craiova doar pentru că vrea şi el să aibă asta în CV şi care a dat şi bani pentru cantonamente, e prost... informat. Booveanul a capturat doar de 5 ani şi jumătate o societate care pretinde că deţine echipa cu care ţinem noi. Asta ar însemna că Găman şi Bărboianu au 13 ani, dacă Mărin i-a crescut de la 8 ani... Ce nu ştie băgătorul de seamă Reghecampf e că Ajică nu dă nici un ban pentru centrul de juniori, de care se ocupă exclusiv Consiliul Judeţean. Iar Fane şi Valerică n-au 13 ani.

Minciunelu a ajuns în situaţia umilitoare de a împrumuta bani pentru echipa familiei sale de la diverşii antrenori pe care-i păcăleşte să vină şi să profite de ei, ca apoi să-i scoată vinovaţi de impostura sa. Oare concubinul gagicii cu ţâţe siliconate a primit şi el vreo dezlegare pentru că a cotizat şi el ca echipa să poată merge în cantonament?

Fiţuica de şantaj a booveanului anunţă revoltată că Piţurcă şi-a dat arama pe faţă. Am avut o criză de râs, după care ne-am oprit ca să ne odihnim şi să putem râde din nou de jenanta tentativă de manipulare. Mărin a prins mai de mult nişte şmecherii, dar care mergeau în anii ăia. Ce nu înţelege ospătarul e că demagogia lui de falit nu mai ţine astăzi. Oamenii au alte standarde şi nu mai sunt aşa “botanişti”. Spânule, e timpul să intri şi tu în acţiune, ai stat destul cu limba scoasă pe lângă curul stăpânului. Hai, treci la acţiune, ce faci, ne ţii în suspans? A venit timpul să bagi nişte harneli, de genul că tu ai fost mereu de partea lui Piţucă şi chiar l-ai apreciat şi iubit, dar nu se mai poate cu ăsta, că vrea să-i ia echipa lui Minciunelu şi să-i distrugă viaţa.

Mărin are ceva din Ceauşescu în ultimele sale clipe. De fapt seamănă mult cu fostul dictator. Mai ţineţi minte cum credea cizmarul analfbet că poate închide gura oamenilor? În disperare, le mai promitea 100 de lei la salariu. La fel a făcut şi văcarul. Credea că dacă-i minte pe fotbalişti că le dă orice, numai să nu scape de jugul său, aceştia vor continua să accepte la nesfârşit statutul de sclavi. În prostia sa, megalomanul sărăntoc nu înţelege că un contract cu garanţii este executabil. Victor Piţurcă a fost angajat pe o anumită perioadă de timp, stabilită clar, fiind apoi dat afară fără nici un temei. Piţurcă a venit cu banii lui de-acasă pentru a salva echipa lui Minciunelu, iar acum booveanul l-a “suspendat” şi nu vrea să-i mai restituie nici banii, nici să-i plătească salariul, nici garanţia, nici jucătorii...

Şarlatanului i s-a înfundat însă de această dată. A fost abandonat chiar de jucătorii pe care-i credea sclavii săi pe vecie. Mărine, trimite-l pe Lubeniţă să-i ameninţe...! Dar, până atunci, ai grijă să nu mai fugă şi alţii, ţin-te la ei că scapă! Pune lacăte pe pensiunea de la Govora şi filtre la ieşirea din staţiunea aflată în paragină, că să nu reuşească şi alţii să evadeze!

Fane, Valerică, suntem mândri de voi!

Sunt 2 jucători care au fugit din cantonament. Dezertorii imposturii şi nemerniciei boovene. CRAIOVASPORT îi aplaudă pe Bărboianu şi Găman, primii care au avut curajul să-l înfrunte pe nimicul chel şi să trimită un semnal către suporteri despre situaţia reală a clubului.

În acest moment, echipa lui Minciunelu poluează Craiova. Universitatea Craiova a murit demult, iar locul său a fost luat de o stafie care şi-a pus pe chipul hidos o mască alb-albastră, ca să profite de naivitatea fanilor. Circul creat periodic de acest măscărici s-a întors împotriva lui, pentru că a dat de Victor Piţurcă. Nu toţi oamenii pot fi folosiţi şi apoi aruncaţi la gunoi, pentru ca apoi să fie descalificaţi complet, reactivându-i. Lui Mărin i-a mers aproape 6 ani. În tot acest timp nu a existat antrenor pe care booveanul să nu-l înşele. Nimeni nu a plecat în condiţii decente de la echipa lui Minciunelu, cu banii luaţi sau “nesuspendat”, cu excepţia lui Stângă, om de casă al lui Mărin care avea mari şanse să şi revină pe bancă dacă teama de suporteri şi datoria în franci nu ar fi necesitat rechemarea alenatorului Nicolo.

Şi tocmai pentru că mai sunt creduli care încă nu văd clar lucrurile, ne dorim ca această păcăleală, acest văl de pe ochii lor numit echipa lui Minciunelu, să dispară! E “chestiune” de timp, ca să folosim un cuvânt învăţat de boovean în ultimii ani şi folosit din greu.

