11 mai 2011

Pe mîna lui Pițurcă

Scrie cu inima, cu lacrimi şi cu emoţii. Înşiră cuvintele de parcă ar cânta la o vioară Stradivarius. Probabil că e privit de colegii săi de la bucureşti ca un ciudat. Un boem inadaptat care nu ştie să-şi urmărească interesele şi să mai pună tampon sentimentalismului şi sincerităţii când scrie un articol. Un OZN aterizat în jungla din presă…

Puţine cuvinte mai pot fi spuse despre un OM cum astăzi nu mai sunt mulţi. Un suporter alb-albastru care şi-a câştigat dreptul să vorbească despre UNIVERSITATEA CRAIOVA înaintea multora, chiar şi a unora din Craiova Maxima. Vă lăsăm să citiţi ultimul editorial al lui Alin Fornade, probabil cel mai talentat şi mai onest ziarist pe care-l dă presa sportivă contemporană.
Aline, suntem atât de mândri că eşti unul dintre noi…!




ALIN FORNADE: Pe mîna lui Piţurcă

Dacă Mititelu nu renunță, o nouă echipă este șansa Craiovei de a ieși din zodia umilinței.

“Nu zidurile fac o școală, ci spiritul care domnește într-însa”. A spus-o Regele Ferdinand cînd a vizitat Institutul Politehnic din Timișoara. Dictonul e valabil și în cazul Universității Craiova, al echipei de fotbal cu același nume. Astăzi, din legenda care a luminat inimile oltenilor au mai rămas doar niște ziduri scorojite. O clădire nelocuită, bîntuită de fantoma unei iubiri trădate. Fanii doreau trofee și s-au ales cu o “dublă” neagră. “Campioana unei mari iubiri” a retrogradat pentru a doua oară după șase ani în care a încercat să se mintă că istoria nu se repetă.

În timp ce Gică Popescu îi lua un interviu lui Guardiola, Ionuț Luțu cîștiga un post de bufon la curtea lui Gigi Becali, autoritățile locale tac și nu fac, iar fostele glorii joacă meciuri demonstrative, Victor Pițurcă e dispus să se implice din nou, să repopuleze tribunele, să reaprindă flama. Unii îl acuză că nu intervine dezinteresat. Că o face doar ca să se răzbune pe Mititelu. Nu mai era nevoie, a cîștigat litigiul în instanțele sportive, putea să aștepte la cafeneaua de la Inter verdictul de la TAS. Într-o lume dominată de ipocrizie și de oameni fără cuvînt, Pițurcă ține să-și onoreze promisiunea făcută suporterilor Universității.

Cînd primarul Solomon cocheta cu ideea înființării unei noi echipe la Craiova, am scris că este o inițiativă nocivă. Acum cred că este singurul proiect viabil pentru renaștere. Spiritul “Științei” nu a murit. Nu-l căutați între actele din biroul lui Mititelu. L-ați regăsit în tribunele pline de pe “Ion Oblemenco”, în dansul fularelor alb-albastre, în refuzul fanilor de a accepta o viață de duzină. E timpul ca autoritățile să iasă din starea de letargie, să discute cu fostul selecționer, să capaciteze oamenii cu bani. Piți spune că noua grupare se va numi “Știința”. Formația va avea aceleași culori și va evolua tot pe arena leilor.

Dacă nu renunță la echipă, Mititelu va avea soarta lui Zambon. Într-o bună zi va ceda și palmaresul. E o chestiune de timp. Îl vor regreta doar televiziunile, vor avea mai puțin circ. Dacă nu vor suporta pierderea, să-l angajeze colaborator. Ar avea o sursă de venit, că tot e dator vîndut. Trebuie studiat cu atenție regulamentul. Daca noua echipă ar prelua un loc de ligă secundă, n-ar avea trei ani de zile dreptul să promoveze. Lucrurile sînt încă în fază incipientă, dar Craiova are o datorie morală față de sportul cu care a defilat mîndră prin Europa.

Pițurcă a făcut primul pas. Acum e rîndul craiovenilor să iasă la joc.

