8 aug. 2017

O parte a peluzei PUZ se revoltă și nu mai vrea ultrășie pe stomacul gol



Peluza Sud “Adrian Mititelu” este noua trupă de comedie a României.
Peluza PUZ, așa cum li se spune după ce au bătut palma cu Mititelu în așteptarea recompenselor după ce brutarul primea PUZ-ul pentru un teren pe la balta Craioviței, face din prostituție o adevărată artă.



În ultimele 24 de ore, două brigăzi din cele trei de acolo (Ultras Mititelu și Capillati Mititelu) au anunțat prin comunicate că echipa brutarului e o clonă și că nu o mai susțin. Asta după ce au jucat în piesa de teatru a acestuia pe ila maidanul de la aeroport, sub conducerea lui Gogoașă și supervizați de la mică distanță de Blondu și însuși Mititelu.

Dacă citiți comunicatul Peluzei PUZ de acum vreo două săptămâni și apoi pe cel de ieri al lui Ultras Mititelu o să vă stricați de râs. 
Acum două săptămâni, firma inventată de familia Mititelu era “echipa lângă care au trăit cele mai frumoase momente”
Acum, același s.r.l. este “o echipă inventată în 2013, care nu este continuatoarea FC Universitatea Craiova:)))))


Vânduții sunt nemulțumiți că Miitelu a pierdut
procesele și nu are de unde să le mai dea bani,
așa cum le promisese.
Momentan, doar Blondu și Gogoașă
sunt omeniți cu o masă caldă. 
Circul e maxim cu proștii lui Mititelu, pe care Blondu și Gogoașă i-au scăpat puțin și temporar din hățuri. 

Hai să vă arătăm o mostră de “inteligență”, un exemplu de logică imbecilă care explică multe, inclusiv cum de au fost prostite atâția ani aceste lighioane:
“Fostul patron a pierdut dreptul de a folosi stema originală încă din 2016, când s-a constatat că Mititelu a înregistrat cu rea credință marca la OSIM, spun trompetiștii de până ieri ai brutarului.

Cu alte cuvinte, ei recunosc și acceptă decizia Justiției care anulează mărcile înscrise cu rea credință la OSIM de Mititelu și care statuează că unica entitate care deține stema Științei este Clubul Sportiv Universitatea Craiova, fondat în 1948. 

Lucru evident și ușor de înțeles și de un copil de clasele primare și dovedit inclusiv de faptul că noua stemă modificată pe care brutarul încearcă acum să o folosească, a fost cerută spre înregistrare la OSIM pe 29.05.2017. De ce? Pentru că vechile steme falsificate de el au fost anulate (ceea ce, inevitabil, se va întâmpla și cu noua încercare a escrocului)!

Deși pe facebook srie ca ale lui sunt toate,
în realitate lui Mititelu i-au fost anulate toate
stemele false și acum încearcă să înscrie un
alt fals la OSIM:
Aceasta este FC Mititelu 2017, noua făcătură a
brutarului ce va fi anulată la rândul ei după ce
Clubul Sportiv Universitatea Craiova
va solicita acest lucru.
Asta înseamnă că inclusiv vechiul srl mititelian, intrat oricum între timp în faliment, nu deținea cu bună credință vreo stemă a Craiovei și implicit nici istoria siau “palmaresul” - noțiune evident abstractă.

Neuronii acestor proști nu funcționează nici măcar atât cât ei să aibă capaciatatea de a înțelege că firmei falimentate a brutarului tocmai din acest motiv nu i s-a scos la vânzare această stemă, care ar fi putut fi valorificată așa cum au fost autocarul sau alte bunuri... pentru că ea nu mai există, fiind anulată de instanță!

Și să fi să fi salvat de la faliment  acel srl sau să fi vrut să vândă sigla și implicit identitatea Universității Craiova, Mititelu nu mai avea ce, pentru că o pierduse!

Iar afirmația halucinantă cum că Mititelu ar fi putut decide el că în caz de faliment al srl-ului său, stema sau orice alt bun valorificabil trece automat la un alt s.r.l. e de o prostie cruntă și arată capacitatea mentală a acestor cretini. Cum să crezi că în vreo țară din lume poate fi legal să dai țepe și să păcălești persoane fizice sau juridice, să cumulezi datorii către acestea, societatea să intre în faliment dar tu să îți păstrezi bunurile deținute de acel s.r.l.?


Cât de prost să fii să te poată prosti un brutar cu astfel de minciuni?

Cât de incult și de neinformat să fii?

Sau cât de vândut...?


Vândiților de la Peluza PUZ le e foame...
O să vă întrebați, firesc, ce s-a întâmplat. Cum de cei care acum două săptămâni aprindeau fumigene de lângă Mititelu (pe care îl și înjurau în același timp, la vrăjeală), și-au dat brusc seama că srl-ul lui Mititelu nu are nicio treabă cu Universitatea Craiova. 
Cum de srl-ul brutarului este acum o clonă și mai mare. În doar câteva zile, echipa “adevărată” a devenit o “clonă”.

Stați liniștiți, acești indivizi fără onoare nu vor avea nici cea mai mică problemă în a spune mâine că srl-ul lui Mititelu nu mai e clonă, dacă vor fi plătiți și ei, nu doar liderii Blondu și Gogoașă. 
Atât așteaptă, o recompensă pentru că-i legitimează escrocheria.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...