Sculat din somn de cancelaru’ panicat că nu mai are pentru cine să facă tactica, Mărin se plimbă nervos prin casă, îmbrăcat în izmene şi urlă ca din gură de şarpe: “Trădareee!”
Păi boovene, trădare, trădare, dar să ştim şi noi de ce... De ce sunt trădători nişte jucători care nu şi-au primit salariile de luni de zile şi de ce ar fi ei obligaţi să se comporte ca nişte sclavi pe plantaţie? Poate sunt nemulţumiţi de cum îi aşezi tu cu cancelaru în teren şi îşi dau seama că nu mai pot evolua ca fotbalişti dacă tu faci tactica. Poate sunt scârbiţi de metodele dictatoriale şi de amatorismul cu care conduci tu clubul. Poate simt că ţi-ai bătut joc de ei şi nu-ţi datorează nimic.

Chiar şi acum, când falimentul bate cu pumnii în uşa ta, aproape smulsă din ţâţâni, tu continui să te crezi un fel de Zeu fără de care fotbalul în Craiova n-ar fi existat niciodată. Spui că Găman îţi datorează ascensiunea în fotbal, că tu l-ai făcut fotbalist. Ca şi cum dacă la Craiova era alt patron, Găman nu ar fi avut aceeaşi valoare. Sau ca şi cum datorită ţie Valerică are talent. Sau ca şi cum tu l-ai fi antrenat de la pitici. Nu boovene, tu doar ai profitat de calităţile sale. Aşa cum faci cu toţi puştii formaţi de Consiliul Judeţean, din banii noştri, lăudându-te apoi cu pepiniera Craiovei şi cu faptul că investeşti în viitorea generaţie. Adevărul pe care trebuie să-l ştie toată lumea e că nu investeşti nici un cent.

Bărboianu şi Găman sunt, sperăm, primii dintr-un lung şir de “dezertori”. Oameni care nu au mai suportat minciunile, falsitatea şi stilul tău de satrap paranoic, bolnav de mediatizare. De ce-ar mai fi stat? Ca să te ajute pe tine să-ţi continui spectacolul penibil, ca să ne mai prelungească agonia? Cum să alerge neplătiţi de luni de zile până le crapă splina prin noroiul terenului ăla de la Govora, singurul pe care ţi-ai permis să-i trimiţi să se antreneze, din bani împrumutaţi de la Reghe şi Prodanca. Parcă te lăudai că pe tine te ascultă jucătorii, că sunt de partea ta…? Uite că nu e aşa, iar din moment ce au plecat, majori şi vaccinaţi, nu furaţi de cineva, că doar nu sunt nişte saci cu cartofi, înseamnă că sunt de mult timp la limita răbdării. Şi aşa sperăm că vor proceda şi ceilalţi. Cât despre dezlegări... Piţi, dacă poţi, ia-i tot! Dezbracă-l în curul gol şi lasă-l pe stradă, să umble aşa ca să râdem toţi de el, doar asta şi-a dorit în fond acest măscărici...!

Ar fi un şoc pentru naivi să afle cum stau lucrurile cu adevărat la echipa lui Minciunelu. Dacă ar şti toţi credulii ce părere au fotbaliştii despre Mărin, ar rămâne muţi. Ce încredere pot avea nişte fotbalişti în patronul lor şi implicit în viitorul lor la o echipă, când antrenorii dau bani de motorină ca autocarul să poată alimenta într-o benzinărie şi să-şi poată continua deplasarea spre celălalt capăt al ţării? Ajică a luat banii din drepturile TV de la ligă, dar fotbaliştii şi angajaţii nu au văzut nici o leţcaie. În schimb, booveanul e cu salariul de 10.000 pe lună la zi, că doar Alinutza are nevoie de poşete noi.

Mărin a omorât Universitatea Craiova. A tranformat-o în jucăria sa personală şi a familiei sale. A spus că nu o va vinde niciodată, pentru că e echipa lui şi a plozilor săi manelişti. A avertizat că şi dacă păţeşte ceva, chiar şi dacă va muri el, familia sa ştie ce are de făcut. Ce poate fi mai clar şi mai dezastruos? Echipa noastră nu mai există. Ne pişăm pe hârtiile lui Mărin.
Fără NOI, fără SUPORTERI, o bucată de hârtie nu are nici o valoare. E doar un mijloc cu care booveanul ţine subjugat un oraş. Şi manipulează în continuare, pentru că ştie că fără suporteri hârtia sa nu valorează 2 bani. Noi ne-am trezit mai devreme. Se vor mai trezi şi alţii, pe zi ce trece. Şi vom fi tot mai mulţi… până când vom fi toţi.

Merităm o echipă care să fie a noastră, a suporterilor, ferită pentru totdeauna de dezonoarea de a încăpea pe mâna unui circar nebun sau a vreunui profitor.
CRAIOVA suntem NOI, nu hârtia din sertarul lui Mărin!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...