Ajică l-a adus pe vrăjitorul Marcel ca să-şi retragă blestemul

Să te pişi pe tine de râs, nu alta… Circul FC Booveni dă reprezentaţie după reprezentaţie pe ultima sută de metri: într-un comunicat postat pe propriul site, Fiţuica Falimentară ne anunţă cu sufletul la gură că noul preşedinte al FC Booveni este, ţineţi-vă bine... vrăjitoru' Marcel Iancuuu!

“Întrunit astazi, 11 mai 2011, Consiliul de Administratie al SC Fotbal Club Booveni SA a hotarât numirea domnului Marcel Iancu în funcţia de presedinte executiv al FC Booveni”, sună textul dictat prin telefon de Mărin.

Aşadar, după ce a petrecut o noapte agitată în apartamentul Alinutzei, Minciunelu s-a întrunit cu el însuşi astăzi şi a început să se gândească ce să mai facă să mai dea Sa-muilă o ştire şi despre el.

Ca s-o luăm pe scurtătură, circarul boovean îl puse pe ăla pe care nu-l cunoştea în 2008: “Cine e acest Iancu? Nu-l cunosc, aşa că nu mă interesează ce spune”, declara Mărin în 2008, în timp ce noul preşedinte al lui FC Booveni zicea că e o adevărată onoare să fie angajatul lui Dinamo şi că nu va lucra niciodată pentru ospătar, pe care îl blestema să... retrogradeze! Şi, ca un făcut, booveanul chiar a retrogradat 3 ani mai târziu... Comicăria maximă!

Altfel, Mărin a adus la echipa copiilor copiilor săi un individ măcar la fel de dubios ca el, fost urmărit general şi întemniţat pentru fals.




Citiţi mai jos un interviu cu vrăjitoru’ Marcel, realizat de Flaviu Dincă, pe 26 februarie 2008:


Marcel Iancu: Îl blestem să retrogradeze!

În ziarul de casă al lui Mititelu a apărut ieri informaţia că fostul preşedinte al lui Dinamo Bucureşti, Marcel Iancu, ar fi influenţat decizia jucătorilor Velcovici, Ciucă şi Argintaru de a depune memoriu pentru a deveni liberi de contract. În acest sens, l-am contactat însuşi pe Marcel Iancu pentru a descoperi dacă au fost reale acele acuze.

Domnule Iancu, au apărut acuzaţii conform cărora aţi fi sluga lui Dinamo şi aţi fi în spatele memoriilor depuse de Velcovici, Ciucă şi Argintaru. Cum comentaţi acest aspect?
Înaintea meciului dintre Universitatea Craiova şi Dinamo m-a oprit pe stradă Mititelu şi m-a întrebat: ce faci, îi aştepţi? (n.r. – se referea la dinamovişti) Într-adevăr, înaintea partidei m-am întâlnit cu Buduru şi i-am explicat că relaţia mea cu Borcea nu este deloc cordială, însă nu am cum să regret perioada pe care am petrecut-o la Dinamo, fiindcă este un club serios.

Aţi luat legătura în ultimul timp cu fotbaliştii Velcovici, Ciucă sau Argintaru?
Cu Velcovici şi cu Ciucă nu am stat vreodată de vorbă. Nu am nicio legătură cu jucătorii respectivi. Ştiu din presă că Universitatea nu şi-a respectat contractul pe care l-a avut cu Marius Argintaru.

De unde credeţi că au pornit aceste atacuri împotriva dumneavoastră?
Nu am de unde să ştiu! Am rămas şi eu stupefiat! Pot să vă spun doar că a fi angajatul lui Dinamo este o adevărată onoare. Poate slugi are Mititelu! Probabil este deranjat că nu pot să devin şi eu o slugă de-a lui. Ce rău am făcut eu rău Craiovei? Am ajuns la Dinamo în anul 1994 când Mititelu şi ţiganii din Luncă mi-au luat magazinele pe care le aveam. Dacă Mititelu spune că Napoli a blestemat Universitatea după mandatul trecut, pot să vă asigur că eu îl blestem pe Mititelu să retrogradeze cu echipa după tot ceea ce mi-a făcut.

Cum vedeţi candidatura lui Adrian Mititelu pentru Primăria Craiovei?
Este cea mai proastă glumă a anului 2008.

Unde situaţi Universitatea la finalul campionatului?
Dacă o să se continue cu luptele acestea interne, cu scandalurile care tot apar, echipa va avea de suferit. S-a ajuns în acest stadiu din cauza pionieratului existent la Ştiinţa. Care dintre cei de la club au mai mult de cinci ani vechime în fotbal începând chiar cu Mititelu?

