15 sept. 2011

Un alt muist…

Decât să fi fost în continuare batjocura imbecilului Mărin, mai bine dezafiliaţi de comisiile lui Sandu. Decât să fi prelungit chinuitor minciuna care ţinea în viaţă personajul circarului Ajică, recte UNIVERSITATEA CRAIOVA = FC Booveni, mai bine lipsă.

Ioaniţoiu s-a trezit brusc şi face acum pe apărătorul Craiovei. Scrie articol după articol, în stilul său plictisitor şi stupid. Omul e de o falsitate absolută. Un muist greţos şi nesimţit care n-are nimic în comun cu moralitatea. După ce la Craiova a venit sfârşitul lumii şi toţi cei ca el au tăcut, acum s-a trezit brusc Ioaniţoaia să apere interesele “Craiovei”. În alte dăţi, când “ruga regia să pună caseta” ca să judece fazele litigioase, nu ne-ar fi dat dreptate nici să-l pici cu ceară, deşi de cele mai multe ori era evident că eram defavorizaţi. Tot pentru el o făcea, ca să pară neutru şi apoi să ia caşcavalu’ de pe la cei interesaţi să pară victime ale arbitrajelor şi să pună presiune pentru etapa viitoare, căci ăsta era sitemul pe-atunci.

Lui nea Ovi şi altora ca el, adică de fapt aproape tuturor acestor “ziarişti” absolut imorali, le-a plăcut să se hrăneasca din scandalurile de pe Jiu. Ani de zile le-a plăcut circul lui Mărin şi s-au folosit de el, în loc să aibă minima decenţă de-a scrie adevărul despre satrapul dement care-a acaparat imaginea Craiovei (căci altceva oricum nu are acest bolnav psihic, decât un SRL de care se foloseşte pervers ca să pretindă că el e Ştiinţa, adică el e NOI!?!).

Oricum nu voiau ei o Craiovă prea sau cea mai puternică, doar una care să fie acolo, în pluton, şi dacă se poate cât mai mult circ, pentru că oricum fanii ei erau extrem de fideli şi deci “jurnaliştii” aveau asigurat numărul de accesări şi ratingul. Nu i-a interest să scrie adevărul, să se aplece măcar o secundă asupra tragediei din Bănie, să analizeze măcar 5% din cât ar fi făcut-o în cazul stelei spurcate, atitudinea “patronului” boovean, care muta echipa din oraş şi ne batjocorea pe toţi cu orice ocazie.

Când ospătarul chel declara pe faţă zeci de lucruri strigătoare la cer, despre cum un antrenor îi cere “fel şi fel de nebunii”, gen “să facă primul 11, adică vrea să se comporte ca un patron”, în marile ziare de sport din România nu apărea nimic, sau maximum un articol de 7 rânduri la băşcălie. Despre steaua sau dinamo s-ar fi scris zeci de editoriale, despre cât de corect sau incorect e acest fapt, ar fi deschis ochii lumii ei înaintea tuturor. Soarta Craiovei nu i-a interest prea mult pe aceşti perverşi. Acum s-au trezit că le-au disparut, în doar cateva luni, o treime din numarul accesărilor şi asta se vede în toate sondajele pe care le fac cei care vor să le dea bani ca să-şi facă reclamă prin paginile lor.

Ei bine, futu-vă-n gură de “gazetarii” pulii, aveţi exact ce meritaţi!
Suferinţa lor nu se compară cu a noastră, dar e aproape la fel de mare. Nici n-ar trebui să vă mai explicăm, pentru că logica e simplă: noi suferim în sufletele noastre, dar ei suferă enorm economic. Aşa că şi pentru ei, oameni pentru care banii sunt pe primul loc, doare foarte tare. Mai e câte un Fornade rătăcit şi neimportant pentru şacalii presei, care trebuie să fie un suporter fanatic al Ştiinţei ca să spună lucrurilor pe nume, adică să facă ceea ce, moral, ar trebui să fi făcut toţi Tolontanii şi Ioaniţoii.

Când, printre diversele halucinatii pe care le-a vomitat la OTV -căci DA, ÎN LIPSĂ DE ALTCEVA, MĂRIN A FOST LA OTV :)))!!!-, ospătarul a spus că "marele miliardar Niculae… el ia gazul ieftin şi se dă mare miliardar. Mi-a luat mie jucătorii… Are miliarde, dar caracterul lui e zero", Mărin pratic a mai aratat, o dată-n plus, a miliarda oară, cum gândeşte. Pentru el, jucătorii “îi sunt luati”, ca nişte saci cu cartofi, nu contează că ei îl detestă pentru modul în care i-a tratat.
Fotbaliştii sunt doar niste nume pentru Mărin, niste piese de şah, la fel ca şi antrenorii sau oricine altcineva, fie ca e vorba despre un ex al Craiovei Maxima, de vreun peluzar integru sau de un supoter venerabil cu abonament de 40 de ani la oficială. Nimic nu contează în toată această ecuaţie tragică, doar el, imaginea sa şi cum să facă să fie mereu în centrul atenţiei, pentru ca toată lumea să discute zi de zi despre el, să-l analizeze, să-l laude sau chiar să-l critice, oricum… numai să fie băgat în seamă.

Chiar şi noi, acum, îi facem un seviciu, vorbind încă o dată serios (sperăm printre ultimele dăţi) despre el şi despre caracterul său infect.

"Eu nu stau să răspund comentariilor unui nimic. Mititelu e un derbedeu dacă a spus aşa. A distrus un simbol al fotbalului românesc pentru că a atras doar ură în jurul lui. Jucătorii ăia nu erau ai lui. Ce, i-a născut el? Jucătorii ăia au mame, au taţi. El e un derbedeu." Aşa a comentat atacurile acestui nimeni opărit unul dintre patronii unui club, respectiv cel al Astrei. Bun sau rău, Niculae face ce vrea la Astra pentru că echipa aia e invenţia lui şi a avut decenţa să nu facă să sufere pe nimeni, iar dacă are nevoie de o jucărie să şi-o construiasca el, fără să profite de notorietatea unui simbol.

Revenind la Ioniţoaia, personajul e aproape dezgustător. Tot demersul său tartiv şi pervers e justificat exclusiv de pierderile financiare. Fanii Ştiinţei intră tot mai rar pe gesepeul său şi asta se vede în conturile companiei lor, şi implicit ale gherţoiului de la Giurgiu. Ioaniţoaia nu moare de grija noastră, ci doar se preface a suferi alături de noi, în speranţa că se mai poate face ceva pentru ca Mărin circarul să-i mai dea lună de lună o pâine de mâncat, iar numerele sale de circ să mai fie speculate de aceşti otevişti ai sportului.

Nu, mulţumim nea Ovidule… dar era mult prea greţos circul booveanului impostor. Şi matale eşti prea muist. Şi noi ştim prea bine care e realitatea tristă.
Aia nu era CRAIOVA NOASTRĂ şi nici nu va fi vreodată. Universitatea Craiova nu poate fi averea, proprietatea personală a unei familii, cu atât mai mult de dezaxaţi, precum cea booveană. Aia nu e Craiova noastră, aia nu e Ştiinţa, chiar şi dacă Mărin îi are ca aliaţi (evident, în spatele cortinei) pe unii dintre “capii” galeriei, care s-au vândut mai urât decât prostituatele şi au mers până acolo încât l-au înregistrat pe Piţurcă, spulberându-ne tuturor orice speranţă.

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...