În eventualitatea în care primiţi mâine o ofertă pentru a fi în staff-ul administrativ al Universităţii veţi accepta?
Nu! Este exclus aşa ceva. Dacă Solomon va prelua echipa atunci cu siguranţă nu mă voi gândi de două ori. Chiar şi cu altcineva aş accepta să lucrez, dar nu cu un om ca Mititelu.
Marcel Iancu nu este singurul om de fotbal acuzat că vrea răul Universităţii. Tot în zilele trecute, preşedintele care a luat ultimul titlu de campioană la Craiova, Marcel Popescu a fost criticat că s-a bucurat la golurile echipei CFR Cluj în partida cu Ştiinţa şi nu a fost omis faptul că impresarul Marcel Popescu a transferat mulţi fotbalişti la formaţia ardeleană. În viziunea conducătorilor Ştiinţei, toţi oamenii care nu s-au înţeles cu Mititelu ar trebui să iasă din fotbal şi să nu-şi exercite meseria la oricare alt club din ţară sau din străinătate.

Către susţinătorii booveanului: luaţi atitudine grabnic, Mărin îşi bate joc de Primăvara Booveni!

În atenţia susţinătorilor booveanului care dau de zor mesaje pe Prosport (recte nepotu’ Hihel, avocatu’ Manivelă şi cancelaru’ Roşcaca): Băieţi, săriţi de salvaţi “copiii ăştia”!

Cu îngrijorare şi reală preocupare, CRAIOVASPORT atrage atenţia susţinătorilor formaţiei FC Booveni că un necaz teribil paşte echipa satelit a familiei Minciunelu, adică a copiilor copiilor copiilor… ştiţi voi.

În luna august a anului în care ne aflăm, vasăzică 2011 după Christos, FC Booveni ar trebui să se alinieze la startul Ligii a 2-a (sau Diviziei B, cum vreţi să-i ziceţi), aia de se joacă la matineu, când încă nu v-a trecut mahmureala după ieşeala de vineri seara. Tot pe-atunci însă, îi va fi expirat de mult termenul de 30 de zile în care trebuia să-i plătească lui Victor Piţurcă nesemnificativa sumă de 7 bulioane de cocostârci.

Aşa că dujmanii prosperului om de afaceri Ajică Minciunelu, care-l blochează de ani de zile cu fel şi fel de nebunii, vor acţiona prin intermediul comisiilor, care nu-l vor programa la primele 2 etape matinale, ca să-i taie aripile. După care, inevitabilul se va produce şi, conform regulamentului, FC Booveni ar cam fi trimisă 2 categorii mai jos (pentru neprogramare şi neachitarea datoriilor), spre deziluzia profesioniştilor care păstoresc echipa. Pentru că mutarea va avea loc din sezonul 2012-2013, trupa booveană se va vedea nevoită să dispute fel şi fel de amicale timp de un an - care vreţi să vă faceţi echipă vă-anunţaţi şi jucăm cu ei în curtea şcolii, în sistem eliminatoriu, după regula  “2 goluri sau 10 minute”. Asta până în vara anului 2013, când echipa copiilor copiilor... se va prezenta din postura de regină a balului la startul Ligii a 4-a Dolj, recte judeţeană, unde FC Booveni le va avea ca adversare pe temutele Viitorul Cârcea, Avântul Pieleşti, Progresul Segarcea sau Recolta Ostroveni (asta dacă până atunci, dintre respectivele cluburi de mare tradiţie nu va promova/retrograda vreunul).

Aşadar, lăsaţi-l pe Mărin să se pregătească de Liga a 4-a! Atunci să vezi derby între Dunarea Bechet, echipa lui Mario Marilio Marcantonio Morcov şi formaţia antrenată de Mărin. Să vedem atunci care e mai bun manager, Morcov sau Minciunelu.

Cel mai mult va suferi însă Primavera Booveni, satelitul care ar trebui să dea noua generaţie de fotbalişti de mare valoare. Pentru că e interzis ca echipa mare şi satelitul să activeze în aceeaşi categorie, “speranţele” lui FC Booveni vor trebui să joace cu o treaptă mai joc, în categoria Elită. Şi-acum vă-ntrebăm noi: păi e corect “aşea” ceva? Asta se pare că va fi cea mai mare tragedie a fotbalului craiovean, mai ales că Mărin pune mare accent pe “copiii noştri”. Unde se vor mai pârgui talentele cu care Ajică va ataca de prin 2015 îndrăzneţul obiectiv al promovării în Divizia C? Pe tăpşanele din Elită, ligă care probabil că are dreptul de a găzdui jocuri oficiale şi pe cimentul din spatele blocurilor?

Suntem alături de voi, dragi susţinători booveni şi vă mărturisim cu mâna pe pulă că ne-ncearcă un zbucium sufletesc aparte.

Etnobotanice sau alienaţie? Probabil paranoia...

Ajică Mărin Minciunelu:
“Eu sînt singurul om care poate face ceva pentru Craiova! Sînt cel mai puternic om din Oltenia. Ştiu ce am de făcut, după 6 ani în care am reuşit să rezist tuturor opreliştilor şi nebuniilor. Mi-a crescut dorinţa de răzbunare după toate câte mi s-au făcut. Nu voi da echipa asta niciodată.

Eu am mers astăzi pe stradă şi m-au luat sute de oameni în brate şi m-au încurajat, mi-au spus să nu cedez. Să-şi facă echipă pe banii lor, nu pe ai comunităţii! Să ia Piţurcă să ţină el o echipă, să-i zică Steaua Craiova şi să câştige cupe şi campionate! Să demonstreze că e mare manager! Nu mă interesează…”


Traducerea CRAIOVASPORT:
Io sînt singuru’ om dupe pământ care poate face ceva pentru Craiova. Io sînt Dumnezeu şi Sfântu’ Petru la un loc. Ba nu, Sfântu’ Dumitru, că acia am io hotelu’ une bulea ăştea bagaboante odată. Hehe... ce vremuri ereau atunci... Nu să inventasă linşeaju’ mediatic şi nici dujmanii nu-ţ tăia aripile...

Deci io sînt cel mai puternic om din Oltenia şi dupe Terra. Ce Abramovici, pă’ are ăla freodată valoarea mea? Ştiu exact ce am de făcut dupe 6 ani în care am reuşit să rezist tuturor opreliştilor şi nebuniilor (asta cu nebuniile o bag io aşea, că e un fel de sinonim la chestiuni, aşea mai popular vorbind, că ştiţ, io nu prea am cuvinte aşea multe să mă exprim, ce mai ciugol şi io dupe la tocşourile de mă uit). Cum ar veni, dacă am reuşit să rezist la oprelişti şi la nebunii, să poate spune că a fost 6 ani plini de succesuri. Ma’ ales că me-a promis că să implică şi Chiron. Pe cuvântu’ meu dacă vă mint cu ceva, aşea me-a spus.

M-am împlimbat astăz prin parcarea din faţă de la Niuiorc, une m-a loat în braţă mii de oameni, femei, copii, bătrâni… toate naţiile… Unii mă pupau, alţî mă încurajeau, alţî vreau autografe, fel şi fel de nebunii, de nu mai ştieam cum să scăp… Pe urmă s-a strâns mai mulţ şi m-a purtat aşea pe braţe şi m-a aruncat în sus, sub supravegherea vigilentă a lu’ Petrică (în paranteză, dacă mi să întâmpla ceva, Petrică ştia ce are de făcut, deci să nu vă gândiţ cumva la fel şi fel de nebunii). Vă rog să mă credeţi că a fost ceva de vis, dacă ştieam că să bucură lumea aşea retrogradam în fiecare an…

Da’ io le-am spus clar la lume: bă, dacă nu mă plăceţ, făceţî-vă altă echipă, că asta ie a mea, a copiilor copiilor copiilor copiilor... loaţî-vă gîndu’. Dacă mi să-ntâmplă mie ceva, familia mea ştie ce are de făcut! În văru-meu Lubeniţă nu prea am io aşea încredere, că ăla nu e de-ăsta cu fotbalu’, e mai studios aşea şi-m e că vinde echipa şi construieşte freo biblioteca ceva, sau donează banii la freo fundaţie de cercetare ştinţifigă...

Şi Piţurcă ăla să-ş facă echipă pe banii lui, nu pe ai comunităţii, că e nasol aşea dacă face oraşiu’ echipă, că poate intră în combinaţie şi Universitatea şi me-a ei mie echipa, de belesc pula… Piţurcă ăsta zice el că e profesionist, vrea el să facă echipă şi să să bată pentru cupe şi campionate… bă, da’ ne-am dat dreaqu’, nu mai are lumea loc de atâtea trofee.

Pă’ vă spun io, că noi aveam o mare problemă dacă câştigam în ăştea 6 ani măcar vreo cupă ceva… deci nici nu aveam une s-o punem… că e plin de marfă la magazin şi nu mai e loc să arunci un ac… şi cupa era mare, une dreaqu’ încăpea aia acoloşa? Da’ marele manager Piţurcă de une să ştie, că el nici la antrenemente nu venea, el vruia să facă doar echipa, se comparta ca un patron. Timpu’ îmi va da dreptate!

Şpăgarul Cloşca îi face jocul lui Mărin. Se bagă şi Prosportul?

Cu largul concurs al probabil celui mai mare şpăgar din presa sportivă, sute de mii de suporteri îndureraţi au fost ieri batjocoriţi din nou de un alienat chel. Nici o întrebare serioasă, nici o reacţie de bun simţ la halucinaţiile boovene, doar limbi în cur pentru ospătar. Atât de multe, încât îi era greaţă şi lavalierei. Semidoctul din studio i-a ridicat booveanului zeci de mingi la fileu, făcându-l invidios chiar şi pe şocâtele Şorici, etalonul sclaviei cu microfon.
Chiar dacă de ceva timp e falit şi nu prea mai cotizează, Cloşca de la digi îl serveşte în continuare pe Mărin, pentru că ştie că atunci când a avut, a dat, deci va mai da atunci când va mai face rost de ceva mărunţiş. Măcar o mie-două acolo, să nu tuşească jurnalistu' pe burta goală...
Eu sînt singurul om care poate face ceva pentru Craiova! Sînt cel mai puternic om din Oltenia. Ştiu ce am de făcut, după 6 ani în care am reuşit să rezist tuturor opreliştilor şi nebuniilor. Mi-a crescut dorinţa de răzbunare după toate câte mi s-au făcut. Nu voi da echipa asta niciodată.

Eu am mers astăzi pe stradă şi m-au luat sute de oameni în brate şi m-au încurajat, mi-au spus să nu cedez. Să-şi facă echipă pe banii lor, nu pe ai comunităţii! Să ia Piţurcă să ţină el o echipă, să-i zică Steaua Craiova şi să câştige cupe şi campionate! Să demonstreze că e mare manager! Nu mă interesează…”


Jagardeaua booveană e cu un uriaş morcov în cur. Pe parcursul întregii zile de marţi şi-a pus slugile să lase comentarii anti-Piţurcă pe toate siteurile, dar mai ales pe pagina de internet a Prosport, acolo unde se pot desfăşura în voie, pentru că nu e nevoie de nici un cont şi de nicio autentificare ca să postezi mesaje cu diferite semnături. Merge să laşi chiar şi 5 pe minut…

Dacă n-ar fi îngrozit de ideea că fotbalul craiovean şi fanii olteni ar putea fi salvaţi de Victor Piţurcă, Mărin ar fi la această oră mult mai liniştit. L-ar mai chema, din 2 în 2 zile, pe şocâtele Şorici să-i mai ia câte un interviu în care-şi şterge lacrimile cu mâneca şi în care-şi cere scuze pentru retrogradare, promiţând totodată că FC Booveni va reveni cu forţe noi în următorul sfert de secol şi va lua apoi şi campionatul, în cel mult 50-60 de ani.

Dar declaraţiile lui Piţurcă îl fac să tremure, pentru că dacă oamenii din Craiova şi fanii Ştiinţei din înteaga ţară îl vor abandona definitiv ca şi interes pentru SRL-ul său, Mărin e ca şi mort. De aceea, pentru el e vital să contracareze orice tentativă a cuiva de a reda Ştiinţa suporterilor.

Minciunelu caută să descurajeze orice posibil om de afaceri care s-ar gândi să preia legendarul club din Bănie (aici vorbim doar de numele echipei, pentru că oricum Mărin nu mai are nimic, vânzând deja, la fel ca Neţoiu şi Dinel, toţi jucătorii de valoare). De aceea menţionează mereu, şi când e întrebat şi când nu, că SRL-ul său nu e şi nu va fi de vânzare.

Apoi, crezând că atinge un punct sensibil şi că zgândăre sentimentul anti-stelist al fanilor olteni, Minciunelu încearcă ironii perverse de genul “Piţurcă să facă o echipă şi să-i zică Steaua Craiova”, etc…

Ei bine, boovean împuţit, manipulările tale jalnice nu mai ţin. Nu ne poţi vorbi de anti-stelism tu, cel care “făceai nişte lobby” ca să ia steaua titlul, după ce te-ai jurat pe mormântul mamei tale că vrei steaua campioană. Nu tocmai tu, care te-ai tot pus capră în faţa ciobanului – idolul tău şi care tocmai ce-ai trimis la stână o oaie, pe Miţa Costea, drept bir, pregătindu-te să-l laşi în ghenă şi pe fratele său mai mare, în combinaţia cu Becali prin care încerci să fentezi FISC-ul.

Spre deosebire de tine, jagardea perversă deconspirată chiar de înregistrările prietenilor tăi de la Denea, Piţurcă nu a ascuns că are 2 echipe favorite! Şi nici nu avea de ce, pentru că atunci când n-a avut loc în Craiova Maxima, steaua i-a întins o mână (fără să plece direct de la Ştiinţa, deci fără să “trădeze” în vreun fel), aşa cum altădată şi într-un alt context a făcut şi dinamo cu Balaci.

Mărin spune că el vrea ca Piţurcă să-şi facă echipă pe banii lui, nu pe ai comunităţii…
Modul de a vedea lucrurile al ospătarului e unul specific dictatorilor. Ce nu poate să înţeleagă tiranul boovean e că NOI, suporterii Ştiinţei, NU VREM ASTA! Sau, dacă înţelege, se teme de modul în care ar percepe oamenii un astfel de proiect, pentru că suporterii ar simţi atunci cu adevărat că echipa aceea e a lor şi ar susţine-o în totalitate.

Boovene, noi nu vrem “să-şi facă Piţurcă echipă”, pentru că nu mai vrem o echipă a unui singur om! Nu vrem “să-şi facă Piţurcă echipă pe banii lui”, pentru că vrem o echipă care să fie a noastră şi să nu-şi mai poată bate joc de ea niciodată un dement ca Ajică Minciunelu! Noi vrem să avem un cuvânt de spus şi să conteze părerea noastră, pentru că altfel samsarul care deţine nişte hârtii se poate duce la mă-sa acasă cu jucătorii săi cu tot şi să-i pună să joace prin curtea lui. Stadionul este al comunităţii şi scopul pentru care a fost construit e satisfacţia cetăţenilor acestui oraş, nu satisfacerea plăcerilor unui paranoic care urlă ca istericul că nu-l înţelege nimeni şi toţi îi vor răul.

Iar tu boovene, chiar să fi fost aşa, dacă ştiai că există multă lume care nu te agreează şi-ţi vrea răul, trebuia să renunţi la echipă dacă o iubeai aşa cum pretinzi, tocmai pentru a o proteja de mulţimea de răuvoitori cu care ai deschis războaie personale ce nu ne privesc! Dar tu nu ai renunţat şi în continuare te agăţi cu dinţii de postura asta în care îţi imaginezi că noi ne vom simţi la nesfârşit la mâna ta. Dar ghici ce? Noi nu ne mai identificăm cu echipa familiei tale. Ai spus că asta e echipa ta şi a copiilor copiilor tăi? Foarte bine! Atunci asta nu mai este echipa noastră! Echipa noastră e Universitatea Craiova cea mândră şi neatârnată, nu jucăria personală a familiei Minciunelu, pe care un dictator paranoic o foloseşte în scopuri personale.

În încercarea lui de a mai păcăli încă o dată pe toată lumea, Mărin Minciunelu se foloseşte de orice, fără scrupule. Chiar şi de câte un ziarist-prostituată care acceptă să-i facă jocurile pentru cine ştie ce interes. Deschizând site-ul celor de la Prosport, suporterii olteni au putut vedea ieri un material de o perversitate fără seamăn. “Piţi vrea o nouă echipă la Craiova, suporterii reacţionează! Vezi ce păreri au! ProSport cere opinia fanilor juveţilor, se numea jegoasa manipulare a Prosport. Ziariştii pulii s-au trezit tocmai acum, când Universitatea Craiova e moartă şi-ngropată, să facă sondaje. Adică ei căutau, probabil “într-un demers jurnalistic obiectiv”, că tot e la modă exprimarea, să afle cine e mai popular prin Cetatea Banilor, Mărin Minciunelu sau Victor Piţurcă. Un fel de “Ia spuneţi băi, juveţilor ce sunteţi, voi cu cine ţineţi, cu Minciunelu sau cu Piţi?”…

Pentru penibilii din presa ce se pretinde a fi de sport, dar nu e decât o mizerie tabloidizată, fanilor olteni le arde acum de un concurs de frumuseţe între Mărin şi Piţurcă... Ei bine, dragi măscărici, ni se rupe pula de sondajul vostru cretin! Ceea ce vrem noi e să ştim dacă Universitatea Craiova mai are vreo şansă să existe. Cu Piţurcă sau cu alticneva, asta contează mai puţin (dar până acum doar fostul selecţioner s-a oferit voluntar să ne scape). Pentru că ea nu mai există cu booveanul Mărin. Ospătarul a asasinat-o, iar dacă nu vedeţi asta sunteţi cel puţin retardaţi! Sau sunteţi câini sau stelişti înfocaţi şi vă bucuraţi de răul nostru, ceea ce iarăşi are sens.

Prosportul anunţă apoi că majoritatea oamenilor sunt de partea echipei familiei lui Mărin, concluzia fiind trasă din proporţia comentariilor celor care au intrat pe site. Dobitocul care a conceput acest articol omite însă să precizeze că spre deosebire de “rivalii” lor de la gsp, acolo unde îţi faci cont şi apoi te loghezi pentru a posta mesaje, deci o faci ca unic vizitator, pe siteul Prosport poţi lăsa comentarii la liber, deci semnându-te cu 50 de nume diferite şi pretinzând că eşti o altă persoană decât cea care a postat comentariul anterior. De brambureala asta profită şi Mărin, care e obsedat de astfel de lucruri şi le-a trasat sarcină “apropiaţilor” (citiţi sclavilor) săi să dea mesaje la greu, ca să lase impresia că milioane de olteni îl susţin şi-l venerează.

Dacă v-aţi întrebat cumva cum de peste tot, de la siteul Gazetei Sporturilor până la forumuri sau bloguri, nu mai găsim o astfel de susţinere a booveanului, acesta e răspunsul. Pe care suntem siguri că mulţi dintre voi îl ştiau deja. Şi, ca să facem o scurtă demonstraţie, pe pagina 22 a comentariilor de la articolul din Prosport (click aici) am dat 5 mesaje la rând în doar câteva zeci de secunde, sub diferite semnături, ca să facem şi noi “nişte lobby” pentru CRAIOVASPORT.

Altfel, e evident că jegosul care a scris acest articol nu a umblat nici 5 minute prin Craiova, pentru că altfel ar fi aflat că în Bănie toată lumea îl dispreţuieşte pe Mărin, de la pensionarii care-şi plimbă câinii şi până la şoferii de autobuz, coafeze sau vânzătoarele de la supermarket. Iar cea mai evidentă dovadă a fost, care alta?, dacă nu absenţa în masă de pe stadion, chiar şi când perversul Minciunelu a lăsat intrarea liberă.

Meciurile lui FC Booveni cu steaua sau dinamo, care întotdeauna au fost privite ca nişte mari derbiuri şi prilejuri de sărbătoare pe “Oblemenco”, indiferent de poziţia în clasament sau de obiectivele de moment, au înregistrat în 2011 două recorduri negative: în tribune au fost cei mai puţini spectatori din istoria acestor meciuri, doar câteva mii la fiecare dintre ele! Prosportiştilor, acela a fost votul suporterilor Universităţii Craiova, absenteismul în masă de la reprezentaţiile circului FC Booveni!

Şi, când vă mai bese neuronul să faceţi sondaje, dar reale de data asta, amintiţi-vă ce s-a întâmplat la primul antrenament al lui Piţurcă şi apoi la fiecare meci cu el pe bancă, indiferent de rezultate!

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...